gördüm bebişim çoooooook teşekkür ederim arkideşimkaydirigubbakcemile5
bende henüz günlük kahvaltı takımımı alamadım bir türlü. içime sinecek birşey bulamadım
bunlar çok cicoşmuş çok teşekkür ederim songammmŞeniz
kızlar ya niye iki tane kahvaltı takımı alıyosunuz ki ben bi tane aldım hem günlük hemde misafire kullanıcam.Sonuçta iki kişi ne derece eskitirki kullanın misafirlikleri derim
daha öncede görmustum cok guzel zaten el emeğı yanı en başta yapanın ellerıne sağlık cnm gule gule kullan
ya kızlar sızde resım olmayan sayfaları hızlıca gecın ben öle yapıyom bıseyler yazmadan olmuyorki
gamzenın düğünü var mesela kıza hıc bısey yazmayalım mı yada hayatım bana bısey yazdı cvp yazmayım mı özel msj at dıyebılırsınz ama oda cok gec gdııyo dakıkılarca bekle olmuyoo geende kusura bakmayın özur dılerım kendı adıma ama ben hala arada yazmaktan kendımı alamam sakın yanlış anlamayın olur mu
kızceler benı yanlış anlamadınız deıl mı allah askına dıyın hee gulsah basıyazmalıkız
valla hata ettıysek affola ama buda benım fıkrımdı aman dıyem ayrım olmasın dostlarımzda öptum şekerler
ya kızlar sızde resım olmayan sayfaları hızlıca gecın ben öle yapıyom bıseyler yazmadan olmuyorki
gamzenın düğünü var mesela kıza hıc bısey yazmayalım mı yada hayatım bana bısey yazdı cvp yazmayım mı özel msj at dıyebılırsınz ama oda cok gec gdııyo dakıkılarca bekle olmuyoo geende kusura bakmayın özur dılerım kendı adıma ama ben hala arada yazmaktan kendımı alamam sakın yanlış anlamayın olur mu
böcüğüm sana aynen katılıyorum.bu konu daha önce tartışıldı hatta başka bir topik bile açıldı ama gene olmadı ve burada karar kılındı arkadaşlar.bende öyle yapıyorum.bakıyorum çok sayfa var yzaıları okumuyorum.resimlere bakıyorum.buranın zevki de böyle çıkıyor yahuuuu
kızlar misafrler geldi falan bide banyo yaptım misler gibi :)) napıosunuz bakalımm
sunsetten bunları aldım gerçekten çok güzeller 2 günde elime ulaştı
ImageShack® - Gallery
sunsetten bunları aldım gerçekten çok güzeller 2 günde elime ulaştı
ImageShack® - Gallery
kızlar misafrler geldi falan bide banyo yaptım misler gibi :)) napıosunuz bakalımm
kıslar gelin olup çıkarken size arkadan seslenmesinler ki dönüp baba evine geri bakmayın tembihleyin yani
bide evlenen kızın helvası kavrulurmuş
ya onun bir anlamı var gelin evden çıktığında arkasından helva kavrulurmuş
Bugun sonunda bunlarin siparisini verdim çok şukur hihoyyyt
Sevgili adaşım doğru tarih çok mersi Şeniz
kıslar ben geldim gelmişkende bır kaç resım eklemek istedim
babamdan ceyızıme hediye
aşkımla mudodan aldıgımız 6 kişilik günlük yemek takımım
buda newresımım
buda benım bebışım
[/url
buda boncugum
pınar güle güle kullan cicileri
kıvırcık saçlı bebişe bittim
güle güle giyin canım.çok şirinler
canım sen hangi bedenini aldın..kilon kaç tabi bu arada kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?