Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dimples canım kahvaltı takımını bende allmode mağazasında gördüm sarısıydı..çok hoştu..güle güle kullan canım kırmızısı da çok hoş

cnm tupperden rondo setı mıne var buyuk onu cok gereksız dıyolar
ama bılemıyom tabii

merhaba kızlar ben 8 aylık evliyim sizleri aldıklarınızı ve heyecanınızı zevkle takip ediyorum hihoyyyt
hepiniz aldıklarınızı huzurlu yuvalarınızda güle güle kullanın inş a.s.
ama öyle alıp alıp doldurmayın heryeri evlendikten sonra eksiklerini görüp eşinle çıkıp alışveriş yapmakta ayrı keyifli oluyo kaydirigubbakcemile2
ya borcam çok geliyo derler bende o nedenle hiç borcam almadım ama inanın bana daha hiç borcam gelmedi
en sonunda gidip kendim aldım gene kaydirigubbakcemile3
bana da bol bol kase takımı geldi bide dekorasyon objeleri :bbo:
azra arkadaşım evin çok güzel maşallah allah huzurla oturmayı nasip etsin içinde
dimples arkadışımında evini göremesemde yorumlara bakılırsa çok oda çok güzelmiş hayırlı olsun
allah huzurunu sevincini ve heyecanını sonuna kadar daim etsin inş
ikinize de
yanlız kızlar öyle ben erkek sevmem mutfakta demeyin sakın alıştırmayın öyle eşlerinizi
çünkü şimdi zevk için mutfağa giriyosunuz ama evlenince hergün hergün sıkıcı oluyo
bende mutfağı çok severdim elim alışık o işlere hem annemin evinden hem öğrenci evimden
ama evlenince pek öyle olmuyo hele çalışıyosanız
ayrıca tek işiniz mutfak olmuyo evde temizlik çamaşır ütü ve inanın bunun sonu gelmiyo
o yüzden benden tavsiye eşlerinize size yardımcı olmaları gerektiğini öğretin en baştan kaydirigubbakcemile5

bende 1985 :lepi:[/COLOR][/QUOTE]

OO 85 -87 90 YASLI KALDI KBURDA 83 lülülülülülü

bende 1985 :lepi:[/COLOR]

kaydirigubbakcemile5

OO 85 -87 90 YASLI KALDI KBURDA 83 lülülülülülü[/QUOTE]

yok bebişim ne yaşlısı yaw

cnm çok saol paylaştığın için bende mutfakta erkek görmekten hoşlanmasamda dediğin sebepten dolayı sokucam girsin bana yardım etsin çünkü çalışıyorum hamaratta değilim aksş gibi. bide borcam gelmemesine koptum ya bu kadar olur sırnaşık şey

ZkYsN
YORUMLAR ICIN COKSAGOL valla almıyoz borcamları acıkta kalmayız umarımm

bende 87 lıyım:ecrin_bebek:
gecmıs olsun arsıma tekrar baska hasta olan varmydı

kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)
Yafs bendemi alsam :uhm: Bende soğan doğramaktan nefret ederim.Gözlerim yanmasın diye ağzımda bi miktar su tutarken bigün az kalsın boğuluyodum yanlışlıkla soluk boruma kaçtı fisfisfis
Şekerpare noluyo kıs sana..:teselli: Bu kadar niye sıkıyosun kendini :mymeka: Herşey düzelir az kaldı nişanlında gelecekmiş..:1rolleyes:
geçmiş olsun kızlar ikinizede...
bide şu konuya yorum getireyim...
24 yaşındayım... (1985)
4 ay sonra evlenicem...
beceriksizim...
bi halt bilmiyorum...
ama aşığım... :asigim:
Öğrenirsin şekerim sen naptın pilavı yapmadın dimi hala :mymeka:
Tatlım fiyatını hatırlıomusun peki????

Canım aynı kahvaltı takımının mavisi bende var.İzmirde Hobby mağazasından 130 Tl ye almıştım geçen sene.Ama aynısının kırmızısı ve sarısını evport sitesinde de gördüm.Yanılmıyorsam 129.00 Tl ydi.Çok güzeller ben kelebek hastası biri olarak ilk onları gördüm hemencik aldım.:sm_cool:Bi çok kahvaltı parçasıda var.tavsiye ederim yanii yerimseniben

Şekerpare noluyo kıs sana..:teselli: Bu kadar niye sıkıyosun kendini :mymeka: Herşey düzelir az kaldı nişanlında gelecekmiş..:1rolleyes:

ay bi o olsa başka şelerede çok takıldım bu ara ondan böle oldum kanımca
değmez ama işte insanın elinde deil

böcük bide burcu rahatsız adet sancısı var yanlış hatırlamıyorsam

Ay şükür birisi çıktı canım benim ya çok saol valla fiyatı yazdığın için bende geçen hafta lüleburgazda görmüştüm, istanbulda daha hiç rastlamadım öyle bir takıma, kahvaltı takımı alıp almamakta da karasız kalmıştım ama çok beğendim dimpleste tekrar görünce,sende de varmış almalıyım o zamannn :içelim:

Bencede almalısın almadıysan yerimseniben çok ayrıntılı parçaları var.Çağdanlık şeklinde minik tabakları var işte poşet çay kullandığında poşeti içine koyman için yada zeytin çekirdeklerini koymak içinde kullanılabilir.Çok şekerler yani :lepi:Fiyatıda bana gayet uygun gelmişti.

Evet canım kesinlikle haklısın o kadar ayrıntı şeyi toparlayıp kahvaltı takımı çıkarmam çok zor misafir falan geldiğinde. Özelden measj yazdım bitanem hatırlarsan cevap yazarsan sevinirm.. Ayyy nasıl sevindim şimdi bak yaaaaa karar verdim ve hemen alıcam ilk sırada bu takım yanii :enbuyukkk:

nerede satılır bunlar peki

dimples resimlerini eklemişsin..ozel mesaj attım sana görmedin sanırım...arkadaslık listene eklersen bende görebilcem..sabırsızlıkla bekliyorum canım...güle güle oturman dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…