aman boşver buketcimmm:)) cuma misafirlerimiz gelio şehir dışından evde bi hazırlık bi hazırlık sormayın dün daraldım dışarı attım kendimi carrefourdan güveç tenceresi aldım aman kızlar lacak olanlara benden tavsiye güveç tenceresi alırken içini kontrol edin sırsız olcak içi.yani içi işlenmemiş ham olcak böle elleyince pütür pütür olcak içi
aman boşver buketcimmm:)) cuma misafirlerimiz gelio şehir dışından evde bi hazırlık bi hazırlık sormayın dün daraldım dışarı attım kendimi carrefourdan güveç tenceresi aldım aman kızlar lacak olanlara benden tavsiye güveç tenceresi alırken içini kontrol edin sırsız olcak içi.yani içi işlenmemiş ham olcak böle elleyince pütür pütür olcak içi
:1shok: nan adresı hemen ver ben tutcam o evı olmadı alt katını tutarım
adama söle ben 750 verıyom 2000 depozıt verıyom bızm burda bodrumlar 500 anacımsemt neresı:jeyyar:
sinay teşekkür ederim
hayatım kira ücretide uygunmuş depozitoda çok almamış iyiymiş valla maşallah
ben yemeğe gider
canım benim 41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun güle güle oturmayı nasip etsin bilemezsin nasıl sevindim seni ve sevincini okadar iyi anlıyorumki çünkü bende aynı dertten müzdaribim ama içimde öyle bi his varki herşey güzel olucak ve istediğimiz gibi bi ev nasip olacak bize diye şimdi yazdıklarını okuyunca inan bana yüzümü güldürdün.çok sevindim çok
sıkma canını gamze, yani sanal ortamda çok fazla yalan oluyor sanırım o yüzden olmuştur.
hayatım, evin hayırlı olsun. kirada çok iyiymiş. Semt olarak nere acep sorabilirmiyim.
sırsız olmasinin sebebi nedir gamzecim peki ek bi islem yapmamiz gerekiyormu pütür pütür olcak içi demissin bu sekildeykenmi yemek pisirilicek. İç yag ile kavurma vs bisiler yapiyolardi yanlismi hatirliyorum acaba
bizim tazecik gelinimizi üzmesiinler yaaklava:
hayatım, maşallh canım Allah gönlünüze göre vermiş ama semt neresi yazmamışsın ??
listede gerçek isimleri bulunan herkesi yazdım kıslar merak etmeyin:))
kızlar mutfağa nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?