- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
toplam parcaların adedını sordum 900 tl dedıler 800 tl dedıler pesınde tabı ben ıkı eksık alcam onu sormadım zaten para yok ınş ındırım olar
resımlerımemı bakın gız sen ne kaa guzelım demı
gerçekten burdan çok şey öğrendik aklıma biey takılıyo acıp hemen bakıyorm çok ıyı düşünülmüş bu evlılıkle ilgili bölüm özellikle hatta
şimdi buharlı ütü almak istiyorum alanlardan bilgi almak istedimm
gamze sen ne aldın ütü ?
sulfatcım inşallah canım, sen merak etme mutlu mutlu çırpacağız keklerimizi, bebişlerimiz için çorbaları bile blenderdan geçirirken gülümseme olacak yüzümüzde... :roflol:
blackqueencim biz önödemeli kampanyayla ödüyoduk onları bi ara indirim olmuş, ben de bu indirimi neden fiyata yansıtmıyosunuz falan deyip sinirimden almıştım o eşyayı.. hani alacağımdan değil de indirimi yansıtmaları gerektiğini düşünmüştüm,o açıdan tartıştım biraz mağazadakilerle.. kabul ettiler ama bu fiyattan alalım diyorsanız çıkış yapalım dediler biz de alıp çıktık.. şimdi değiştirir misiniz demek istemiyorum.. yani aslında iş inada bindiğinden aldım ben o makineleri..
cnm gayett iyi anlattın ama kimdiki o alan gamzemiydi acaba :uhm:
ben gacıyomartık yarında dınlemem ı tatıller
en guzel yerınızden öpuyom hepınızı:jeyyar:
arkadaşlar bunlarda benim son aldıklarım:lepi:
almayı düşündüklerimizi de koyabiliyo muyuz?
tosso gusto tost mak. 185 L
güzelim biz evde arçeliğin gusto marka tost makinasından aldık ve inan hiç memnun kalmadık.sinbodan daha kalitelidir diye düşündük ama sinbo daha güzel.bence iyice araştır memnun kalanlar çoksa al
canım ablam kullanıyo arçelik tosso gayet memnun, senin memnuniyetsizliğin neden kaynaklanıyo, nasıl bir problemi vardı?
sulfatttt.. canım seninki kaç watt gücü iyi mi yani.. birsürü modeli var bunun.. ben haznesi en geniş ve gücü en yüksek olanını nasıl bulabilirim?
bu ikisi çok güzelmiş ya, güle güle kullan :) Ayrıca ten olmasına rağmen uygunmuş tutarı.
braun iyidir, güvenilirdir ev ve mutfak aletleri konusunda ayrıca biz evde arçeliğin 3lü setini kullanıyoruz hatta çok memnun olduğum için çeyiz için de ondan aldım. Çünkü ben mikser ucunu iki uçlu seviyorum, daha sağlam oluyor, katı kremaları onunla daha iyi çırpabiliyorum(tek uçlu olanlar daha tel gibi incecik oluyor). Ama braun un motor gücü arçelik ten daha yüksek, yani braun tercih edebilirsin.1-mikser
2-rondo
3-blender
bunlar lazım şimdi bize değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?