Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

üst kısmı bunun gibi
siyah
çok az topuğu var altı böle diil
bide hafif sivri burunlu
benim elbisemin altında nasıl durur kızlar
elbisem dizlerimin üstünde

esma anlıyorum ama genede çalışmak ayrı guzel
sen hıc evde durmadın mı
hemen işe mi başladın
ben bıraz evde durcamm

pıtır bence guzel cnm olur

pempelı ıle bıanca nerdeler

ve dedim kızlar
B: x bey bişey diyebilirmiyim
H: ıı ıı deme (gülerek)
B: ama demem gerek.gecen hafta görüştüğüm yer varya sabah aradılar ptesi itibariyle cağırdılar yrında eğitim gibi bişey vericeklerimş
H: aha yarınmı.sen dün onlardan ışık aldın ondan para dedin heralde paramı kaptırmayım dedin
B: yok x bey sabah aradılar (bna doğru geldi önümden katalog aldı gülerek)
H: doğru söyle aç elini (ben kotpum ağlamaya başladım doluyum çünkü)

sonra yanıma geldi sarılır gibi yaptı kızlarım benim dedi gitt oturdu masasına mafoldumben

zaten ağlamasam geberirim duygusallık cok kötü bişey siz siz olun gözyaşınızı tutun benim gözyaşım hazırda bekliyo cok kötü hiç sevmiyorum

rahatladım biraz ama yinede çok ağlamak istiyorum doldum iyice

Ay nasıl sinirlendimm kötükedihüso

Ben olsam şöyle en sallamaz hava mı tkınırr hafif sırıtarak mutfağa girer oo iyi dedikodular der yine aynı sırıtık pozla geldiğim gibi çıkardım...
Yani siz kıçımın kenarısınız edasıylaaa:roflol::roflol::roflol:

Ahh yavrum yaa bu gün lahana sarcam bilmiyorum güzel olacak mı ama istersen koyar br kaba yollarım :gitme: yeterki üzülme sen Şeniz

aynen katılıyorum hayatım annemde hiç çalışmadı ama babam onu bir dediğinide iki etmezdi imkanlar dahilinde. el üstünde tutardı. çayını bile doldurur getirir babam :roflol:
aha şimdi allah nazardan saklasın serhatta öyle. hee neden başta annemleri örnek verdm hani belki cicim ayıdır biter falan dersiniz diye. ama şimdilil öyle. meyve salataları yapıp getiriyorr,irmk helvaları kavuruyor... aynen öyle insanın verdiği değerle lgili...

Çalışma meslesine gelince ben hep kendime ait bir iş hayal ettim. :1rolleyes:
Mesela şöyle cici bir cafem olsun isterdim. içinde kendi yaptığım ev yapımı poğaçalar kurabiyeler. hani sıcak bir ortam falan.... :1rolleyes: belki bir gün olur kocam çok destekliyor bu konuda beni. a.s
Geçen sene çalışıyordum iyiydi kendi parasını kazanmas insanın güzel burda bulamadım iş kısmet. ama herşeyde bir hayır vardır. Şimdi sizin yakarışlarınızı duyunca yaşadıklarımın kıymetini anladım...
Gerçekten evliliği doya doya sindire sindire yaşamak bambaşkaymış :1hug: bu farkındaliği bana yaşattığınız için teşekkür ederim Şeniz

Hayatımcım peki 6:30da şe gidiyorsa kocan şekerim siz akşamları kaçda yatıyorsunuzakannehir

Baharcum canım bence sende ayrıl işten hakkını yedirtme kuzucum manyak adam sömürmeye çalışıyor

selam arkadaşlar bende aldığım yemek takımı sizlerle paylaşmal istedim :)

Eklentiler

• $yemek.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
esma anlıyorum ama genede çalışmak ayrı guzel
sen hıc evde durmadın mı
hemen işe mi başladın
ben bıraz evde durcamm

pıtır bence guzel cnm olur

pempelı ıle bıanca nerdeler
saol canım

güzel görünüyor ama tabii sen de ne kadar güzel durur o ayrı konu sırnaşık şey
hadi bee

hmm off bende böle çok duygusal geliom
hayırlısı olsun canım yaa

bu elbiseye o o çizme işte:S
nasıl durur

biz de kendimize ait işyeri olsa çalışırık heralde o kaa diill kaydirigubbakcemile3

20.20 gibi eve geliyor, geldiğinde masa hazır oluyor. yemek yiyoruz, kahve içiyoruz. biraz tv seredip 22.30 gibi yatıyoruz. işte hayat bu kadar

yok cnm cuma diyodu yarın gelip alırım dicem cıkarken aksam

iyi hadi gözün aydın olsun canım

hadi bee

hmm off bende böle çok duygusal geliom
hayırlısı olsun canım yaa

bu elbiseye o o çizme işte:S
nasıl durur

biraz gözü yorar gibi geliyor ama bilmem.
çünkü niye dicen elbisenin resenleri karışık ve büyük
çizme püskülle ve üstelik uzun püskül
ikisi biraz yorgunluk verir gibi
ama ikisi ayrı ayrı dersen güzel
tabii bi de üstte görmek lazım belki olur

anaaa benimkisi 10 da kanepede uyuklayınca kızıyorum birde ben kaydirigubbakcemile3
bizde 11 11:30 gibi yatıyoruz... :kedi:

Pıtırcık canım objektif fikrimi söyliyim mi
Bence yakışmaz çünkü elbisenin etek kısmı oldukça desenli yani hareketli. çizmede hareketli ikisi birden göz yorar. bunun altına daha cici bici bir şey giymen lazım kanımca.
o çizme oldukça spor bence....

yahu insan aynı şeyimi düşünür kaydirigubbakcemile5

ya şimdi normal çizme alsam bu püsküllülerede takmştım bi ay sora püsküllü alcaktım
ondan dedim böle alayım
zaten elbiseyi bi gün giycem
kim görcek beni
normalde bende çizmeleri kotla giyerim zaten
ondan yanee
aldım bi kere artık bea

e madem niye soruyorsun :mymeka:

bak o çizmeler görünce benim gözümde oluşan giyimi söyliyim
şöyle kot etek üstünde siyah bir kzak v yakalı. boynunada kırmızı br flor yandan bağlamışsın... al sana teksas kovboy:roflol: aha benmi gözümde bu canlanıyor yawrum...
kot kapri olabilir. bu sene kışlık şortlar çok moda burda ama oralarda giyilebiliyormduur bilmem. yada bermudalar çok moda öyle şeylerle süper giyersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…