cnm benim yaaa çooookkk teşekkür ederimmmm aminnn 2 yıl çocuk düşünmüyoruz kazara olurmu bilemem tabi delikafadulden ay sonuna kadar giremem herlde nete zaten balayından seçimden 1 gün önce döncez artık ay sonu girerim buraya özzlicem sizleri yaaa bu arada yarın sabah 6.30 da kalkıp size yazı yazıcam kızlar. ve emin olun ki sizde beni yolcu ediceksiniz baba evinden yanımda olmasanızda kalbiniz benimle biliyorumsenağlama
sinay21 çaraşırlar çok güzel gerçekten hayırlı olsun.bu gösterdiğin temizlikl ürününü annemde kullanıyordu çok memnundu iyi temizliyor güle güle kullan.
esmy çeyizlerin çok güzel iyi günlerde kullan sende.Bu çeyiz serme olayı zahmetli olmuyo mu:) ser topla oo ama güzel bir gelenek aslında.
esym ve sinay sizde iyi günlerde kullanın cicilerinizi
sınay:jeyyar: gule gule kullan bacı hepsı süper ama benım borcum cok bakmıyom fazl szıın resımlere :roflol:
sinay çamaşırlarına bayıldım cnm hele o en alttaki süperr
esmy şimdi anladım cnm bizim burdada yapmak isteyen öle yapıo
komşiii dur sen dur ben daha niler isticemm
vallahi içimden geçeni okudun...
özel sektördekiler sapır sapır işten çıkartılıyor. memur ay başında takkk parasını alıyor. bence memurdan başkasına vermeyin :roflol: böcük kaçırma çocuğuuu:roflol:
evet cnm herseyı acına hos olmaz bende utuyu ne bılım tost mak cart curt cıcıs pıjamlarımı ıc gıyımlerı felan acmadım delikafadulden
sızın oralr nere
ya birde ne diem barış akarsu hayranımıısın tanısma fırsatım olmustu kendısıyle
evtya bu benım ceyıslerımı hıc görmedı herhal:dilcikar::mymeka:böcüğüm ucuza kapatmaya çalışıolar hasırdan vazgeçmeyisss okadar çeyis yaptık valla:))
ağzını öpemŞeniz ınş ama erkek tarafı cok dişlı kazanan kım olcak acep sende bızddensın demıanacııımm, kurt kocayınca kuzuların maskarası mı oluyordu neydi :roflol:
28 in içindeyim, daha parmağımda yüzük bilem yok nooolmuuuş :dilcikar:
böcük kesin sen benden önce gidiceksin zaten, ona şüphem yok :teytey:
hee sor sor saolasınyaa bu damadın evi varmı bakalım kiradamı oturcak kızımız hıııııı:)))
nan dur onları bende bılıyom malk mulke onem vermem ama olmayıncadaolmuyokı:1closedeyes:böcük , ben kirada da otururum, mal mülk dünya malıdır, amaaan boşverin diyodu ama bilemeyiz ki şimdi, baldızlar izin verir mi kira da oturmasına :)))))
teşekkür ederim kızlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ofis bugün yoğun :çok üzgünüm:
öyle bir duygu ki hani bir yanım yok beee vazgeç ne evlenmesi diyor bir yanımda onu çok seviyor onsuz hayat ve nefes düşünemiyor. şuan gitmek yaklaştıkça çok kötü hissediyor insan kendini bugün son banyomu yapıcam baba evimde ne garip az önce malum arkadaşlık sitesinde f ile başlayan hani:)) soyadımı değiştirdim anammmm bir garipsedim bir garipsedim anlatamam.
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak
Burcuözge bende başka şehre gelin gidicem sanırım bizimki iki kat daha hüzünlü olucak çok ağlıyacağım şimdiden belli
Yıllarca evlilik planı yapıp yaklaşınca vazgeçsem mi diye düşünmek çok garip
Ama düğünden hemen sonra balayı olayı süper tüm üzüntü dağılır heralde.Gamzecim sende tadını çıkar bence düğünün ve balayının hüzünlenince düşünmemeye çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?