Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet ya porselende demlenen çay daha lezeetli oluyo bencede

Sel, canım ben de daha almadım kahvaltı takımlarını fikre ihtiyacım olduğu için ekledimsengözlerimebaksanab

ben ıkıncı olanı beğendım mavılı

ya o imzaya nasıl yapıştırcaz o şeyi:)ben imza kısmını bulamadımmm
canım o siteden takvimi hazırlıyorsun. Sonra kontol panelinden profile gel, orda var bi sutun takvim sutunu o adresi oraya kopyalıyorsun kaydet diyorsun oluyor

sel, canım ben de daha almadım kahvaltı takımlarını fikre ihtiyacım olduğu için ekledimsengözlerimebaksanab
anladım canım bi başlığın vardı sanırım senin miydi o 3 taner kahvaltı takımı. Dudak şeklinde tabağı vardı değil mi ben maviyi beğenmiştim

benim lanet bilgisalarım yine saçmaladı. dünden beri MQ yaptıklarımı sildi gitti, o kadar sayfa. bi tek aklımda kalanları söylüyorum.

incitanem yaşadığına sevindim.:dance:

burcu tupperların çok güzel, güle güle kullan.cokacimcoook

pınar Allah yanında olsun, inşallah herşey hayallerinin üzerinde olur:Saruboceq:

(1-zarif sakın yazmayı unutmayın:roflol:)

gamze Allah tamamına erdirsin canım, şahanesina.s.

şu konuşanların kim olduğunu bilmiyorum ama. sırf onlar görgüsüzler küçücük şeyleri bile koyuyorlar dediler diye, akşam yemedim içmedim. bazanın altındaki bulabildiğim çeyizleri çıkardım ve fotolarını çektim alelacelekaydirigubbakcemile3

birazdan koyucam. görgüsüzüm var mı. gördük mü alla alla ilkkez evleniyorz heralde. bırakın da görgüsüz olalımsengözlerimebaksanab

AY SÖYLEMEYİ UNUTUYORDUM. KIZLAR HANİ SİZE DUA EDİN DEMİŞTİM YA. GALİBA EDENLER OLDU. EVİMİZİ TUTTUKKKKKKKKKKK:teytey::teytey::dance::dance:

eklenen ıkı saatide çok beğendim süperler ki özellikle fotoğraf koyulabılen saat cok değişik ve şıkk
kızlar yaa hem çelik çaydanlik hemde porselen alıyorsunuz değil mii

bencede :lepi:
kahvaltı takımını güle güle kullan
benim kahvaltı takımımın porselen demliği var onun haricinde çelikte aldım kaydirigubbakcemile5

aynen bende sevmem onun için iyi bi dizayn etmem lazım kaydirigubbakcemile2

ben geldim bacılar ggünaydın.
ARSİMA ve SULFAT aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım.

hoşgeldin
teşekkür ederim Şeniz

çok saol arsimacim ilgin için:1hug:

rica ederim

ben sabah çaylarını porselenle akşam çaylarını da çelikte demlemek istiyoyum ..
gerçi henüz porselenim yok :):):)

la öle uğraşılırmı onu kaldır onla demle
bunu kaldır bunla demle kaydirigubbakcemile3
ben her daim bize porselen misafir gelince çelik düşünüyorum

ya o imzaya nasıl yapıştırcaz o şeyi:)ben imza kısmını bulamadımmm

kontrol paneline girince
profili düzenle bölümünden
en altta
"Kilo-Doğum TakipKiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi"
yazan yere yapıştır

canlarım profili düzenlede kişisel bilgiler var, orda kilo doğum takip diyo oraya kopyalayın adresi tamam mı canlarım

anladım canım bi başlığın vardı sanırım senin miydi o 3 taner kahvaltı takımı. Dudak şeklinde tabağı vardı değil mi ben maviyi beğenmiştim

Yok canım karıştırdın galiba, dudak şeklinde tabak yok benimkilerde :1no2:

hayatım h geldın sırf benı 1,sıraya yaz dıe dua etmıştım:roflol: gözun aydın
koy nan onları gözlerıde bızım üstumuzde nedensem herhal bu kadr bıldıklerınıe göre

bende gördüm evimizi 2+1 bide byük bi girişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…