Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bişey değil güzelim. :icecream:

kızlar ya niye iki tane kahvaltı takımı alıyosunuz ki ben bi tane aldım hem günlük hemde misafire kullanıcam.Sonuçta iki kişi ne derece eskitirki kullanın misafirlikleri derim

bende senin gibi düşünüyorum canım.kahvaltı takımlarında gerekiz parçalar da oluyo.boşa yer kaplar falan diye almadım ben.hem misafir için hemde gündelik kullanım için yemek tabağı aldım.zeytin ve peynir tabakları aldım kahvaltı için.renkli nescafe bardakları aldım.renkli reçel kaseleri aldım.yani kahvaltı seti yarattım anlayacağınız arkadaşlar gamyoncuiremsu

böcüğüm sana aynen katılıyorum.bu konu daha önce tartışıldı hatta başka bir topik bile açıldı ama gene olmadı ve burada karar kılındı arkadaşlar.bende öyle yapıyorum.bakıyorum çok sayfa var yzaıları okumuyorum.resimlere bakıyorum.buranın zevki de böyle çıkıyor yahuuuu

yanlış anlamadım tabikide ugur böcüğü olurmu ben seni sevirem aramızda sorun olmaz buna emin ol öpüldün :)

canım malesef ben aynı fikirde değilim seninle..
çeyiz konusun da ki yorumlara değil sözümüz.
lafım sana değil yanlış anlama ama dikkatimi çeken konu mesela sayfa dolusu "abin ne iş yapar ,seni alalım,bjk maçına gidelim "gibi şeyler konuşuldu..
bu tip konuyla alakasız sohbet topikine uygun mesajlardan bahsediyoruz.
ben kendi adıma mesela alınan bir eşyaya ne kadar nelden aldın gibi sorular soruyorum.ama cevabını bulmam saatlerimi alıyor..

canım yazılanları atlarsak ta beğendiğimiz ürünle ilgili yazılan yorumları kaçırıyoruz.
bence daha dikkatli olunmalı..

kızlar misafrler geldi falan bide banyo yaptım misler gibi :)) napıosunuz bakalımm

gamzecim, sıhhatler olsun gelin hanım a.s. saatler kaldı artık dimi? senle birlikte bir de Pınar'ı hatırlıyorum. Saatler sonra yepyeni, süper güzel bi hayat sizi bekliyor inş., dışardan takip etmesi bile güzel yaa.. :1hug:

kıslar gelin olup çıkarken size arkadan seslenmesinler ki dönüp baba evine geri bakmayın tembihleyin yani

neden ki

bide evlenen kızın helvası kavrulurmuş

uy o niyee

ya onun bir anlamı var gelin evden çıktığında arkasından helva kavrulurmuş

ee herkes gelinçıkınca nikaha gidicek kim yapcak helvayı
ayrıca ben helvayı çok severim benim için yapılırsa yemeden adım atmam

Bugun sonunda bunlarin siparisini verdim çok şukur hihoyyyt

iyi günlerde kullan
banyo takımı plastik deil demi şeker

Sevgili adaşım doğru tarih çok mersi Şeniz

kaydirigubbakcemile5

sinay mandallar çok ciciydi

renkli tereyağlıkları kim almıştı çok cici güle güle kullanın
bende sade camından aldım onun iki tane

daha önceden yazmıştım benim için üzücü bi haber vardı kuaförüm farklı biyere çok uzak biyere taşınıyordiye
bugün hastaneden dnerken baktım yazı kalkmıştı gidip bi baakayım dedim
şimdi sevincimi paylaşıyorum kuaförüm byük bi ihtimalle gitmeeyecek :lepi:
mart sonunda kesin belli olacak inanılmaz sevindim çünkü ona çok güveniyordum kaydirigubbakcemile5

kıslar ben geldim gelmişkende bır kaç resım eklemek istedim

babamdan ceyızıme hediye

aşkımla mudodan aldıgımız 6 kişilik günlük yemek takımım

buda newresımım

buda benım bebışım

[/url
buda boncugum

Son düzenleme:
pınar güle güle kullan cicileri
kıvırcık saçlı bebişe bittim

hımmm be bilmiyordum gamzesöyliyimde seslenmesinler bana :)

gelinlik kızlar güzel kızlar
alıntı yaparken bir resmi birden fazla vermemeye, geyiğe çok dalmamaya dikkat ederseniz süper olur
çok beğenerek takip ediyorum topiği ama çok gereksiz konuşmalar olmuş canlar
sohbet bölümü diye bir yer var oradan sohbet edebiliyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…