Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

serp benım babam ve 2 abım var saolsunlar herkes evlendı kenara cekıldı o yuzden babası olupta yararını gormeyende var yanı
bence tekrar dıom cok pahalı sen o parayla eksık olanları alırsın ustelık nışanda kız tarafına kalıyor takılar onlarlada rahat edersın bıraz

serpcim, illaki ewde yapmak istemiyorsan daha uygun mekanlar bak mutlaka bulursunuz. 2,5 biraz fazla doğrusu. Birde nişanlılığınız uzun bir süreçse yine biriktirebilirsin ama :)

aynen cnm benimde babam var sağolsunlar varlıkları yeter (babamda kayınperderimde) Allah eksikliklerini göstermesin ama bizde kendimiz uğrasıyoruz o yüzden çok dedim cnm heleki sizde kendi başınıza ilgileniyomuşsunuz ilerde paraya ihtiyacınız olupta keşke demeyin die dedim cnm:) işallah herşey gönlüne göre olur:1hug:

serp, yemekli yapmasan, o zaman fiyat daha uygun olur. sordunmu o şekilde nekada mal oluyor.

buket, b-fite başladınmı şekerim.

kızlar banyoya nasıl bi kirli sepeti almayı düşünüonuz yada aldınız? ben pazarda sordum beyaz hasır 40 tl dedi?

anamm 2 dkka yemeğe gittimi karışmış topic gamze te kim nayptı noluyoz kızlar yaa. :uhm:

Haytım evinde hayırlı olsun canım bu arada
.

hımmm.
öğrendiğim iyi oldu alırken dikkat ederim şakkıdı

sağol arsimacım

ha evsahibi bu arada çok zenginmiş, bi ton evi işyeri varmış. ihtiyacı yok yani. 2-3 yıldır kiraya zam yapmadığı kiracılar varmış. valla onun yalancısıyım

inşallah sizde o 2-3 yıl zam yapılmayan kiracılardan olursunuz :roflol:

Arşimacım resim çerçeveli saatine bayıldım,öyle birşeyi ben de almayı düşünüyordum.Çok şık durur.

sağol canım Şeniz
restaurant çok güzel ama nişan için yemekli 2500 çok
aslında başka yerlere göre iyi ama nişan için bu kadar harcama derim ben
küçük bi salon, dernek vs. yer tutup yemeksiz yapabilirsin.
yada kokteyl tarzı yapıp bi catreng firmasından fiyat alabilrisin belki daha ucuz olur
yada sadece salon tut pasta kurabiye meyve suyu yeter be şekercim
yinede senin bileceğin bişe yerimseniben
herşey gönlünce olsun

serpcim, mekan gayet güzel bi yere benziyor, çokda büyük değil sanırım.
en önemli soruyu sorabilir miyim?
ne kadar istiyorlar?

:lepi:

buket, ben h.sonu karar verdim sepete. beyaz simli gibi baktığım 50 liraya buldum.

alınca fotosunu göstertirim.

serp, yemekli yapmasan, o zaman fiyat daha uygun olur. sordunmu o şekilde nekada mal oluyor.

buket, b-fite başladınmı şekerim.

EVET CNM GEÇEN GÜN DENEMEYE GİTTİM BUGUNDE YAZILICAM İNŞALLAH BİDE KADINLAR GÜNÜ DİYE %20 İNDİRİM VAR BU HAFTAkaydirigubbakcemile2

buket, ben h.sonu karar verdim sepete. beyaz simli gibi baktığım 50 liraya buldum.

alınca fotosunu göstertirim.

ne semeti o :uhm:

EVET CNM GEÇEN GÜN DENEMEYE GİTTİM BUGUNDE YAZILICAM İNŞALLAH BİDE KADINLAR GÜNÜ DİYE %20 İNDİRİM VAR BU HAFTAkaydirigubbakcemile2

nerede indirim varmış :1ninca:

kızlar daha önce dedim mi size hatırlamıyorumda davetiye bakıyorum ben
çok güzel modeller var ama çok para
davetiyeye vereceğim parayı aza indirip çoğu nikah şekerine vermek bana daha mantıklı geliyor çünkü davetiye kağıt saklayan 10 kişi bile olmaz verilen para biyerde çöpe atılacak gibi

şu model nasıl sizce uyguna bastırabilme imkanım olabilir bu tarz bişeyi

teşekkürler kızlar
ben biraz daha yer araştırayım en güzeli,bakalım kısmetimizde ne varsüprizzzzz

şanslısın yani iyi olmuş.

tubiş, çamaşır sepetinden bahsediyoz.

davetiyede başka baksan olmamı. :1no2:

komşu gecen gun sanırsam gamze koymuştu buraya o camasrları asmak ıcn sepettı ama ona benzer alcam bende hasır ıcı kumaslı olabılır cıkarılıp yıkanan cınslerden aman ben evlenene kadr belkıde camasr mak otomatık asar camasırı:roflol:

Serpilcim canım çok nezih bir ortam gerçekten çok güzel ama değmez be canım o kadar para vereceksin bence hiç gerek yok, düğüne doğru o paraya o kadar ihtiyacınız olacak ki bence aile arasında evinizde takın yüzüklerinizi düğününüze biraz daha para biriktirin daha iyi bir yerde yapın yada evinizin bir eksiğini tamamlayın o parayla, düğünüme 3 ay kaldı ve ben şimdi daha iyi anlıyorum paranın kıymetini ne bulsam atıyom kenara geçen gün patronum yemek parası verdi gittim ekmek arası döner yedim valla attım kenara parayı akşam çıkışta battaniye aldım bi eksiğim tamamlanmış oldu para kazanmak harcamak kadar kolay değil hele bu kriz döneminde :çok üzgünümoff çok mu iç kararttım

:roflol::roflol::roflol::roflol:

böcük kız kurutma mak. alırsın olmadı ütülü gibi çıkıyormuş onlardan.

sinay, bulmuştu o sepetlerde akşamda komşumda gördüm. o kuru çamaşırlar için kullanıyormuş.

arsimacım saatin çok hoş canım güle güle kullan inş..
ama davetiye konusun da senin zevkin tabi ama daha güzel şeyler bulabilirsin bencekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…