Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yerı gelmışken soram sımdık benım bı kahvaltı setım var ama caydanlığı porselen böle cay deılde sadece süt kahve koyabılınen cınsten bıde servıs seklınde aldım görmuşsunuzdur sımdık ben porselen cay setlerını cok sevyom ama cay hıc içmem almam lazım mı yanı yenı bı takım almak ıstemem napcam okadr takımı ama nasıl alcam off off

anam x olmuş
benım evlılık takvimi bana b, mesaj mı verıo acabasenağlama

böcüğüm tekrardan alma sakın.
istersen ilerde ona uygun porselen çaydanlık alırsın canım.

sen çay içmesende misafirler yada eşin içer

hayatım süpersin çek çek koy beni deli etmesinler çaydanlığımın süzgecinin bile resmini çeker koyarımnaniknanik
cnmmcmm evin hayırlı olsun ya çok sevindim darısı başımaa

arkadaşlar imzanızın linkini kopyaladıktan sonra profilde kilo-doğum takip var oraya yapıştıracaksınız

takvımı yaptıktan sonra orda yazan create my tıcker and get the code ye tıklayın sonra takvım ekranda cıkcak sızın yaptığınız onu yapıncada asağidakı your lınk yapıstırın kesınlıkle yapıstrmada hata var cunkum bende cok denemıstım

acaba sız tarıhı desenız ben yapsam buaya kopyalasam sız yapıstrsanız olmaz mı acep

ben sonuncuyu beğendim canım hatta ben de kendime ondan almayı düşünüyorum..

günaydın gamze

ya bikaç kere sordum ama gözden kaçtı galiba sen hangi kuaföre gidiyorsun

gamze h geldın cnm

arsıma ben çay sevmem dıe almamazlık yapmam cnmtabıkı seven olur acaba sadece caydanlık alsam porslen takımıma uygun renk sorun ortadan kalkar gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…