biliyorum nisanliyken aliniyor ama ben nisanliykende bi mok görmedim ne kiymetsin bir gelinmisim neyse bir ogullari daha var oda bir gün nisanlanirsa dügün isterse onda nasil olacak cok merak ediyorum.. hersey lafta ay cok seviyoruz da ifir da zivirda benim karnim bos laflara tok.. ihtiyacan hediye alinip verilmez gönülden gelmesi gerek.. söz konusu ben olunca hic bir örf adet bilmiyorum bakalim nereye kadar sanki türkiyede yasayanlar onlar degilde uzaydan geldiler besbelli nasi sinirlendim simdi durduk yerde anlatamam..
aynen canim aynennnn sürekli bir seylerin arkasina saklaniliyor hepsi bahane.. susup kalma acik göz ol..
aldigim sabah 5 de uyanip ise gitmekten zevk duydugum isime döneyim kafamçokkarıştı
günaydın kızlar bugün herkesin bi sıkıntısı var sanırım mafoldumben
benimde sıkıntım var
patron paramı vermiyoduya birgün önce bir kısmını aldım.dün elime yine para gecti x bey dedim siz kasımda calıştığım günün parasını vericeksiniz dimi dedi sinirlenir gib ioldu hayrola biyeremi gidiyosun dedi bende görüşmeye gittiğim yer cağrırsa ewt dedim (görüştüğüm biyer yok tabi) neyse dahada sey oldu neymiş durumunu söylemiş biz para peşine düşmüsüz x. bey benimde durumum ortada sonucta dedim..öyle işte nişanlım çok sinirlendi gitmiyosun dedi bende zaten iyice doldum.şimdi dicemki beni ordan cağırdılar yarın itibariyle gelemicem paramı yarın gelir alırım dicem olur dimi sizce? diğer arkadasıma hakkını verdi beni susturmaya calışıyo nişanlım sen cık ben alırım paranı merak etme dedi
cisil masallahh
reyhan haklısın konuşcam h sonu o evı ıstemıyorum bukezde dıycekkı hangı eve baktınsa beğenmedım bılıyorum ama yapcak bısey yok
off cok zormuş evlenmek cok
baharcım iş bulmadan sanırım daha keşke iş bulup cıksan
bız daha bu hafta ekım aylığınız alcaz
cok gec alıyoruz bızde kasımın avansına daha 2 hafta var bayram gırerse araya 3 haftada olur
artık aralık sonunda ancak alırız
ama şükür ve sabır edıyorum
sende madem nışanlın ıstemıyor ve cıkmak ıstıyorsun çık cnm nışanlın bı sekılde alır bence
ve cıktığın ıcın vermek zorundalar
ınş guzel bı iş bulursun
valla bende bıktım yahu çalışmaktan evimizin tadilatı bitsin bide kendime laptop alayım çalışmıcam valla:lepi:geçmiş olsun canım hadi çoğu bitmiş azı kalmış :teselli:
aldın mı gösteriyon mu anlamadım
:lepi: dün akşam yedik tadı harika olmuştu, ben iyi nohut yapıyorum ya sölemesi ayıp kaydirigubbakcemile3
sen niye suçlu olasın ki, gitmesen neyse gitmişsin, hiç öyle düşünme.
bazı gerikafalı eski evli ev hanımları niyeyse herşeyin parayla alakalı olduğunu düşünüyorlar.
bak o çalışıyo para getiriyo eve yoksa kocası ona böyle davranır mıydı? ev hanımı olsadı bakalım her istediğini yapabiliyo muydu gibi
valla benim ablam da çalışmıyo ama kocası yine her istediğini yapıyor. çalışıp çalışmamakma alakası yok. iki tarafla alakalı bi durum bu.
sinay sana katılıyorum. artık ben de çalışmak istemiyorum ama mecburum. gerçekten evde olanlara çok özeniyorum. bi müddet sonra sıkılacağımı da biliyorum ama artık çalışmaktan yoruldum. mafoldumben
cisil masallahh
reyhan haklısın konuşcam h sonu o evı ıstemıyorum bukezde dıycekkı hangı eve baktınsa beğenmedım bılıyorum ama yapcak bısey yok
off cok zormuş evlenmek cok
iş buldum de çık kızımgünaydın kızlar bugün herkesin bi sıkıntısı var sanırım mafoldumben
benimde sıkıntım var
patron paramı vermiyoduya birgün önce bir kısmını aldım.dün elime yine para gecti x bey dedim siz kasımda calıştığım günün parasını vericeksiniz dimi dedi sinirlenir gib ioldu hayrola biyeremi gidiyosun dedi bende görüşmeye gittiğim yer cağrırsa ewt dedim (görüştüğüm biyer yok tabi) neyse dahada sey oldu neymiş durumunu söylemiş biz para peşine düşmüsüz x. bey benimde durumum ortada sonucta dedim..öyle işte nişanlım çok sinirlendi gitmiyosun dedi bende zaten iyice doldum.şimdi dicemki beni ordan cağırdılar yarın itibariyle gelemicem paramı yarın gelir alırım dicem olur dimi sizce? diğer arkadasıma hakkını verdi beni susturmaya calışıyo nişanlım sen cık ben alırım paranı merak etme dedi
off evet yaa benimde kafama takılıo bucanım bende hep soruyorum bu soruyu coğu kişi 6kişilik almış, yemek takımı 12 kişilikse kadeh+su+vb. de 12 kişilik olması gerek gibi geliyor bana misafirin geldiğin güzelcene kullanırsın ama malesef genelde 6 kişilik satılıyor bu takımlar bana önerebileceğiniz bir yer varmı ist da? ben kadeh + su + çaybardağı istiyorum o yüzden de bölerek satan biryer arıyorum boluda bulamadım gelecek ay ist gidebilirsen ordan bakım diyorum ama böyle şeyler uygun fiyata nerde satılırki :uhm:
ayy çok güldümdüzelmiş gibi duruyor ama düzelmemişte olabilir..
