Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima ve aklıma ismi gelmeyen arkadaslar cicileriniz cok güzel güle güle kullanın sulfatcıgım bence yeşil olanı cok güzel misafir için

canım bana özelden atabılırmısın ????

ay neka güzel :1hug:

arsima saat süper ne fotosu koycan kız :):)

orda bi kadınla adamın resimleri yerine kendi resimlerimizi :1ninca:
onlaramı bakayım :roflol:

arsima ve aklıma ismi gelmeyen arkadaslar cicileriniz cok güzel güle güle kullanın sulfatcıgım bence yeşil olanı cok güzel misafir için

saol tatliş

Duvar saatin ne kadar modernmiş kuşum yaa, nereye asıcan peki??? :dance:

oturma odasına diye düşünüyorum
mutfakta da güzel olardı ama mutfağa porlanddan almıştım

Canlarım vala nerdeyse hepiniz annemin beğendiği yeşilli takımı beğenmişsiniz. Sanırım onu alıcam. Mandilincim mutfağım kahve krem dolapları, halı ve perde de turuncular eklemeyi düşünüyorum kahveye. O nedenle yeşil de yakışır herhalde

Kizlar belki yeri degil bu sorumun ama bulamadim.. Bu evlilik tarihiniz icin hazirladiginiz takvimlerinizi nerde hazirliyorsunuz?

Arsima bence de oturma odasına çok yakışır böyle bir saat. Ben de yarın porlanddan mutfak saatimi alıcam. Sen eklemiş miydin buraya, aynısını mı alıyorum acaba:uhm:

Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın
burcucum nihayet eklemişsin saklama kablarını hepside birbirinden kullanışlı güle güle kullan
Arsimacım , battaniyen duvar saatin ve magnetlerin harika tabi kol saatleride.. güle güle kullan
hayat87 cicişlerin çok cicoş güle güle kullan

Arsima bence de oturma odasına çok yakışır böyle bir saat. Ben de yarın porlanddan mutfak saatimi alıcam. Sen eklemiş miydin buraya, aynısını mı alıyorum acaba:uhm:

bilmemki aynısımı kaydirigubbakcemile3
eklemiştim ama hangi sayfada bilmiyorum dur netten bulayım hemen

bu saatle birlikte fincanda aldım ben :lepi:

Arsimacım , battaniyen duvar saatin ve magnetlerin harika tabi kol saatleride.. güle güle kullan

çok sağol elisaam

Kizlar belki yeri degil bu sorumun ama bulamadim.. Bu evlilik tarihiniz icin hazirladiginiz takvimlerinizi nerde hazirliyorsunuz?

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
bu adresten canım
alt seceneklerden beğendiklerini seciyorsun tarihi yazıyorsun
yazmak istediğin yazıyı ve rengini seçiyorsun
sonra "create my tıcker and get the code" ye tklıyorsun
o sana imzanın görünen halini gösteriyor
altındaki linki kopyalayıp kontrol panelinden imza yerine yapıştırıyorsun

Ayyyyy bu saati de çok beğenmiştim arsima, güle güle kullan. Mutfak için aşçılı bi saat beğendik aşkımla. Bunu da başka bir odaya düşünebiliriz diye de aklımıza yazdıksengözlerimebaksanab

Ayyyyy bu saati de çok beğenmiştim arsima, güle güle kullan. Mutfak için aşçılı bi saat beğendik aşkımla. Bunu da başka bir odaya düşünebiliriz diye de aklımıza yazdıksengözlerimebaksanab

alınca eklersin merak ettim

ay evlerimiz yerleşince nasıl olacak acaba :roflol:

nişanlım hep benimle dalga geçiyor evi kreş gibi yaparmışım kaydirigubbakcemile3

eklenen ıkı saatide çok beğendim süperler ki özellikle fotoğraf koyulabılen saat cok değişik ve şıkk

kahvaltı takımında -renk soran arkadaş bende fazla renkli şeyleri sevmiyorum benim kahvaltı takımım
bu bernardonun bu desenınden

çok beğenerek aldım

ama sen neyi beğeniyorsan onu al hevesını kırma evkurda da porselen çaydanlık takımı gördüm kahvaltı sevime benzeyen onu alcam büyük olasılıkla

kızlar yaa hem çelik çaydanlik hemde porselen alıyorsunuz değil mii

Ben de evlerimizi merak ediyorum. Tabii aldığım ve alacağım onca şeyi nereye yerleştireceğimi de. Özelikle mutfakta. En sevmediğim şeylerden biridir tezgahın çok kalabalık olması ama sanırım korktuğum başıma gelecekkaydirigubbakcemile3

ben geldim bacılar ggünaydın.
ARSİMA ve SULFAT aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım.

çok saol arsimacim ilgin için:1hug:

ben sabah çaylarını porselenle akşam çaylarını da çelikte demlemek istiyoyum ..
gerçi henüz porselenim yok :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…