Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet gamzecim bende öle duymuştumm

sırsız olmasinin sebebi nedir gamzecim peki ek bi islem yapmamiz gerekiyormu pütür pütür olcak içi demissin bu sekildeykenmi yemek pisirilicek. İç yag ile kavurma vs bisiler yapiyolardi yanlismi hatirliyorum acaba

:1shok: nan adresı hemen ver ben tutcam o evı olmadı alt katını tutarım
adama söle ben 750 verıyom 2000 depozıt verıyom bızm burda bodrumlar 500 anacım semt neresı
:jeyyar:

hüoopppp benim evim oraaaa vermemmmmkaydirigubbakcemile3

sinay teşekkür ederim

hayatım kira ücretide uygunmuş depozitoda çok almamış iyiymiş valla maşallah
ben yemeğe gider

sağol arsimacım

ha evsahibi bu arada çok zenginmiş, bi ton evi işyeri varmış. ihtiyacı yok yani. 2-3 yıldır kiraya zam yapmadığı kiracılar varmış. valla onun yalancısıyım

Tamam canım anladim teşekkür ederim bende almayi dusunuyordum toprak kaplardan ogrendigim iyi oldu a.s.

bızde var guveclerden cok sevyom onda yemekı hatta küçüklerındende var fırında sütlaç yaprken cok ıyı oluyo bende alcam onlardan ama ılerde

bizim tazecik gelinimizi üzmesiinler yaa klava:

hayatım, maşallh canım Allah gönlünüze göre vermiş ama semt neresi yazmamışsın ??

sağol buket Allah razı olsun. İnşallah sende benim bulduğum evden daha da güzelini bulursun:Saruboceq: senin için dua edicem arkadaşım:Saruboceq:

sıkma canını gamze, yani sanal ortamda çok fazla yalan oluyor sanırım o yüzden olmuştur.

hayatım, evin hayırlı olsun. kirada çok iyiymiş. Semt olarak nere acep sorabilirmiyim.

tubis teşekker ederim canım:1hug:

sırsız olmasinin sebebi nedir gamzecim peki ek bi islem yapmamiz gerekiyormu pütür pütür olcak içi demissin bu sekildeykenmi yemek pisirilicek. İç yag ile kavurma vs bisiler yapiyolardi yanlismi hatirliyorum acaba

bizim tazecik gelinimizi üzmesiinler yaa klava:

hayatım, maşallh canım Allah gönlünüze göre vermiş ama semt neresi yazmamışsın ??

mandilincim sağolasına.s.

kızlar merhabalar,ben henüz nişanlanmadım,nişanım yaklaşıyor.Evde olsun diye düşünüyorduk ama gönlüm dışarıda olmasından yana.Araştırdım çok güzel küçük bir restaurant buldum.Orada yapayım diye düşünüyorum ama bir türlü net karar veremiyorum.Bu krizde değer mi diye düşünüyorum ama bir yandan da dışarıda olmasını o kadar çok istiyorum ki..Bulduğum yer bana çok sıcak,çok samimi geldi.Bir tane resmini koydum.Nasıl sizce?

Bunun dışında hepinizin çeyizleri hayırlı olsun,güle güle kullanın.Arşimacım resim çerçeveli saatine bayıldım,öyle birşeyi ben de almayı düşünüyordum.Çok şık durur.
Gamzecim,düğüne şurda az bişey kaldı,eminim çarpı on katı streslisindir,dolayısıyla bir de moralini ona buna bozma,moralini en yüksek tutman gereken zaman şimdi.Senin en güzel günün geliyor çünkü Allah'ın izniyle.Mutlu ol hep umarım :)
Hayatçım senin de evin hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.Resimlerini de eklersin diye bekliyoruz :)

pınar ve serp çok teşekkür ederim canım. ctesi eve gidicez o zaman resimlerini çeker koyarım inşallah.

azra sana cvp vercektim unutmuşum pardon. bu güveçleri içi sırlanmamış alıyosun. sorna içini yağlayıp hani odun fırınları oluyo ya onlara götürüyosun onlar iicene pişiriyo, alıp sonra kullanmaya başlıyosun.

serpcim, mekan gayet güzel bi yere benziyor, çokda büyük değil sanırım.
en önemli soruyu sorabilir miyim?
ne kadar istiyorlar?

serp ben fotoyu şimdi gördüm. nezih bi yere benziyor canım. ben beğendim. ama sana tavsiyem kısıtlı paran varsa evde yap. yok durumumuz iyi diyosan dışarda yap. aklının almayacağı kadar masraf çıkıyo çünkü.

şimdi şöyle bir durum var,önceden biraz para biriktirmiştim evliliğim için,sevdicekle ikimiz yapıyoruz herşeyi,ailelerin pek etkisi yok.yemekli 100 kişilik nişan ortalama 2500 tl'ye gelcek.Kardeşim perküsyon çalıyor ve müzik grupları var,müzik sistemini ve müzik işini o ayarlayacak ücretsiz,ayrıca kuaför arkadaşım var tv stüdyolarda çalışan,profesyonel makyajı ve saçı o yapacak,profesyonel fotoğrafçı arkadaşım da fotoları çekçek,pastayı da yine bir arkadaşım vasıtasıyla uygun bir ücrete ayarlıyorum.Yani görünen o ki sadece restauranta para vericem,yandaki ekstra akıp büyüyen masraflar olmayacak,dostlarım sağolsun :)Kafam karışıyor ,ama gözüm de kararıp git yap diyor açıkçası :))

arkadaşım evniiz hayırlı olsun inşaallah..
Allah cc ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

malesef bu kiralık ev mevzusu canımı çok sıkıyor :çok üzgünüm:
(kiralar çok pahalı, beylikdüzü fiyatları çok uygun oluyor ama bize çok uzak orası işyerlerimize.. aklınızda olsun kızlar..)
bizim bu semtteki evlerse çok pahalı.. kafaya taka taka başım ağrıyor..
Allah cc inşaallah hepimize güzel evler güvel yuvalar nasip eder.senağlama

serp canım bence 2500 bi nişan için çok ben senin yerinde olsam paramı elimde tutardım ve evde samimi bir naişan yapıp düğünümügönlüme göre yapardım. Ama mekan çok çok şık ve sevimli benim içinde kalıcak diyosan düşünmeden yapabilirsin ekstra masraflarında dostların sayesinde kalmıyor:)

buketçim doğru söylüyosun,çok para di mi ya ,off
babası olmayan varmıdır aranızda bilmiyorum ama varsa en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar bu zamanlar oluyormuş gerçekten,hem maddi hem manevi,insan kendini çok yalnız hissediyor
karar veremiyorum bir türlü,karar verince açıklarım size de
çok teşekkürler fikirleriniz için

çok pahalı bence
hem kuafor muzık ses sıstemı falanda yokmuş gercekten cok ben o parayla guzel seyler alırdım yanı
bızm burda ck uygun valla 750 tl hersey dahal tutmustum pasta kaset kamerası falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…