kızlar cam suplalar yesılköy pazarında 4 ytl mıs haberınız olsunnnnn
nerede satılır bunlar peki
Evet canım kesinlikle haklısın o kadar ayrıntı şeyi toparlayıp kahvaltı takımı çıkarmam çok zor misafir falan geldiğinde. Özelden measj yazdım bitanem hatırlarsan cevap yazarsan sevinirm.. Ayyy nasıl sevindim şimdi bak yaaaaa karar verdim ve hemen alıcam ilk sırada bu takım yanii :enbuyukkk:
nerede satılır bunlar peki
ya ben rondoyla doğruyorum gamyoncuiremsu gözlerim çok hassas benim, tencerede kavururken bile kıpkırmızı oluyo gözlerim :a015: ama salataya falanda öyle konmuyo tabi mecbur elle doğramak gerekiyo cokacimcoook
birde bi ara bu televizyonda reklamlarda çıkıyodu soğan falan doğramak için, üstünde cam hazne vardı bastırınca doğruyodu soğanları, salataya falan lazım olunca onla doğrasak nası olur diye düşünüyorum.. neyse evlenene kadar bi çare bulurum elbet Çok üzgünüm çoook annemde bana kıyamayıp hazır doğranmış soğan var ondan alırsın sende diyo :ecrin_bebek: anlatamıyorumki ben sevmem öyle hazır şeyleri kafamçokkarıştı
arsimacım ben esseden aldım cnm
Arisimacım geçmiş olsun canım bu arada, zeytin mağazasından alışveriş yapan senmiydin acaba????
Yafs bendemi alsam :uhm: Bende soğan doğramaktan nefret ederim.Gözlerim yanmasın diye ağzımda bi miktar su tutarken bigün az kalsın boğuluyodum yanlışlıkla soluk boruma kaçtı fisfisfis
Öğrenirsin şekerim sen naptın pilavı yapmadın dimi hala :mymeka:
hatta kayınvaldem yurtdışına gitmişti kayınpederimle nişanlım yalnız kalmışlardı oturdum bi tencere etli sarma sardım bide ben minik minik sararım belim kopmuştu valla ama çok hoşlarına gitmişti. beni istemeye geldiklerindede yaptığım kurutulmuş patlıcanlardan acılı dolmam hala konuşulur
ya bilmediğim şeylerde var mesela turşu kuramam hiç denemedim çünkü annem çok iyi kuruyor ona kurdurcam zaten :)) onun dışında herşeyi bilirim benimki birazda merak aslen karadenizliyim ama antep yemeklerine özel bi ilgi duyuyorum mesela yuvalamayı en az bir antepli kadar iyi yapıyorum nerden biliorum antepli arkadalarımdan:))
Canım bende hiç sevmem soğan doğramayı sana bi tavsiye soğanın kabuğunu soyunca ortadan 4'e böl suyun içinde 5 dk kadar beklet sonra doğra bak farkı göreceksin gözlerin yanmayacak eğer ellerinin tırnaklarının soğan kokmasından yakınıyorsan ve eldiven kullanamam diyorsanda ellerini soğan doğramadan önce limon suyuyla iyice yıka özellikle tırnak uçlarını koku moku kalmıyo bu işlerde iyice usta oldum heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze evine bayıldım ozelliklede aksesuarlarına..kem gozlere dikkat et aman canım...allah güle güle oturmayı nasip etsin...çamasır makinesinin yanındaki ciceklere,klozet takımına ve aksesuarlarına bittim..
unutma sakın arsimacım bi kağıda yaz çeyiz kutularının üstüne yapıştır unutmazsın o zaman :roflol::roflol:evet buket :roflol:
kızın heryanı nazar boncuğu oldu
ben oldum olası nazar edenleri kötü gözle bakanları anlamış değilim kötükedihüso
sinay tavsiye için sağl şekerim evlenince uygularım unutmazsam :roflol:
biz gamzeye okadar çok nazar boncuğu taktıkki ona kem göz yaklaşamaz bilee :smiley-cool:
off poff afra tafra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?