- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aman boşver buketcimmm:)) cuma misafirlerimiz gelio şehir dışından evde bi hazırlık bi hazırlık sormayın dün daraldım dışarı attım kendimi carrefourdan güveç tenceresi aldım aman kızlar lacak olanlara benden tavsiye güveç tenceresi alırken içini kontrol edin sırsız olcak içi.yani içi işlenmemiş ham olcak böle elleyince pütür pütür olcak içi
sağol arsimacım
ha evsahibi bu arada çok zenginmiş, bi ton evi işyeri varmış. ihtiyacı yok yani. 2-3 yıldır kiraya zam yapmadığı kiracılar varmış. valla onun yalancısıyım
Arşimacım resim çerçeveli saatine bayıldım,öyle birşeyi ben de almayı düşünüyordum.Çok şık durur.
serpcim, mekan gayet güzel bi yere benziyor, çokda büyük değil sanırım.
en önemli soruyu sorabilir miyim?
ne kadar istiyorlar?
serp, yemekli yapmasan, o zaman fiyat daha uygun olur. sordunmu o şekilde nekada mal oluyor.
buket, b-fite başladınmı şekerim.
buket, ben h.sonu karar verdim sepete. beyaz simli gibi baktığım 50 liraya buldum.
alınca fotosunu göstertirim.
buket, ben h.sonu karar verdim sepete. beyaz simli gibi baktığım 50 liraya buldum.
alınca fotosunu göstertirim.
EVET CNM GEÇEN GÜN DENEMEYE GİTTİM BUGUNDE YAZILICAM İNŞALLAH BİDE KADINLAR GÜNÜ DİYE %20 İNDİRİM VAR BU HAFTAkaydirigubbakcemile2
EVET CNM GEÇEN GÜN DENEMEYE GİTTİM BUGUNDE YAZILICAM İNŞALLAH BİDE KADINLAR GÜNÜ DİYE %20 İNDİRİM VAR BU HAFTAkaydirigubbakcemile2
şimdi şöyle bir durum var,önceden biraz para biriktirmiştim evliliğim için,sevdicekle ikimiz yapıyoruz herşeyi,ailelerin pek etkisi yok.yemekli 100 kişilik nişan ortalama 2500 tl'ye gelcek.Kardeşim perküsyon çalıyor ve müzik grupları var,müzik sistemini ve müzik işini o ayarlayacak ücretsiz,ayrıca kuaför arkadaşım var tv stüdyolarda çalışan,profesyonel makyajı ve saçı o yapacak,profesyonel fotoğrafçı arkadaşım da fotoları çekçek,pastayı da yine bir arkadaşım vasıtasıyla uygun bir ücrete ayarlıyorum.Yani görünen o ki sadece restauranta para vericem,yandaki ekstra akıp büyüyen masraflar olmayacak,dostlarım sağolsun :)Kafam karışıyor ,ama gözüm de kararıp git yap diyor açıkçası :))
komşu gecen gun sanırsam gamze koymuştu buraya o camasrları asmak ıcn sepettı ama ona benzer alcam bende hasır ıcı kumaslı olabılır cıkarılıp yıkanan cınslerden aman ben evlenene kadr belkıde camasr mak otomatık asar camasırı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?