Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işte kızlar 6 lı setim bu. oldukça spor ve sade. geceliği çok tatlı durdu üstümde uzun başka geceliğimde yoktu hepsi kısaydı bu değişik oldu. arkasıda bayağı derin V şeklinde.

Kısss burcuu bu en sondakinden dün bende alıyordum ama beden bulamadım.Loyada bide bi değişik rengi vardı.bu siteden alim bari.Loyada 1-2 milyon daha ucuz ama olsun o kadarcık dimi.Hepsi yine süperr :lepi: Ahh burcu ahh alışveriş yapma hormonlarımı kabarttın yine :jeyyar:

Burcu aldıkların çok güzel, güle güle kullan. Sondaki siyahın kırmızısı var bende hatta eklemiştim buraya. Ama hiç denemedim bak heves ettim şimdi :jeyyar:

burcu alttakne bayıldım yaa sıyahlı olan yaa bıttım gule gule kullan

hayataım sosluklarını ı gunlerde kullan

kuşum vallahi sizin ordaki fiyatları bilemem ben normal mağazaarı gezdim heryerde bu 39 diyorlardı siyaha. üstüne üstlük elden satan bir kadın var ben ondan alacaktım o bile 35 e satıyor. derken bu siteyi keşfettim kargo ücreti ödemeden 27 ye aldım işte karlı geldi bana hayatım... olmadı sen dışardan al. hem bedeninide denersin. ma varya bu siyah olan üstte acayip bir şey oluyor ben diyim... :jeyyar:

kızlar nerden alıyonussssssss bu gecelikleriiii delikafadulden
yavruşum yazdım sana bir önceki sayfada görmedin miiiidelikafadulden
Burcu aldıkların çok güzel, güle güle kullan. Sondaki siyahın kırmızısı var bende hatta eklemiştim buraya. Ama hiç denemedim bak heves ettim şimdi :jeyyar:
:roflol: evet kırmızısıda var canım. bende kırmızı başka ciciler var diye syahını aldım. hoş siyahta varda... :roflol:
burcu alttakne bayıldım yaa sıyahlı olan yaa bıttım gule gule kullan

hayataım sosluklarını ı gunlerde kullan

teşekkür ederim canımmm Şeniz sende kaçırma al eminim sanada çok yakışacaktırrrŞeniz

Sorma canım yaa.Ben methini çok duydum.Bende hiç gidemedim.Çok uzak bide bize pınarbaşında taa.Çalışıyoken çok heveslenmiştim işten dolayı gidemiyordum.Şimdi evdeyim üşengeçliğimden gidemiyorum kaydirigubbakcemile3
Evet dediğin gibi herşey çok uygun fiyatlıymış orda.İstediğin her çeşit bardak,çanak tabak varmış.Bizim komşumuz porlandın saray modeli yemek takımını 900 tl yemi ne aldı.94 parça kendi mağazasında 1 milyar küsürdü.Sen yemek takımı almadıysan bak derim yerimseniben

çok hoşmuş çokda kullanışlı oluyor böyle şeyler vede çok uyguna almışsın güle güle kullanŞeniz

sağol burcucum

ya bende şu kızın üstündeki siyah dantel şeye bittimmmm

anamm bu ne böle. ama biz giyince aynı olur mu ki acaba:uhm:

yu bu fincancılar çarşısı nerede şimdi duydum ilkkez. ne satıyolar, fincan mı sadecekaydirigubbakcemile3

kuzum bu pahalı yaa.. bernardoydu bu sanırım çok cici ama bu aşar biziii Şeniz

şarapaksesuarlar. diye bi yerde gördüm canım. burcu sen geceliklerinle, iç çamaşırlarınla varya oyy oy oy yakıcan yani ortalığı. yahu benimkiler hep ayılı, kuşlu, böcekli, bende mi alsam acaba böle şeyler, yakışırmı ki acaba yaaaCADIARZU

hayatım sosluklarını güle güle kullan

burcucum uzun gecelik çok güzel en güzel gecelerde giymen dileğiyle :))

teşekkür ederim taze gelin bebişim benimmm ayy gamze seni burda gördükçe yüreim gümbürdüyor yaaaa... azcık kaldı. böyle uzak şehirlerden falan yatıla gelecek misafirleriniz varmı? varsa nerelerde yatıracaksınız ay ben çok dert ediyorum da bu konuyukafamçokkarıştı

canım neden yakışmasın.. biliyorsun cicili bicili bende aldım ama böyle şeylerde lazım kuşum al tabi sendeeŞeniz vallahi benim çok oldu artık almıycam. başka yere sipariş verdiğim bir uzun geceliğimle brde böyle senin tabirinle kuşlu böcekli cins zürafalı gelecek birde özdilekten aldım bu pazar ama fotosunu çekemedim onuda çekip eklerim hepsi gelince toplam 3 parça kaldı söz verdim başkada almıycam artık yeter.. çok oldu....:1rolleyes:

Eudorabeta canım, almadım yemek takımı bu hafta kafaya koydum bişey çıkmazsa gidicem. Sana da söylerim nasıl olduğunu.
Hayatım fincancılar çarşısı izmir pınarbaşında züccaciyelerin olduğu bir çarşı. Her türlü markanın porselen, cam, çelik vs herşeyini daha uygun fiyata alabileceğin bir yer. Sadece fincan değil yani sengözlerimebaksanab
Burcu canım ben çok ucuza almışım demekki o siyahlıyı 20 liraya aldım :sm_cool:

du bende aybaşında gidiyim alayım bari bu gazlakaydirigubbakcemile3 hakkaten sen de alma artık, yeter bence deyerimseniben

izmir mi:1shok: yahu ben de diorum niye duymadım hiç. ben istanbullyum çünkükaydirigubbakcemile3

Kızzlarrr Ayyıldızda Saten geceliklerde %50 indirim başlamış..
Ben aşağıdaki modelleri çok beğendim.
Ama bana hala çok pahalı geldii alsam mı kii karar veremedim :uhm:

120 TL (Bunun S bedeni kalmamış halbuki bunu çok beğenmiştim senağlama)

95 TL

90 TL

84 TL

Birde nişanlım bana nişanda saten takım almamıştı.Düğünde alırız diye erteledik acep bunlardan birini onamı aldırsam :jeyyar: Hangisi cüzell sizce yerimseniben

Burcucum evet o karaftan ben aldım tatlım. 25 TL ye aldım canım.Bizim burda paşabahçenin kocaman bir mağazası var ordan. Bu hafta bir karaflar gelmiş ahhh ah ben gördüm bakakaldım. Çokk güzeller..

haklısın canım düğün evinde bakılmaz dmi böyle şeylere...
gerçi anneannemler teyzmeler falan var artık bölüştürürüz geleenleri ama ne bileyim herşey kafasına takılıyor insanın.
ay düğün günü bizide düşünürmüş yaa kıyamam ben sanaaa yaaaŞeniz

Eudorabeta , çok hoşlar çok güzellerde her ne kadar % 50 indirim olsada bana pahali gibi geldi..

eurodorabeta canım nickhini yazana kadar göbeğim çatladı alıntı yapmıyım dedim saylar çoğalmasın.
bende gri olanını beğendim ama sana göresi yokmuş herhalde...
ama ben leopar desenli falan şeyleri pek sevmiyorum en alttaki bana göre değil....

burcuuu bu gecelikler çoook tatlıymış yaa özellikle siyaha bayıldım bittim.
güle güle kullan yawriiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…