yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))
oyyyyy gel şekerim tamam artık kına yapacağım burda kesinleşmiştir kızlar yapmazsma vurun beniiii :roflol:bunca arkadaşım yapmamı isterken ben nasıl yapmam yerim ben sizi yaaaa:1hug:ben gelirim valla bir kızın kesinlikle yaşaması gereken bişey bu kına :))
ya ben mesela yemek yapmayı bilen bir erkekle olamazdım çünkü sevmiyorum mutfakta erkeği. hizmet etmeyi seviyorum ben hizmetçi ruhlumuyum nedir:))) kocam otursun ben hizmet edeyim çok seviyorum allahımda gönlüme göre verdi nişanlım hiç bişe pişiremez hihihihi
ya bilmediğim şeylerde var mesela turşu kuramam hiç denemedim çünkü annem çok iyi kuruyor ona kurdurcam zaten :)) onun dışında herşeyi bilirim benimki birazda merak aslen karadenizliyim ama antep yemeklerine özel bi ilgi duyuyorum mesela yuvalamayı en az bir antepli kadar iyi yapıyorum nerden biliorum antepli arkadalarımdan:))
yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))
bende bazı şeylerın püf noktalarını hep sözlümden öğrenmıştım cunku o aşçıydı oktay usta umıt usta ve ıbrahım usta gelmıştı ıstemeyede zatı:roflol: tabı ıspartadanda aılesı gelmıştı sonra bende cok gıttım onun yanına bana süper seyler hazrlardı ahh ahh rahmetlı oldu işte:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ümit usta hee, emine beder hatta ayşe tüterde geldimi kısss
canımcım yaaa tuh şimdi abim yimek bilmez kuzum yaa :tomato:
cnm ben 29 yaşımdayım resimlerimi gören ark inanmıcak şimdik ama malesef 29um ama 24 gösteririrm o ayrıdelikafadulden
esra güle güle kullan kavanozlarını canım
vayy karaflardan karaf beğen sağıl zahmetlerine:)
esrammmmmmmmmmmm ay dediğin kadar varmış hepsi birbirinden şık annem yaaaaaa:sm_cool: yoksam yoksam yoksammmmm :1rolleyes: neyse....
ortası delik olanlarda ciciymiş caikom.senin kavonozlarda harika. bende alayım onlardan değilmi gamzeninde var ben kusur kalmıyım:roflol: bakliyat için iyi olur mis gibi tertemiz:1rolleyes:
esra ı gunlerde kullan cnm
ayy guzellermış ne dıyem bugun ben amma iç geçirdım he
esracım kavanozlarını güle güle kullan.
eklediğin karaflar harika ötesi çook güzeller. şu ortasında tutulan çok şıkmış.
Esracım kavanozlarını güle güle kullan. Bakliyat için almak şart. Bu arada valla bravo kk gelinleri hizmette sınır tanımıyor. Zahmet edip onca karaf koymuşsun çok da iyi etmişsin :lepi:
Teşekkür ederim canlarım menim :1hug: Çok güzel karaflar dimi bende bitiyorum onlara..Sormayın ya bana biri deseydiki esra seni bir gün mağazada resim çekeken göreceğim delimisin der hayatta inanmazdım . İşte KK farkı tatlılarım. Herşey sizin için. :lepi::enbuyukkk:
cnm ben kına resimlerimi yüklemiştim görmedin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?