Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)

aaa tupper cılgınlıgı benm evdedolu
bugun ceyızım serıldı yanı annemn evıne benım ev derken
aksama resım cekıp eklerım yarın

Yaw benim de nerdeyse her boy ve çeşidinden borcamım var, bir de hediye getirirlersen naparım ben Allahtan evimde minik de olsa bir kiler var da fazla olan herşeyi oraya tıkarım, taaa ki bir gün ben de hediye verene dek naniknanik

cnm ben 29 yaşımdayım resimlerimi gören ark inanmıcak şimdik ama malesef 29um ama 24 gösteririrm o ayrıdelikafadulden

ikinizin muhabbeti varyaa komedi olmuş cem yılmaz halt etmiş :roflol:

Arsima tatlım teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun canım

saol kuzum

taç satan yerlere sorun gızlar
arsıma afıyet olsun gecmıs olsun nen var

saol şeker
ya bilmiyorum iki gün önce akşam nefes alamama gibi bi sorun yaşadım
dün nefes alamama göğsümde sızı ve öksürük çoktu boğazımda da böle bi tahrişmi desem yanmamı desem öle bişi işte küçükkende alerjik astımım vardı
dün doktora gittim reflü olabilir dedi
solunum testi yaptı solunumumda az bi sıkıntı varmış ilaç verdi
reflü içinde verdi
akşam reflü için olanı kullandım ama gece bi fenalaştım mdem bulanıo başım dönüo vücudum ateş ama donuom
meğersem ilacın yan etkilerinin hepsi bende mevcutmuş şimdi ilacı bıraktım ama inanılmaz halsizim yürürken etrafım dönüyor :çok üzgünüm:

bu arada söylemeden geçemicem borcam almayı çok aza indirin inanın ev hediyesi inanılmaz borcam gelio kızlar benden size tavsiye ben artık koycak yer bulamıorum içim dışım borcam oldu yaa

ay bencede kafamçokkarıştı

Tatlişlerim paşabahçenin mağazasına gittim cic bir arkadaşıma birşey almaya :1hug: yine aklım herşeyde kaldı geldim :1shok:

iyi günlerde kullan canım
ay heveslendirdin beni gitsekmi aceba gamyoncuiremsu

kızlar baktınız mı makarnaya. bu arada evlenmesi yakın olup da yemek yapmayı bilmeyen var mı?

ben bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

maşallah Allah nazardan saklasın
10 parmak 10 marifet cokacimcoook

sen çalışmıyormusun zor olmazmı hem ev işleri hem ofis işleri
bende şuan senin gibiyim ama o yaşama girince belli bi süreden sonra çok yorucu olur ondan destek isterim diye düşünüyorum

yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))

onu bende yaptım :lepi:

:roflol:

karadenizin neresindensin gamzeee

bende bunu soracaktım :lepi:

ben yemek yapmayı bilmem bugüne kadar ilk staj yaptığım yerde fasulye ve bezelye yapmıştım herkes çok beğenmişti -tatlicadiarzu-
ama hamur işlerim güzeldir yaklaşık 1 yıl kadar yaptığım hamur işleri ile orduyu besledim
ablam ve babam sürekli dalga geçiyorlar benimle bize geldiklerinde ac kalacaklarmış delikafadulden hatta babam çorbasını alıp gelirmiş senağlama
ama ben kendime güveniyorum iş başa düşünce hallederim belki ilk yapışta güzel olmaz ama ikinci denemede hepsini güzel yaparım

kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)

iyi günlerde kullan hepicini
ay acaba kullanışlımı
bende alsam mı

aaa tupper cılgınlıgı benm evdedolu
bugun ceyızım serıldı yanı annemn evıne benım ev derken
aksama resım cekıp eklerım yarın

ekle ekle :asigim:

ya bu minişeften bende istiyodum ama geçen akşam yemekteyizde bi kız onunla soğan doğradı, baya uzun süre çevirdi sürekli hızlı hızlı ama sonra soğanları döküp tepsiye köfteyi yoğururken soğan parçaları büyük kalmış diye sürekli attı o parçaları.. güzel doğramıyomu ki acaba?

