kızlar bişi dicem eğer çeyiziniz için fln iğne oyası siparişi vermek isterseniz benim kuzenimin bi internet sitesi var iğne oyası üzerine,beğendiğiniz olursa yaptırabilioruz,adresi isteyen olursa özelinize msj atarım,bi bakın derim:)
ben duvar saati aldım kızlar
bide kalpli magnet
bugün gelecekler inşallah
çeyiz kardeşliğinde mandilin-acemiperi
arkadaşlar mandilin benim için daha önceden resmini koyduğu mutfak timeri almış ve yollamış.inceliğin için çok teşekkür ederim mandilin. kullandıkça seni hatırlıycam
:) :)
arsima saat süper ne fotosu koycan kız :):)
arsima ve aklıma ismi gelmeyen arkadaslar cicileriniz cok güzel güle güle kullanın sulfatcıgım bence yeşil olanı cok güzel misafir için
Duvar saatin ne kadar modernmiş kuşum yaa, nereye asıcan peki??? :dance:
Arsima bence de oturma odasına çok yakışır böyle bir saat. Ben de yarın porlanddan mutfak saatimi alıcam. Sen eklemiş miydin buraya, aynısını mı alıyorum acaba:uhm:
Arsimacım , battaniyen duvar saatin ve magnetlerin harika tabi kol saatleride.. güle güle kullan
Kizlar belki yeri degil bu sorumun ama bulamadim.. Bu evlilik tarihiniz icin hazirladiginiz takvimlerinizi nerde hazirliyorsunuz?
Ayyyyy bu saati de çok beğenmiştim arsima, güle güle kullan. Mutfak için aşçılı bi saat beğendik aşkımla. Bunu da başka bir odaya düşünebiliriz diye de aklımıza yazdıksengözlerimebaksanab
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
bu adresten canım
alt seceneklerden beğendiklerini seciyorsun tarihi yazıyorsun
yazmak istediğin yazıyı ve rengini seçiyorsun
sonra "create my tıcker and get the code" ye tklıyorsun
o sana imzanın görünen halini gösteriyor
altındaki linki kopyalayıp kontrol panelinden imza yerine yapıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?