Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy öyle bir yazmışsın ki, ağlarım ben şimdi..

Amaaa sen ağlama hep gül inş. gelin hatun :)

esym ve sinay sizde iyi günlerde kullanın cicilerinizi

sınay:jeyyar: gule gule kullan bacı hepsı süper ama benım borcum cok bakmıyom fazl szıın resımlere :roflol:

sinay çamaşırlarına bayıldım cnm hele o en alttaki süperr

esmy şimdi anladım cnm bizim burdada yapmak isteyen öle yapıo

komşiii dur sen dur ben daha niler isticemm

teşekkür ederim kızlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ofis bugün yoğun :çok üzgünüm:

dimples yazdıklarını okudukça duygulandım valla.Maşallah nazar değmesin mutluluğuna.Allah bu günleri bizede yaşatsın inş.Eminim düğününde sende çok güzel olucaksın.Şimdiden bende mutluluklar diliyorum

sen öle dıyosan öle olsun ama şartlamız var :1closedeyes:

barış demesenağlama kazadan bı hafta önce gordum yakındanda bı kaç kez zatı bjklı olduğu ıcın bızm kulube falan gelmıştı(çarşı)bıde bjk tv ye cıkardı arada bende dısarda cıkmasını bekılerdım ona aşığım:asigim: ama rabbıme emanet sımdık oğlum olursa aynı onun gıbı olcak ısmıde barış olcak
böcüğüm ucuza kapatmaya çalışıolar hasırdan vazgeçmeyisss okadar çeyis yaptık valla:))
evtya bu benım ceyıslerımı hıc görmedı herhal:dilcikar::mymeka:
ağzını öpemŞeniz ınş ama erkek tarafı cok dişlı kazanan kım olcak acep sende bızddensın demı
yaa bu damadın evi varmı bakalım kiradamı oturcak kızımız hıııııı:)))
hee sor sor saolasın
böcük , ben kirada da otururum, mal mülk dünya malıdır, amaaan boşverin diyodu ama bilemeyiz ki şimdi, baldızlar izin verir mi kira da oturmasına :)))))
nan dur onları bende bılıyom malk mulke onem vermem ama olmayıncadaolmuyokı:1closedeyes:
teşekkür ederim kızlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ofis bugün yoğun :çok üzgünüm:

bişi deıl

ay gamzem ben böyle konularda çok duygusalım birde başka şehre gelin gidecek olmanında stresi var sanırım...
zaman azaldıkça dank ediyor kafama heycanlanıyorum..
o yüzden senin hisstiklerin bizim için çok önemli....

gamzeciim vallahi ağlatcaksın bizi yaa senağlama
Yarın sabah ben yokum şimdiden öpüyorum seni.
Mutluluğunuz daimi olsun, aşkınız hiiç bitmesin huzurunuz eksik olmasın.
ılk günkü heycanınınz ömür boyu sürsün.
Allah utandırmasın.

ay benide aklımdan bazen böyle sorular geçiyor...
bu yatakta daha kaç kere yatıcam ki...
atıyorum annemin bu mercimek çorbasını artık kim bilir kaç kere içerim böyle şeyler geçiyor aklımdan... mesela istemeden fevri çıksam ya niye kırdım kalbini şurda 2 gün sonra gidicem. off offff çok zor çokkkkkk.. ama yeni soyismne alışılıyor bitanem. bak ben alıştım bile hemencecik:roflol: o dediğin sitede de ddeğiştirdim. hatta yeni soyadımla kredi kartı çıkarttırıp alışveriş bile yaptım düşün yani:roflol:

Burcuözge bende başka şehre gelin gidicem sanırım bizimki iki kat daha hüzünlü olucak çok ağlıyacağım şimdiden belli

Yıllarca evlilik planı yapıp yaklaşınca vazgeçsem mi diye düşünmek çok garip
Ama düğünden hemen sonra balayı olayı süper tüm üzüntü dağılır heralde.Gamzecim sende tadını çıkar bence düğünün ve balayının hüzünlenince düşünmemeye çalış..

Gamzecim sanırım içinde bulunduğum durumun da psikoljisiyle beni ağlattın, çok kötü oldum ya. Ben de hep evden ayrılınca babamın halini düşünüyorum. Kalp hastası kendisi ve üzüntü heyecan iyi eğil biliyosunuz. Daha çok var ama hep düşünüyorum

kızlar böyle konuşmayınn
benimde hep aklıma geliyor
benim annemle babamın yanından nasıl ayrılcam ben diye
onları çok seviyorumm üzülmelerini hiç istemiyorum..
(

esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak

canım allah hep mutlu etsin insallah, hep yuzun gulsun
bu evden ayrılma olayı korkunc ben su yazdıklarınızı okurken aglıyorum daha simdiden
sehir dısında falan okumus olsam belki dah kolay olcaktı ama 26 yasıma kadar hıc ayrılmadım ki ailemden, nasıl olacak nasıl dayanıcam bilmiyorum gercekten cok uzuluyorum coksenağlamasenağlamasenağlama

esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak

ayy gazme cim yaa okurken gözlerim doldu vallaa yaa ama bak bunlar iyi şeyler aileler de bugünde gururlu mutlu ve hüzünlüdür aslında sonuçta mürvetini görücekler tatlım. Böyle düşün ve de fazla ağlama yarın şekerim

Sana gazme diyebilirmiyim????

katılıyorum sana bizimkisi daha ağır canımsenağlama
ani 1 2 saat uzaklıkta değil benim 12 saat yahusenağlama
yani insanlar 2 bina öteye giderken ağlıyor biz napalım dimisenağlama

Bu arada teşekkür ederim kızlar daha iyi gibiyim. sinaycım çamaşırların çok güzel, esmy senin de çeyizlerin öyle. Umarım en güzel günlerde kullanırsınız hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…