Songacim Expresso icelebilir belki canim onlarla
arsima bu nedir ki anlamadım valla:1shok:
buketcim sıkma canını, zaten burdada hayati bi mesele olmadı. bi tek burcunun karnı arıyodu uyudu geldi:roflol:
arsima bu nedir ki anlamadım valla:1shok:
arsimam süpersin koptuuum çok güzel çizmişşsin yawrim
ben anladım walla
hehe tamam ozaman geçmiş olsun burcucumm
arsima gözünü seveyim sen bida çizmee kaydirigubbakcemile3
Arsimacim süpersin sen yawrum ya sırnaşık şey
:1hug: canım benim o senin güzelligin inşallah senin kat kat daha güzeli olur :Saruboceq:azra ben bıttım evıne yaa cok guzel valla ayy dıycek laff bulamıyom
mandalın görumce evı gordun demı abıne de bakım bende cok beğendım böle bı ev ıstıyom
googleye sunset yaz canım
Burcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
canımım sonda ki pijamanın bende o rengini aldım pembiş çok şeyim oldu diye... iyikide o rengini almışım çok cici çıktı :1hug:
kırmızı elbisene gelince kuzum inan kırmızısını görme şansım olsa bende bu renk alırdım çok çok güzelmiş neyse sağlık olsun. güle güle giy. aynı kaprili takımdan bende aldım canım onuda çok severek almıştım hesi çok cici güle güle kullan tatlımmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?