kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)
buldum cnm sade ve guzel olmussuncnm ben kına resimlerimi yüklemiştim görmedin mi??
bilip bilmemenin yaşla alakası ne gamzecim yahu. kendimi bildim bileli çalışıyorum. bu işleri hep annem ve ablam yaptı bana fırsat vermediler yani. ben evin hep küçük, herşey ayağına gelen kızı oldum ve + benim 2 sene öncesine kadar (evlilik olayı) çıkana kadar hiç de merakım olmadı.
yaşımı da sölememek için amma uzun cümle kurdum:roflol:
cnm ben 29 yaşımdayım resimlerimi gören ark inanmıcak şimdik ama malesef 29um ama 24 gösteririrm o ayrıdelikafadulden
Arsima tatlım teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun canım
taç satan yerlere sorun gızlar
arsıma afıyet olsun gecmıs olsun nen var
bu arada söylemeden geçemicem borcam almayı çok aza indirin inanın ev hediyesi inanılmaz borcam gelio kızlar benden size tavsiye ben artık koycak yer bulamıorum içim dışım borcam oldu yaa
Tatlişlerim paşabahçenin mağazasına gittim cic bir arkadaşıma birşey almaya :1hug: yine aklım herşeyde kaldı geldim :1shok:
kızlar baktınız mı makarnaya. bu arada evlenmesi yakın olup da yemek yapmayı bilmeyen var mı?
hayatım kendi adıma söliim ben küçük yaştan itibaren mutfağa meraklı olduğum için elimden her yemek gelir hatta ben baklava ve mantı açabiliyorum o derece geliştirdim kendimi tüm akrabalarımca namım yürür yemek konusunda elime su dökebilen azdır yani
ya ben mesela yemek yapmayı bilen bir erkekle olamazdım çünkü sevmiyorum mutfakta erkeği. hizmet etmeyi seviyorum ben hizmetçi ruhlumuyum nedir:))) kocam otursun ben hizmet edeyim çok seviyorum allahımda gönlüme göre verdi nişanlım hiç bişe pişiremez hihihihi
yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))
e ühh yane gamzekafamçokkarıştı
ben de neyin planını yaptım biliyo musun?
misafir geleceği zaman annemi akşamdan çağırsam bizde mi kalsa, yoksa sabah erkenden gelip öyle mi yapsa yemeklerilaelaelaelaelae:roflol:
karadenizin neresindensin gamzeee
kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)
aaa tupper cılgınlıgı benm evdedolu
bugun ceyızım serıldı yanı annemn evıne benım ev derken
aksama resım cekıp eklerım yarın
arsimacım çok geçmiş olsun dikkat et kendıne
arsimacım, geçmiş olsun tatlım aman iyi bak kendine.
morçilrkimm canım hayırlı olsun cicilerin mutlu günlerde kullan hayatım......
hastayımda bu gün inanın uzana kalka yazıyorum yinede szden alamıyorum knedimi
morçilrkimm canım hayırlı olsun cicilerin mutlu günlerde kullan hayatım......
hastayımda bu gün inanın uzana kalka yazıyorum yinede szden alamıyorum knedimi
geçmiş olsun kızlar ikinizede...
bide şu konuya yorum getireyim...
24 yaşındayım... (1985)
4 ay sonra evlenicem...
beceriksizim...
bi halt bilmiyorum...
ama aşığım... :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?