esma anlıyorum ama genede çalışmak ayrı guzel
sen hıc evde durmadın mı
hemen işe mi başladın
ben bıraz evde durcamm
pıtır bence guzel cnm olur
pempelı ıle bıanca nerdeler
ya ne biliyim sanki çok ayıp etmişim gibi oldu
hani büyükler ziyaretin ortasında kalkıp gitmek
neyse yaa akşamdan beri çok kafa yordum zaten
o eltimi yolacam bigün heee taktı benim çalışmama
ulen bizde biliriz sizin gibi evde oturmayı
altın günleri pastalar börekler
sanki keyfine çalışıoz heee
bazen burda burcu falan anlatıo ya işte balkonumu yıkadım şöle ettim falan
yeminle imreniom yaa
güleceksiniz belki ama temizlik yapmaya imreniyom
çünkü ben balkonumu en son 2 hafta önce yıkadım kilitledim
bende evimle ilgilenmek istiom cumartesi günleri koştur koştur sil süpür toz al
çamaşır yıka ser ütüle pencere sil banyo yıka elime kahve almadan akşam oluo sonra yemek yap topla yıka bi bakıom saat 10 olmuş güp yatak
kocam dün bana sarma yapsana dedi
nerdeyse ağlayacaktım o kadar üzüldüm ki
keşke evde olsam da sarsam dedim :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım hadi çoğu bitmiş azı kalmış :teselli:
valla benim ablam da çalışmıyo ama kocası yine her istediğini yapıyor. çalışıp çalışmamakma alakası yok. iki tarafla alakalı bi durum bu.
sinay sana katılıyorum. artık ben de çalışmak istemiyorum ama mecburum. gerçekten evde olanlara çok özeniyorum. bi müddet sonra sıkılacağımı da biliyorum ama artık çalışmaktan yoruldum. mafoldumben
Saol cnm ama bu elinden geldiğince oyalamaya bakıyo ben dün insanca soruyorum hemen hayrola biyeremi gidiyosun diyo oysa kendi demişti iş bakın diye kendi çıkaranı düşünüyo patron değilmi işte krizi bahane edenlerden
ee bahar verdi mi paranı peki
saol canımesma anlıyorum ama genede çalışmak ayrı guzel
sen hıc evde durmadın mı
hemen işe mi başladın
ben bıraz evde durcamm
pıtır bence guzel cnm olur
pempelı ıle bıanca nerdeler
hadi beegüzel görünüyor ama tabii sen de ne kadar güzel durur o ayrı konu sırnaşık şey
hmm off bende böle çok duygusal geliomve dedim kızlar
B: x bey bişey diyebilirmiyim
H: ıı ıı deme (gülerek)
B: ama demem gerek.gecen hafta görüştüğüm yer varya sabah aradılar ptesi itibariyle cağırdılar yrında eğitim gibi bişey vericeklerimş
H: aha yarınmı.sen dün onlardan ışık aldın ondan para dedin heralde paramı kaptırmayım dedin
B: yok x bey sabah aradılar (bna doğru geldi önümden katalog aldı gülerek)
H: doğru söyle aç elini (ben kotpum ağlamaya başladım doluyum çünkü)
sonra yanıma geldi sarılır gibi yaptı kızlarım benim dedi gitt oturdu masasına mafoldumben
zaten ağlamasam geberirim duygusallık cok kötü bişey siz siz olun gözyaşınızı tutun benim gözyaşım hazırda bekliyo cok kötü hiç sevmiyorum
rahatladım biraz ama yinede çok ağlamak istiyorum doldum iyice
Ay nasıl sinirlendimm kötükedihüso
Ben olsam şöyle en sallamaz hava mı tkınırr hafif sırıtarak mutfağa girer oo iyi dedikodular der yine aynı sırıtık pozla geldiğim gibi çıkardım...
Yani siz kıçımın kenarısınız edasıylaaa:roflol::roflol::roflol:
Ahh yavrum yaa bu gün lahana sarcam bilmiyorum güzel olacak mı ama istersen koyar br kaba yollarım :gitme: yeterki üzülme sen Şeniz
aynen katılıyorum hayatım annemde hiç çalışmadı ama babam onu bir dediğinide iki etmezdi imkanlar dahilinde. el üstünde tutardı. çayını bile doldurur getirir babam :roflol:
aha şimdi allah nazardan saklasın serhatta öyle. hee neden başta annemleri örnek verdm hani belki cicim ayıdır biter falan dersiniz diye. ama şimdilil öyle. meyve salataları yapıp getiriyorr,irmk helvaları kavuruyor... aynen öyle insanın verdiği değerle lgili...
Çalışma meslesine gelince ben hep kendime ait bir iş hayal ettim. :1rolleyes:
Mesela şöyle cici bir cafem olsun isterdim. içinde kendi yaptığım ev yapımı poğaçalar kurabiyeler. hani sıcak bir ortam falan.... :1rolleyes: belki bir gün olur kocam çok destekliyor bu konuda beni. a.s
Geçen sene çalışıyordum iyiydi kendi parasını kazanmas insanın güzel burda bulamadım iş kısmet. ama herşeyde bir hayır vardır. Şimdi sizin yakarışlarınızı duyunca yaşadıklarımın kıymetini anladım...
Gerçekten evliliği doya doya sindire sindire yaşamak bambaşkaymış :1hug: bu farkındaliği bana yaşattığınız için teşekkür ederim Şeniz
Hayatımcım peki 6:30da şe gidiyorsa kocan şekerim siz akşamları kaçda yatıyorsunuzakannehir
Baharcum canım bence sende ayrıl işten hakkını yedirtme kuzucum manyak adam sömürmeye çalışıyor
yok cnm cuma diyodu yarın gelip alırım dicem cıkarken aksam
biz de kendimize ait işyeri olsa çalışırık heralde o kaa diill kaydirigubbakcemile3
20.20 gibi eve geliyor, geldiğinde masa hazır oluyor. yemek yiyoruz, kahve içiyoruz. biraz tv seredip 22.30 gibi yatıyoruz. işte hayat bu kadar
iyi hadi gözün aydın olsun canım
biraz gözü yorar gibi geliyor ama bilmem.
çünkü niye dicen elbisenin resenleri karışık ve büyük
çizme püskülle ve üstelik uzun püskül
ikisi biraz yorgunluk verir gibi
ama ikisi ayrı ayrı dersen güzel
tabii bi de üstte görmek lazım belki olur
ya şimdi normal çizme alsam bu püsküllülerede takmştım bi ay sora püsküllü alcaktım
ondan dedim böle alayım
zaten elbiseyi bi gün giycem
kim görcek beni
normalde bende çizmeleri kotla giyerim zaten
ondan yanee
aldım bi kere artık bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?