Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))

e ühh yane gamzekafamçokkarıştı

ben de neyin planını yaptım biliyo musun?

misafir geleceği zaman annemi akşamdan çağırsam bizde mi kalsa, yoksa sabah erkenden gelip öyle mi yapsa yemeklerilaelaelaelaelae:roflol:

ben gelirim valla bir kızın kesinlikle yaşaması gereken bişey bu kına :))
oyyyyy gel şekerim tamam artık kına yapacağım burda kesinleşmiştir kızlar yapmazsma vurun beniiii :roflol:bunca arkadaşım yapmamı isterken ben nasıl yapmam yerim ben sizi yaaaa:1hug:

ay ben ne diyim sana bilmiyorum kiii :roflol::roflol::roflol:

karadenizin neresindensin gamzeee

ben yaprak koymustum tuzlayıp süperde oldu ama hazır satılan suyla yapılması egrek tuzlu suyunu ve syaprakları acarak arasına ırı tuz koyup öle saklıyom

bende bazı şeylerın püf noktalarını hep sözlümden öğrenmıştım cunku o aşçıydı oktay usta umıt usta ve ıbrahım usta gelmıştı ıstemeyede zatı:roflol: tabı ıspartadanda aılesı gelmıştı sonra bende cok gıttım onun yanına bana süper seyler hazrlardı ahh ahh rahmetlı oldu işte:roflol:

yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))

ya cnm kırkbır kere masallah Sen HAYATIMA sormussun
bende senın yası merak ettım genc yasta masalalh becerıklı gelın alıyor kayınvalıden hihoyyyt
bende dıyorumkı kayınvalıdemlere bıze gelıyor annem dokturuyor bende anneme bakıp aldanmayın hayak kırıklıgı olur dedım kayınvalıdeme :sm_cool:

bilip bilmemenin yaşla alakası ne gamzecim yahu. kendimi bildim bileli çalışıyorum. bu işleri hep annem ve ablam yaptı bana fırsat vermediler yani. ben evin hep küçük, herşey ayağına gelen kızı oldum ve + benim 2 sene öncesine kadar (evlilik olayı) çıkana kadar hiç de merakım olmadı.

yaşımı da sölememek için amma uzun cümle kurdum:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ümit usta hee, emine beder hatta ayşe tüterde geldimi kısss
canımcım yaaa tuh şimdi abim yimek bilmez kuzum yaa :tomato:

Esracım kavanozlarını güle güle kullan. Bakliyat için almak şart. Bu arada valla bravo kk gelinleri hizmette sınır tanımıyor. Zahmet edip onca karaf koymuşsun çok da iyi etmişsin :lepi:

böcüğü ben istiyorum abiciğime kaydirigubbakcemile2
ama biraz hanımkızımız nazlı
bide görümcesi evlilik telaşında :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ümit usta hee, emine beder hatta ayşe tüterde geldimi kısss
canımcım yaaa tuh şimdi abim yimek bilmez kuzum yaa :tomato:

yok onlar gelmedı:roflol: ne gobeklıler hee bı tek oktay usta ıle benım mustı usta harıckaydirigubbakcemile3
aman bılen bırını aldıkta noldu cnm bundan sonra bılmeyenınnı alcam ben öğretcem herbıseyı:jeyyar:

cnm ben 29 yaşımdayım resimlerimi gören ark inanmıcak şimdik ama malesef 29um ama 24 gösteririrm o ayrıdelikafadulden

vavvv bende öleyım hıhhh :1hug:
ben albumde evden baska resımg ormedım senın resmın varmı
buarada bende sınopluyum yakınmısızz

esra güle güle kullan kavanozlarını canım

vayy karaflardan karaf beğen sağıl zahmetlerine:)

esra ı gunlerde kullan cnm
ayy guzellermış ne dıyem bugun ben amma iç geçirdım he

gamze evın çok güzel olmuşşşş
çooook mutlu yasayın inşalahhhh.
allahım bızlere de bu gunlerı göstersın amin.:)

kızlar bu mını şefım soğan doğramak için aldım.ben cok aglarım da :)
gelen tupperları ekleyeyım yavas yavas:)

bu da sürahim :)
kayınvalıdemde görmüştüm
çok severek aldım
yanındakılerde pipetlı bardaklar biri bana biri kocişime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…