işte kızlar 6 lı setim bu. oldukça spor ve sade. geceliği çok tatlı durdu üstümde uzun başka geceliğimde yoktu hepsi kısaydı bu değişik oldu. arkasıda bayağı derin V şeklinde.
canım nerden aldın bu süper gecelikleri
Kısss burcuu bu en sondakinden dün bende alıyordum ama beden bulamadım.Loyada bide bi değişik rengi vardı.bu siteden alim bari.Loyada 1-2 milyon daha ucuz ama olsun o kadarcık dimi.Hepsi yine süperr :lepi: Ahh burcu ahh alışveriş yapma hormonlarımı kabarttın yine :jeyyar:
yavruşum yazdım sana bir önceki sayfada görmedin miiiidelikafaduldenkızlar nerden alıyonussssssss bu gecelikleriiii delikafadulden
:roflol: evet kırmızısıda var canım. bende kırmızı başka ciciler var diye syahını aldım. hoş siyahta varda... :roflol:Burcu aldıkların çok güzel, güle güle kullan. Sondaki siyahın kırmızısı var bende hatta eklemiştim buraya. Ama hiç denemedim bak heves ettim şimdi :jeyyar:
burcu alttakne bayıldım yaa sıyahlı olan yaa bıttım gule gule kullan
hayataım sosluklarını ı gunlerde kullan
Yaw şu fincancılar çarşısına gidemedim ben yaaa! Herkes anlatıp duruyor, burda doğmuş büyümüş biri olarak ben daha hiç gitmedim. Bir arkadaşım tüm çeyizini ordan almıştı ve çeyiz mağazalarındaki fiyatların çok aşağısındaymış hihoyyyt
çok hoşmuş çokda kullanışlı oluyor böyle şeyler vede çok uyguna almışsın güle güle kullanŞeniz
ya bende şu kızın üstündeki siyah dantel şeye bittimmmm
Yaw şu fincancılar çarşısına gidemedim ben yaaa! Herkes anlatıp duruyor, burda doğmuş büyümüş biri olarak ben daha hiç gitmedim. Bir arkadaşım tüm çeyizini ordan almıştı ve çeyiz mağazalarındaki fiyatların çok aşağısındaymış hihoyyyt
kuzum bu pahalı yaa.. bernardoydu bu sanırım çok cici ama bu aşar biziii Şeniz
hayatım sosluklarını güle güle kullan
burcucum uzun gecelik çok güzel en güzel gecelerde giymen dileğiyle :))
hayatım sosluklarını güle güle kullan
burcucum uzun gecelik çok güzel en güzel gecelerde giymen dileğiyle :))
sağol burcucumm
şarapaksesuarlar. diye bi yerde gördüm canım. burcu sen geceliklerinle, iç çamaşırlarınla varya oyy oy oy yakıcan yani ortalığı. yahu benimkiler hep ayılı, kuşlu, böcekli, bende mi alsam acaba böle şeyler, yakışırmı ki acaba yaaaCADIARZU
canım neden yakışmasın.. biliyorsun cicili bicili bende aldım ama böyle şeylerde lazım kuşum al tabi sendeeŞeniz vallahi benim çok oldu artık almıycam. başka yere sipariş verdiğim bir uzun geceliğimle brde böyle senin tabirinle kuşlu böcekli cins zürafalı gelecek birde özdilekten aldım bu pazar ama fotosunu çekemedim onuda çekip eklerim hepsi gelince toplam 3 parça kaldı söz verdim başkada almıycam artık yeter.. çok oldu....:1rolleyes:
Eudorabeta canım, almadım yemek takımı bu hafta kafaya koydum bişey çıkmazsa gidicem. Sana da söylerim nasıl olduğunu.
Hayatım fincancılar çarşısı izmir pınarbaşında züccaciyelerin olduğu bir çarşı. Her türlü markanın porselen, cam, çelik vs herşeyini daha uygun fiyata alabileceğin bir yer. Sadece fincan değil yani sengözlerimebaksanab
Burcu canım ben çok ucuza almışım demekki o siyahlıyı 20 liraya aldım :sm_cool:
burcuu olmazmı cuma geliolar evimiz dublex bizim o yüzden sorun olmicak zaten evimiz küçük olsaydıda herkes kıvrılcak bi yer bulmak zorundaydı düğün evinde bakılmaz öle şeylere:)) ama evde harıl harıl hazırlık var dün oturdum bi tencere zeytinyağlı sarma sardım:)) bi yandan yemekler pişio hala bile tatlılar falan. bense cmrtesi sabahı saat 7 de arabama atlicam şöförümde nişanlımla benim ortak arkadaşımız:)) kuaförde alcam soluğu ama cmrtesi sabahı evden çıkmadan buraya uğrar yazarım bişiler sizleri unuturmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?