Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gunaydın kızlar nasılsınız?
sinay canım cok ama cok buyuk bi ayıp etmişler; gelip gitmen kalman yada esinin tavrı onları hiç mi hiç ilgilendirmez; tıpkı onların gelip gitmesinin yada eşleriyle ilişkilerinin bir baskasını ilgilendirmeyeceği gibi. bence sen oraya giderek buyukluk yapmıssın zaten, cunku kına tek birgun tekrarı yok; ama amcayı ziyarete esinle ertesi gunde gidebiliridn ama sen boyle yapmak yerine onları sayıp ogun gidip gonullerini almak istemişsin. bırak kendi densizlikleri onların. ama ben senin yerinde olsam; onlara duydugumu belli eder biraz ses cıkaracak sekilde fazla degil ama biraz tepkili bardagı bırakıp mutfaktan bisey soylemeden cıkardım canım. bosver hic takma.
bayramda hediye vs olayına gelince kızlar; nişanlı iken kayınvalidemler hem hediye aldılar hemde altın verdiler birisinde resat birisinde yarım altın; evlendikten sonra ise yine altın verdiler. bunu bi kuralı kaidesi yok bence; ama benim kayınvalidemler acıkcası cok ince dusuncelidirler bu konularda

valla bende öyle diyorum bedavaya gidiyorum, bir evin bir oğlu herşeyimizi kendimiz yapmayı plalıyoruz biryandan eşya alıp biyandan düğün için para biriktir ama az kaldı patlama anıma, nişalıma biraz söylendiğimde cok cabuk alınıyor ailesini küçümsediğimi sanıyor:1ninca: bende istiyorumki artık bişiyleirn farkına varsınlar uff içim sıkıldı bak yine

valla benimkilerden allah razı olsun her bayram aldılar sözlüydüm nişanlıydım hiç farketmedi ufak tefek paralarda verdiler
canlarım benim ya
hatta kayınvalidem kızım ben yaşlı insanım benim zevkimle senin zevkin bir olmaz diye para verirdi 150-200 ne istersen al derdi

ayy noldu kuzum ya; simdi isten mi cıkacaksın hemen? tabiki hakkını ara ama ofkeyle kalkıp zararla oturma canım ya iyi dusun
bocuk istemiyorsan bisekilde hallet bence yoksa içine bi turlu sinmez ona gore
buarada bu ev işleri konusunda bende cok sıkıntılıyım kızlar; yetişmiyor eve gidince oturup dinlenmek kendime zaman ayırmak tv izlemek biseyler yapmak istiyorum; acıkcası 2gundur hıc toparlamıyorum dogru duzgun evi yetişmiyor ya; yemek bile baslı basına bi dert saat 7.15te evde oluyorum zaten sadece yemek hazırlayıp yiyip mutfagı toplamak bile yetiyor off offff

cisil masallahh

reyhan haklısın konuşcam h sonu o evı ıstemıyorum bukezde dıycekkı hangı eve baktınsa beğenmedım bılıyorum ama yapcak bısey yok
off cok zormuş evlenmek cok

baharcım iş bulmadan sanırım daha keşke iş bulup cıksan
bız daha bu hafta ekım aylığınız alcaz
cok gec alıyoruz bızde kasımın avansına daha 2 hafta var bayram gırerse araya 3 haftada olur
artık aralık sonunda ancak alırız
ama şükür ve sabır edıyorum
sende madem nışanlın ıstemıyor ve cıkmak ıstıyorsun çık cnm nışanlın bı sekılde alır bence
ve cıktığın ıcın vermek zorundalar
ınş guzel bı iş bulursun

Saol cnm ama bu elinden geldiğince oyalamaya bakıyo ben dün insanca soruyorum hemen hayrola biyeremi gidiyosun diyo oysa kendi demişti iş bakın diye kendi çıkaranı düşünüyo patron değilmi işte krizi bahane edenlerden

valla bende bıktım yahu çalışmaktan evimizin tadilatı bitsin bide kendime laptop alayım çalışmıcam valla:lepi:
cisil masallahh

reyhan haklısın konuşcam h sonu o evı ıstemıyorum bukezde dıycekkı hangı eve baktınsa beğenmedım bılıyorum ama yapcak bısey yok
off cok zormuş evlenmek cok

saol böcüğüm ama ben kimsenin kalbini kolay kolay kırmam , kimseye laf sölemem belkide ondan beni çok seviyolar:lepi: bende onları tabi:lepi:

iş buldum de çık kızım
paranıda mecburen vercek
vermezse nişanlına havale et

off evet yaa benimde kafama takılıo bu
kadeh ve su bardaklarını 12 kişilik alma imkanı olmuomu acep
yani şahsen benim gibi bardak sapığında kadeh ve su bardağı bolca var ama bi örnek olsa güzel olur
yada 6 kişiden fazla çağırmıcaz

düzelmiş gibi duruyor ama düzelmemişte olabilir..

belkide düzelmiştir

düzelmemek onun elinde

düzelmediyse ben onu düzelticem klava::roflol:
ayy çok güldüm

hep soruyorum ama kimse cevap vermiyo mu ben mi kaçırıyorum anlamadım
Yeni yıl hediyelerimizi ne zaman yolluyoruz?
kuzum sana hep cvp veriom
sen hep gelion cvp vermionuz dion
anladım sen geçmişi okumuon
gönderrr

