Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:
Bunlar iğne oyası baş örtüler
Arkadaşım bugün hediye getirdi baharat takımı :)
ılginç sürahiden aldım sonunda :)
listede gerçek isimleri bulunan herkesi yazdım kıslar merak etmeyin:))
şekerim yaa aklında kalacağına al yaa... taa o zamandan beri söylelip duruyorsun bunu senŞeniz
güle güle kullanın cnm hayırlı olsun saatleriniz
Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama
hani ben senağlama
canlar benim tarih zaten belli 19 Nisan da sonra da 26 Nisanda da esra gidecekk :))
kızlar zaten bizim tarihler belli bizi eklemenize gerek yok..2 kişilik kontejan açıldı hadi gene iyisiniz hihoyyyt
esra gercekten ya hep düşünrsun eksıkler bıtmez dıe ama zaten haytta hıc bıtmıyokı eksık
Arsimacim duvar saati cok stil bisey begendim gule gule kullan canım
Günaydın tatlişler a.s. Esmy ayakkabıların çok şık güzel günlerde kullan. Arsima senin de aldıkların hayırlı olsun canım. Duvar saatin çok hoşmuş
Esmy tatlım ayakkabın çok şık güle güle giy.
Bende kına gecesei elbisemin modelini göstermiştim ya size onun yeşilini diktiriyorum işlemelerinide dore yaptırıyorumi. Ayakkabılarımda dore olacak inşallah.
Kızlar ya bana yardım edin bu kahvaltı takımlarından hangisi güzel:uhm: Ben çaydanlığı olan bir takım istiyorum çünkü diğer takımlardaki parçaları kullanmam sütlük vs. Çaydanlıklı takım da sadece güral ve kürahyada var. Ben ilk önce turuncu olanı istedim çok beğendim ama her zamanki gibi bu çok cıvıl cıvıl daha ağır bir renk olsun, sonuçta bu misafire dediler. Günlüğe kendine alırsın böyle renkli diye hevesimi kırdılar. Bi el atar mısınız?
arsimacım şekerim güle güle kullan.
nirden aldın bakim magnetlerde çok tatlı.
Kızlar ya bana yardım edin bu kahvaltı takımlarından hangisi güzel:uhm: Ben çaydanlığı olan bir takım istiyorum çünkü diğer takımlardaki parçaları kullanmam sütlük vs. Çaydanlıklı takım da sadece güral ve kürahyada var. Ben ilk önce turuncu olanı istedim çok beğendim ama her zamanki gibi bu çok cıvıl cıvıl daha ağır bir renk olsun, sonuçta bu misafire dediler. Günlüğe kendine alırsın böyle renkli diye hevesimi kırdılar. Bi el atar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?