belkide düzelmiştir
düzelmemek onun elinde
düzelmediyse ben onu düzelticemklava::roflol:
kuzum sana hep cvp veriomhep soruyorum ama kimse cevap vermiyo mu ben mi kaçırıyorum anlamadım
Yeni yıl hediyelerimizi ne zaman yolluyoruz?
haha aldattı ya kocasınıdaaaFerhundeeee :jeyyar:
ben yarın sabah allahın izniyle erkenden kalkıp almak istiom kalırsabim e gelen 45tl 6kişilik yemek takımı.
niye acele ettiysem gittim aldım hemen.bunlardan alsaydım keşke.:mymeka:
ya ne biliyim sanki çok ayıp etmişim gibi oldu
hani büyükler ziyaretin ortasında kalkıp gitmek
neyse yaa akşamdan beri çok kafa yordum zaten
o eltimi yolacam bigün heee taktı benim çalışmama
ulen bizde biliriz sizin gibi evde oturmayı
altın günleri pastalar börekler
sanki keyfine çalışıoz heee
bazen burda burcu falan anlatıo ya işte balkonumu yıkadım şöle ettim falan
yeminle imreniom yaa
güleceksiniz belki ama temizlik yapmaya imreniyom
çünkü ben balkonumu en son 2 hafta önce yıkadım kilitledim
bende evimle ilgilenmek istiom cumartesi günleri koştur koştur sil süpür toz al
çamaşır yıka ser ütüle pencere sil banyo yıka elime kahve almadan akşam oluo sonra yemek yap topla yıka bi bakıom saat 10 olmuş güp yatak
kocam dün bana sarma yapsana dedi
nerdeyse ağlayacaktım o kadar üzüldüm ki
keşke evde olsam da sarsam dedim :çok üzgünüm:
[ sorma ya bende gıdıyorum herkezı evı pırıl pırıl hangi satte gıdersengıt
cok kızıyorum kendıme neden her saat evim derli toplu olmuyor hergün buzdolabımda tencere tencere yemek olmuyor ya evde oturmayı ozellıkle yenı evlıyken cok ısterdım ALLAH a sukur işsiz bırakmasın ama bende yeni gelinlerin evine hep birileri gelyıor cok özenıyorum vallahi billahi bende cagırmak ıstıyorum ama vakıt yok işte
HAYATİMMM pufim noldu demişsin yaaa, kendimden alıntı yaptım. Sinir olduğum bi konu vardı arkadaşlara anlattım onlarda sağolsunlar destek oldular....
Dün gecede aşkım yine sordu hala durgunsun konusalım detaylı dedi...
Bende aynen bunları tekrar söyledim...
O da aynen kızların dediklerini tekrarladı, ben senden hiçbirşey beklemiyorum kardeşim olsun annem olsun kim olursa olsun kolay şeyler yaşamadık kendinle şu muhasebeyi bırak artık, takma dedi...
Ben seni takdir bile ediyorum dedi başkası olsa yüzlerine bakmazdı sen benim hatrıma yine hiçbirşey aksettirmiyorsun dedi...
Benim kardeşim çocuk daha cahil kendini onunla bir tutma, etrafında fır dönüyor anlamıyormusun utanıyorda dedi ama benden yana hiçbir şüphen olmasın Allah adını veriyorum dedi işte, yanımda olduğunu kendime kızmamam gerektiğini söyledi durdu...
Bende teşekkür ettim yanımda olduğu için, Allah korusun neler okuyoruz burda tam tersi de olabilirdi mafoldumben
Öyle işte...................
günaydın kızlar bugün herkesin bi sıkıntısı var sanırım mafoldumben
benimde sıkıntım var
valla bende bıktım yahu çalışmaktan evimizin tadilatı bitsin bide kendime laptop alayım çalışmıcam valla:lepi:
ayy herkese günaydınnn
dün çizme aldım
80 liraya süet püsküllü
benim elbisemle güzel durur inşallah
diz altında bol püsküllü bişi
sora gittim iki tene sütyen aldım bide
pıtır aldıklarını güle güle kullan
komsu bence calışan ınsan alışmıştır ve evde oturamaz şahsen ben 2. gun sıkılırım
pazar gunu nışanlım yoksa bı yere cıkamıyom ve cok sıkılıyorum
kadının calısması gerekır
ev ıse zaten toplasanda dağınıık olur
mutlu musn sağlıklı mısn calışcaksın
genclığınde çalışmazsan başka ne zmn calısabılırsınkı deıl mı
bence çalışmak cok guzel bı şey
evde yengemler hep
bıktık dıo cocuklarımız olmasada calışsak
cunku hergun ev sıl topla yemek derdı bunlar bızdede var ama onların daha monoton hayatları
bölesı ıyı
Allah sağlık versınde çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?