Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar cam suplalar yesılköy pazarında 4 ytl mıs haberınız olsunnnnn

AYYY evet yaa annem dün ordaydı o söyledi banada ama ben cam supla düşünmüyom çok ağır olur mazallah çekmecelere ağır gelir bide banada indir kaldır yıka onları bide plastik gibi olanlardan alırım sanırım, zaten onlar bulaşık makinasınada konmaz dimi??

Arisimacım geçmiş olsun canım bu arada, zeytin mağazasından alışveriş yapan senmiydin acaba????

nerede satılır bunlar peki

Özel msj atamıyorum şimdi senağlama Kitleniyorr klava:
evport sitesinde arama kısmına kahvaltı seti yazın aratın.Çıkıyor arkidişler sengözlerimebaksanab

Canım bende hiç sevmem soğan doğramayı sana bi tavsiye soğanın kabuğunu soyunca ortadan 4'e böl suyun içinde 5 dk kadar beklet sonra doğra bak farkı göreceksin gözlerin yanmayacak eğer ellerinin tırnaklarının soğan kokmasından yakınıyorsan ve eldiven kullanamam diyorsanda ellerini soğan doğramadan önce limon suyuyla iyice yıka özellikle tırnak uçlarını koku moku kalmıyo bu işlerde iyice usta oldum heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nee ağzında sumu tutuon bi işe yaradı mı bari boğmaktan başka sırnaşık şey
yapamadım hala

Gamze maşallah sana walla ben pek yemek bilmiyom. Ama börek çörek tatlı biliyorum.
Turşu kurmayıda iyi beceririm :lepi:

gamze evine bayıldım ozelliklede aksesuarlarına..kem gozlere dikkat et aman canım...allah güle güle oturmayı nasip etsin...çamasır makinesinin yanındaki ciceklere,klozet takımına ve aksesuarlarına bittim..

vay canına bunu denicem, çok sağoll a.s.

bu arada evportta o kahvaltı seti 129 lira, 6 kişilik yemek takımları altında var ordan bakabilirsiniz :)

gamze evine bayıldım ozelliklede aksesuarlarına..kem gozlere dikkat et aman canım...allah güle güle oturmayı nasip etsin...çamasır makinesinin yanındaki ciceklere,klozet takımına ve aksesuarlarına bittim..

Hamide sana ozel msj atmıstım bakabıldınmı??sengözlerimebaksanab

evet buket :roflol:
kızın heryanı nazar boncuğu oldu
ben oldum olası nazar edenleri kötü gözle bakanları anlamış değilim kötükedihüso

sinay tavsiye için sağl şekerim evlenince uygularım unutmazsam :roflol:

Noluyo kızlar bugün topiğe millet hastalıktan kırılıyor nazar değdiler bize kesin maşallah maşallah dielim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

unutma sakın arsimacım bi kağıda yaz çeyiz kutularının üstüne yapıştır unutmazsın o zaman :roflol::roflol:

biz gamzeye okadar çok nazar boncuğu taktıkki ona kem göz yaklaşamaz bilee :smiley-cool:

allah kem gözlerden hepimizi korusun..ilk once gamzeyi sonrada sırayla evlenecek olan bizleri..nazara çok fazla inanıyorum ve de çok korkarım nazara gelmekten..elimde değil ne yapayım((

esmy cim mesajını okudum bende attım sana mesaj hemşom benim:))))delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…