Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze kım nan o dövım:roflol:
sakın ol paşam valla cok ceşıtlı ınsanlar var
yoksa o ben mıyım :roflol:

hayatım masallah bacım yaa kaşı bı yerlerını anzar değmesın
ımages koyamazsan resmın ustune tıkla ozellıklerden url cıkıyorsa öle dene bıde cnm

cok sevindim tatlım ALLAH güzel günlerde oturmanızı nasip etsin :Saruboceq:

böcük annadığım yeri kaşıcam dimikaydirigubbakcemile3

gamze sıkma canını. hakkaten bu streste bi de böyle şeylerle uğraşma.

dimles bence hiç uğraşma böyle şeylerle canınıda sıkma şurda 4 gün kalmış ne güzel allah herkese yaşatsın bu heyecanı

Hayatım hayirli ugurlu olsun tatlimmm Allah güle güle iyi günlerde oturmanizi nasip eder insallah. cok sevindim icine sinen yuvam diyebilcegin bir ev bulmana. Gercekten allah yardim ediyor evlenenle ev kurana bende ev ararken cok yorulmustum cok sukur ya bulduk ama biraz erken oldu galiba bizimkiside sırnaşık şey

Günaydın fıstıklar,
Burcucum saklama kaplarını güle güle kullan tatlım a.s.
Esmy Kına ayakkabıların çok hoşmuş rengide tam benlikmiş iyi günlerde giy canımkaydirigubbakcemile5
Arsima saatin çok güzelmiş bol bol kocişinle foto koy güle güle kullan canım :1hug:
Sulfat canım kahvaltı setlerinin hepsi çok güzel ama ben bunu beğendim
şutarafagitti
Brcncvk86 saatler abartı orijinalmiş bayılırım böyle değişik aksesuarlara ama fazlasıylada tuzluymuş fisfisfis
Dimples yani Gamzecim sıkma canını böyle şeylere kızların bol olduğu yerde olur böyle ufak tefek çekememezlikler kıskançlıklar salla gitsin şakkıdı

KİM SIKIYO NAN BİZİM GELİNİMİZİN CANINI:mymeka:

gülpembe, Arsima, gamze çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içina.s.

hee bu arada kirayı sölememişim 550 TL. 1000 de depozit verdik.

böcük annadığım yeri kaşıcam dimikaydirigubbakcemile3

gamze sıkma canını. hakkaten bu streste bi de böyle şeylerle uğraşma.

kaşısında fayda etmez nazar yerıne anzar yasmışım:roflol: neysem sana nazar değmesın evını öle anlattın kı benım yaşayasım geldı
adresı verde senden önce gıdım cok para verım adama:roflol:

gülpembe, Arsima, gamze çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içina.s.

hee bu arada kirayı sölememişim 550 TL. 1000 de depozit verdik.

:1shok: nan adresı hemen ver ben tutcam o evı olmadı alt katını tutarım
adama söle ben 750 verıyom 2000 depozıt verıyom bızm burda bodrumlar 500 anacım semt neresı
:jeyyar:

sinay teşekkür ederim

hayatım kira ücretide uygunmuş depozitoda çok almamış iyiymiş valla maşallah
ben yemeğe gider

canım benim 41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun güle güle oturmayı nasip etsin bilemezsin nasıl sevindim seni ve sevincini okadar iyi anlıyorumki çünkü bende aynı dertten müzdaribim ama içimde öyle bi his varki herşey güzel olucak ve istediğimiz gibi bi ev nasip olacak bize diye şimdi yazdıklarını okuyunca inan bana yüzümü güldürdün.çok sevindim çok

ayy ilahi böcük güldürdün beni yawww:)))))

sağolun kızlar aslında uğraşmıyorum onuda çok iy anlıyorum ama sanırım aynı anlayışı o göstermiyor. neyse
tubişcim evet haklısın

sıkma canını gamze, yani sanal ortamda çok fazla yalan oluyor sanırım o yüzden olmuştur.

hayatım, evin hayırlı olsun. kirada çok iyiymiş. Semt olarak nere acep sorabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…