Kızlar ya bana yardım edin bu kahvaltı takımlarından hangisi güzel:uhm: Ben çaydanlığı olan bir takım istiyorum çünkü diğer takımlardaki parçaları kullanmam sütlük vs. Çaydanlıklı takım da sadece güral ve kürahyada var. Ben ilk önce turuncu olanı istedim çok beğendim ama her zamanki gibi bu çok cıvıl cıvıl daha ağır bir renk olsun, sonuçta bu misafire dediler. Günlüğe kendine alırsın böyle renkli diye hevesimi kırdılar. Bi el atar mısınız?
canım o siteden takvimi hazırlıyorsun. Sonra kontol panelinden profile gel, orda var bi sutun takvim sutunu o adresi oraya kopyalıyorsun kaydet diyorsun oluyorya o imzaya nasıl yapıştırcaz o şeyi:)ben imza kısmını bulamadımmm
ya o imzaya nasıl yapıştırcaz o şeyi:)ben imza kısmını bulamadımmm
anladım canım bi başlığın vardı sanırım senin miydi o 3 taner kahvaltı takımı. Dudak şeklinde tabağı vardı değil mi ben maviyi beğenmiştimsel, canım ben de daha almadım kahvaltı takımlarını fikre ihtiyacım olduğu için ekledimsengözlerimebaksanab
evet yaa yok bendede,bizde nie yokkwalla bende bulamadım benım sayfamda gozukmuyo imza yeri
eklenen ıkı saatide çok beğendim süperler ki özellikle fotoğraf koyulabılen saat cok değişik ve şıkk
kızlar yaa hem çelik çaydanlik hemde porselen alıyorsunuz değil mii
Ben de evlerimizi merak ediyorum. Tabii aldığım ve alacağım onca şeyi nereye yerleştireceğimi de. Özelikle mutfakta. En sevmediğim şeylerden biridir tezgahın çok kalabalık olması ama sanırım korktuğum başıma gelecekkaydirigubbakcemile3
ben geldim bacılar ggünaydın.
ARSİMA ve SULFAT aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım.
çok saol arsimacim ilgin için:1hug:
ben sabah çaylarını porselenle akşam çaylarını da çelikte demlemek istiyoyum ..
gerçi henüz porselenim yok :):):)
ya o imzaya nasıl yapıştırcaz o şeyi:)ben imza kısmını bulamadımmm
anladım canım bi başlığın vardı sanırım senin miydi o 3 taner kahvaltı takımı. Dudak şeklinde tabağı vardı değil mi ben maviyi beğenmiştim
la öle uğraşılırmı onu kaldır onla demle
bunu kaldır bunla demle kaydirigubbakcemile3
ben her daim bize porselen misafir gelince çelik düşünüyorum
arsıma saat cok guzel cnm ı gunlerde kullan her ıkısınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?