komşu gecen gun sanırsam gamze koymuştu buraya o camasrları asmak ıcn sepettı ama ona benzer alcam bende hasır ıcı kumaslı olabılır cıkarılıp yıkanan cınslerden aman ben evlenene kadr belkıde camasr mak otomatık asar camasırı:roflol:
ARSİMA SEMET DİİL SEPER SEPET sırnaşık şey
BFİT SPOR MERKEZİNDE CNMM
Arsİma renkler bÖyle canlımı olucak Öyleyse Çok hoŞ cnm ya:) Çokta kİbar kaÇa bu?
şanslısın yani iyi olmuş.
tubiş, çamaşır sepetinden bahsediyoz.
davetiyede başka baksan olmamı. :1no2:
arsimacım saatin çok hoş canım güle güle kullan inş..
ama davetiye konusun da senin zevkin tabi ama daha güzel şeyler bulabilirsin bencekaydirigubbakcemile5
kızlar daha önce dedim mi size hatırlamıyorumda davetiye bakıyorum ben
çok güzel modeller var ama çok para
davetiyeye vereceğim parayı aza indirip çoğu nikah şekerine vermek bana daha mantıklı geliyor çünkü davetiye kağıt saklayan 10 kişi bile olmaz verilen para biyerde çöpe atılacak gibi
şu model nasıl sizce uyguna bastırabilme imkanım olabilir bu tarz bişeyi
böcüğüm o bendim yerimseniben geçen çarşıda deli gibi dolanırken bi yerde denk geldi 8 lira dedi ama 2 tane alırsan 15 yaparım dedi adam, istanbulda çok daha ucuza bulabilirsin eminim eminönünde 2 tur atman yeterli tatlım :roflol:
Kızlar biliyosunuz ben sizi uzaktan takip ediyorumevli olduğum için yeni fikirler öğrenmiş oluyorum sizden de, bu son aldığım salonum için aksesuarlar sizlerle paylaşmak istedim fikir olsun diye sevgiler a.s. uzaktan takipe devam :lepi:
Canım bende davetiyeye çok para vermemeyi düşünüyordum. Nitekimde öyle oldu. Cuma günü gidip davetiye seçtik 500 Adet 180 TL. Bu cumada teslim alacağız.
Yatay düz bir kağıt bir kenarında yaldızlı şekiller var. Çok para vermeye cidden hiç gerek yok. Aldığımda gösteririm sizede..
kızlar bekodan tam ankastre bulaşık makinesi aldık,6 programlı,çok mutlu oldummmm :)
bir de ankastre vitroseramik ocak aldık elektrikli,inşallah zırt zırt elektrik kesintisi olmaz,yoksa küçük bir piknik tüpü almak zorunda kalırım eve kaydirigubbakcemile3
kurutma makinesi olarak da siemens'in bu ürününü almayı düşünüyoruz,henüz almadık,ütülü gibi çıkıyormuş çamaşırlar,benim gibi tembele göre tam da :)))
sinaycım teşekkür ederim canım düşüncelerin için; hepiniz çok iyisiniz kızlar,insanın kafasında çözümleyemediği şeylere farklı görüş açıları sunuyosunuz.İyi ki katılmışım bu kulubekaydirigubbakcemile5
ikraaa güle güle kullan canım a.s.Kızlar biliyosunuz ben sizi uzaktan takip ediyorumevli olduğum için yeni fikirler öğrenmiş oluyorum sizden de, bu son aldığım salonum için aksesuarlar sizlerle paylaşmak istedim fikir olsun diye sevgiler a.s. uzaktan takipe devam :lepi:
ARSİMA GÜYA SENİ DÜZELTİCEM SEPET YAZACAĞIMA SEPER YAZMIŞIMM kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BEN O KAÇA BU KAÇA DEMEKTEN KAFAYI YİCEM GEÇEN GÜN ANNEM DEDİKİ ABLANLAR GELECEKMİŞ BENDE AA NEZAMAN GELECEKLER DİCEKTİM SEN NE DESEM BEĞENİRSİN AA NE KADARMIŞ:1shok:
kızlar bekodan tam ankastre bulaşık makinesi aldık,6 programlı,çok mutlu oldummmm :)
bir de ankastre vitroseramik ocak aldık elektrikli,inşallah zırt zırt elektrik kesintisi olmaz,yoksa küçük bir piknik tüpü almak zorunda kalırım eve kaydirigubbakcemile3
kurutma makinesi olarak da siemens'in bu ürününü almayı düşünüyoruz,henüz almadık,ütülü gibi çıkıyormuş çamaşırlar,benim gibi tembele göre tam da :)))
ARSİMA GÜYA SENİ DÜZELTİCEM SEPET YAZACAĞIMA SEPER YAZMIŞIMM kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BEN O KAÇA BU KAÇA DEMEKTEN KAFAYI YİCEM GEÇEN GÜN ANNEM DEDİKİ ABLANLAR GELECEKMİŞ BENDE AA NEZAMAN GELECEKLER DİCEKTİM SEN NE DESEM BEĞENİRSİN AA NE KADARMIŞ:1shok:
benım makınamda kesın kurutup cıkartır:dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol:
böcük kız kurutma mak. alırsın olmadı ütülü gibi çıkıyormuş onlardan.
sinay, bulmuştu o sepetlerde akşamda komşumda gördüm. o kuru çamaşırlar için kullanıyormuş.
böcüğüm o bendim yerimseniben geçen çarşıda deli gibi dolanırken bi yerde denk geldi 8 lira dedi ama 2 tane alırsan 15 yaparım dedi adam, istanbulda çok daha ucuza bulabilirsin eminim eminönünde 2 tur atman yeterli tatlım :roflol:
iyi günlerde kullan şekerim
farkettim delikafadulden
hoşşik seni Şeniz
:roflol::roflol::roflol: annen deli muamelesi yapmadımı sana delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?