ekleme: hatta mini şeften sonra tahtaya döküp bıçakla tık tık tık tekrar üstünden geçti iyice küçülsünler diye :) harika anlattım ama dimi tık tık kısmını laelaelaelaelae

morçilek, güle güle kullan aldıklarını canm. Bende minişef almak istiyorum.

arsimacım, geçmiş olsun tatlım aman iyi bak kendine.

arsimacım çok geçmiş olsun dikkat et kendıne

arsimacım, geçmiş olsun tatlım aman iyi bak kendine.

sağolun kızlar
aman dikkat edin kendinize ben herşeyi kafama takmaktan böyle oldum
hele son 2 hafta inanılmaz stres yaptım kendime herşeyi üstüne birde nişanlımın gidişi fln
ama hiç bişeyi kafaya takmamak lazım mış

morçilrkimm canım hayırlı olsun cicilerin mutlu günlerde kullan hayatım......
hastayımda bu gün inanın uzana kalka yazıyorum yinede szden alamıyorum knedimi

geçmiş olsun kızlar ikinizede...
bide şu konuya yorum getireyim...
24 yaşındayım... (1985)
4 ay sonra evlenicem...
beceriksizim...
bi halt bilmiyorum...
ama aşığım... :asigim:

ya ben rondoyla doğruyorum gamyoncuiremsu gözlerim çok hassas benim, tencerede kavururken bile kıpkırmızı oluyo gözlerim :a015: ama salataya falanda öyle konmuyo tabi mecbur elle doğramak gerekiyo cokacimcoook

birde bi ara bu televizyonda reklamlarda çıkıyodu soğan falan doğramak için, üstünde cam hazne vardı bastırınca doğruyodu soğanları, salataya falan lazım olunca onla doğrasak nası olur diye düşünüyorum.. neyse evlenene kadar bi çare bulurum elbet Çok üzgünüm çoook annemde bana kıyamayıp hazır doğranmış soğan var ondan alırsın sende diyo :ecrin_bebek: anlatamıyorumki ben sevmem öyle hazır şeyleri kafamçokkarıştı

Bu minişef çok işime yararmı onu düşünüyorum. Sonuçta mini rondom var ve kesme işini o görür. Fiyatları da pahalı zaten bir de mutfakta bir eşya daha çoğalmış olcak. Offfff bilmem ki ne edem CADIARZU

geçmiş sayfalara baktımda bu gün yemeklerden bahsedilmiş.
Maşallah dimplescim çok hamaratmış yeni gelinimiz
bende kendime güvenirim mutfakta. güzel yaparım :) eksiklerim ise oklava ile ince böreklik , baklavalık hamurlar açamıyorum ve hiç turşu kurmadım
ayrıcaa gamzecim aynı 24 gibisin kuzum yaaa inanmadım ben 29 olduğuna :)

bu arada yemek bilmeyenler :) bende bi süredir merak saldım şu yemek işine, evdede annemler hep zor yaparlar yemekleri, önce şunu kavur bunu karıştır bilmemne derken ben sıkılırım onları seyretmeye bile :) portakalagaci diye bi site var, orda harika yemekler var tavsiye ederim mutlaka deneyin.. hele bir yayla çorbası varki off diyorum kaydirigubbakcemile2 hemde herşeyi tek seferde koyup karıştıra karıştıra pişiriyosun, babam bayıldı çorbama tarifini aldı hatta :sm_cool:

tatlişim , geçmiş olsun :1hug: neyin var kuzum
benimde önümde işlemem gereken 300' e yakın fatura var ama arada burda sizlerin sohbetine bakmadan edemiyorum. ne tatlı bi topik burası yafffss :icecream:

yarına geçer inş. ayaklarını sıcak tut

geçmiş olsun kızlar ikinizede...
bide şu konuya yorum getireyim...
24 yaşındayım... (1985)
4 ay sonra evlenicem...
beceriksizim...
bi halt bilmiyorum...
ama aşığım... :asigim:

bende 1985 :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…