Ferhundeeee :jeyyar:
haha aldattı ya kocasınıdaaa
ay bide adam neler yapmştı salak nasıl potlar kırdııı

bim e gelen 45tl 6kişilik yemek takımı.
niye acele ettiysem gittim aldım hemen.bunlardan alsaydım keşke.:mymeka:

ben yarın sabah allahın izniyle erkenden kalkıp almak istiom kalırsa
ay inşallah kalır
bak çanta paramla alcam bunu
zaten çantayıda sevgilim beraber bakarız didi

ayy herkese günaydınnn
dün çizme aldım
80 liraya süet püsküllü
benim elbisemle güzel durur inşallah
diz altında bol püsküllü bişi

sora gittim iki tene sütyen aldım bide

ondan soraaa
bi tek çanta işim kaldı
ama bok gibide para harcadım yine:S
daha geçen bayramı ödemeden yine bayram geldi
ama bayramdan sora bişi almıcam
şu borçlarımı ödemem lasım
öle işte
hmmm başka ne dicektim
sinaycım resmen kıskanıo bu karular seni
gıcık şeyler
böcük senin yazıları alıntılardan okudum
konuş bencede nişanlınla bi iice yaa
hadi öptüm sizi

Gerizekalılar
çok sinir oldum

valla esmacım iki toz alıp iki kap yemek yapıcam diye ne mesleğimden ne de maaşımdan vazgeçebilirim.
Evimi pok mu götürüyor hayır gayette temiz sabah akşamda toz almam. Sinaycım bende balkonumu yıkadığım 2 hafta olucak bu hafta sonu zaten bu soğukta şakır şakır balkonda yıkamam evde olsam. Evet bende özledim evde oturup keyif yapmayı saçma sapan sabah programları izlemeyi yada yemek yaparken sanki yanımda kronomtre tutmuş antrenör varda yarışıyomuş gibi yemek yapmayıp sakin sakin yapmayı...Ama bunlar beni çalışmaktan vazgeçiremez. Allah hepimizin işlerini daim etsin isteyene de gönlüne göre versin yeterki...

elma sekerım pıtırım cok tskler

baharcım ne krızı ya bız full mesaılı calıstık her akşam mesaı var
kurban geldı herkes kira vercek coluk cocuğu olanlar var
adam aylık verıyo daha ayın kaçı olmuş
ben aylık artı avans ıstycem vermezlerse kendılerı bılır valla
ama verıyolar bana genelde
herkes öle krızı kullanmasını cok ıyı bılıyorlar

İnsan bi kere ısınamadı mı gerçekten ne güveniyor, ne ısınıyor.
dua et ki eşin yanında oduğunu belirtmiş, dediğin gibi ya tam tersi olsaydı napcaktın.
senin yapman gereken tek şey mesafeni her zaman için korumak canım.

sigortalı mısın canım? patron işten çıkardığında tazminatın yok mu? kıdem+ihbar falan?

valla bende bıktım yahu çalışmaktan evimizin tadilatı bitsin bide kendime laptop alayım çalışmıcam valla:lepi:

biz de bi ev alabilsek bende çalışmıcam. ama evi anca krediyle alabiliriz. krediyi de ödemek için yine çalışmak zorundayım. offf bi de sigorta emeklilik durumu da var. ay şimdiki aklım olsa teee en başından hiç iş hayatına bulaşmazdım. oysa ne meraklıydım çalışcam çalışcam diye. ortaokulun yazlarında bile işe girip çalışırdım. ay poh varmış gibi mafoldumben

ayy herkese günaydınnn
dün çizme aldım
80 liraya süet püsküllü
benim elbisemle güzel durur inşallah
diz altında bol püsküllü bişi

sora gittim iki tene sütyen aldım bide

güle güle kullan resim yok mu?

ay valla ben kasadan istediğim zaman istediğim kadar para alabiliom
olsun bi kaç hafta alamıcam bu kadar çok harcayınca ama
o konuda hiç bi zaman sıkıntım olmamştır
zaten patronum bütün parasını verio buraya
benden harçlık alıo sora
nese ben 1 kadın 1 erkeği izlicem
ama sizide takip etçem

pıtır aldıklarını güle güle kullan

komsu bence calışan ınsan alışmıştır ve evde oturamaz şahsen ben 2. gun sıkılırım
pazar gunu nışanlım yoksa bı yere cıkamıyom ve cok sıkılıyorum
kadının calısması gerekır
ev ıse zaten toplasanda dağınıık olur
mutlu musn sağlıklı mısn calışcaksın
genclığınde çalışmazsan başka ne zmn calısabılırsınkı deıl mı
bence çalışmak cok guzel bı şey
evde yengemler hep
bıktık dıo cocuklarımız olmasada calışsak
cunku hergun ev sıl topla yemek derdı bunlar bızdede var ama onların daha monoton hayatları
bölesı ıyı
Allah sağlık versınde çalışalım

böcük bekarken bene öyle dusunuyordum ama evlıken cok farklı
tamam bende evde oturamam ama soyle 1ay-2ay otursam fena olmaz yoksa calısmak guzel aam evlıyken cok cok zor bekarken odanmı dagınık yanı gozune hıc bişey batmıyor ama evlıyknen öylemı h.içi aksamların mutfakta gecıyor ekstra bişey ypamıyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…