Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese

Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:
Bunlar iğne oyası baş örtüler
Arkadaşım bugün hediye getirdi baharat takımı :)
ılginç sürahiden aldım sonunda :)

hepsini iyi günlerde kullan

listede gerçek isimleri bulunan herkesi yazdım kıslar merak etmeyin:))

ayakkabının altının resmini çeksene kaydirigubbakcemile3

şekerim yaa aklında kalacağına al yaa... taa o zamandan beri söylelip duruyorsun bunu senŞeniz

olmazsa netcem kaydirigubbakcemile3

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun saatleriniz

sağol canım Şeniz

Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama

ay alınma ne olur arada gözden kaçanlar oluyor Şeniz

hani ben senağlama

ama şeker ya unutuluyor işte alınmayın kırılmayın nolurr Şeniz

esmy güle güle giy ayakakbılarını
benimde kına için lame
kuzen ve kaynımın düğünü içinde dore yada bakır ayakkabı almam lazım

herkese günaydın kızlarrrrrr

esmy, çok güzelmiş tatlım gülü gülü eskit

Arsimacim duvar saati cok stil bisey begendim gule gule kullan canım

Günaydın tatlişler a.s. Esmy ayakkabıların çok şık güzel günlerde kullan. Arsima senin de aldıkların hayırlı olsun canım. Duvar saatin çok hoşmuş

canlar benim tarih zaten belli 19 Nisan da sonra da 26 Nisanda da esra gidecekk :))
kızlar zaten bizim tarihler belli bizi eklemenize gerek yok..2 kişilik kontejan açıldı hadi gene iyisiniz hihoyyyt

Evett canlarım ya bizi niye yazdınızki. Nikah tarihinden öncemi evlendirmeyi düşünüyorsunuz bizi :roflol:

esra gercekten ya hep düşünrsun eksıkler bıtmez dıe ama zaten haytta hıc bıtmıyokı eksık

Canım böcüküm eşyalardan yana bir sıkıntım yok çok şükür sadece son zamanlarda iyice hassaslaştım her söylenene kırılıyor alınıyorum.

Esmy tatlım ayakkabın çok şık güle güle giy.
Bende kına gecesei elbisemin modelini göstermiştim ya size onun yeşilini diktiriyorum işlemelerinide dore yaptırıyorumi. Ayakkabılarımda dore olacak inşallah.

Arsimacim duvar saati cok stil bisey begendim gule gule kullan canım

Günaydın tatlişler a.s. Esmy ayakkabıların çok şık güzel günlerde kullan. Arsima senin de aldıkların hayırlı olsun canım. Duvar saatin çok hoşmuş

sağolun kısçeler Şeniz

saatim gelsin müsait bi zamanda resimlerinide bastırayyım bitmiş halini eklerim :lepi:

hayırlı olsun canım Şeniz

Kızlar ya bana yardım edin bu kahvaltı takımlarından hangisi güzel:uhm: Ben çaydanlığı olan bir takım istiyorum çünkü diğer takımlardaki parçaları kullanmam sütlük vs. Çaydanlıklı takım da sadece güral ve kürahyada var. Ben ilk önce turuncu olanı istedim çok beğendim ama her zamanki gibi bu çok cıvıl cıvıl daha ağır bir renk olsun, sonuçta bu misafire dediler. Günlüğe kendine alırsın böyle renkli diye hevesimi kırdılar. Bi el atar mısınız?

Eklentiler

• $güral1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $güral2.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $kütahya1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $kütahya2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $kütahya3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71

hepsi çok güzel ama misafire olduğu için bu

:lepi:

kızlar bişi dicem eğer çeyiziniz için fln iğne oyası siparişi vermek isterseniz benim kuzenimin bi internet sitesi var iğne oyası üzerine,beğendiğiniz olursa yaptırabilioruz,adresi isteyen olursa özelinize msj atarım,bi bakın derim:)

sulfatcım hepside güzelmiş ayy ..
mutfağını ne renk düşünüyorsun?
turkuaz olan ve fıstık yeşilli çok şık.

ben bunları begendim canım..

çeyiz kardeşliğinde mandilin-acemiperi
arkadaşlar mandilin benim için daha önceden resmini koyduğu mutfak timeri almış ve yollamış.inceliğin için çok teşekkür ederim mandilin. kullandıkça seni hatırlıycam
:) :)

ya sulfat annem sende öyle takımlar koymuşsunki hepsi birbirinden güzel yaww.ben kütahya porselenden almıştım. ama bence turuncu alma dediğin gibi daha ağır bi renk olsun hoş o da cıvıl cıvıl ama ben morluyu beğendim.bide o yeşilli varya halkalı nazar boncuğu gibi iç içe yuvarlaklar olan heh işte o bi arkadasımda var yani benim onu kıullanmışlığım var o da çok şıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…