Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

toplam parcaların adedını sordum 900 tl dedıler 800 tl dedıler pesınde tabı ben ıkı eksık alcam onu sormadım zaten para yok ınş ındırım olar

resımlerımemı bakın gız sen ne kaa guzelım demı

sulfatttt.. canım seninki kaç watt gücü iyi mi yani.. birsürü modeli var bunun.. ben haznesi en geniş ve gücü en yüksek olanını nasıl bulabilirim?

sulfatcım inşallah canım, sen merak etme mutlu mutlu çırpacağız keklerimizi, bebişlerimiz için çorbaları bile blenderdan geçirirken gülümseme olacak yüzümüzde... :roflol:

blackqueencim biz önödemeli kampanyayla ödüyoduk onları bi ara indirim olmuş, ben de bu indirimi neden fiyata yansıtmıyosunuz falan deyip sinirimden almıştım o eşyayı.. hani alacağımdan değil de indirimi yansıtmaları gerektiğini düşünmüştüm,o açıdan tartıştım biraz mağazadakilerle.. kabul ettiler ama bu fiyattan alalım diyorsanız çıkış yapalım dediler biz de alıp çıktık.. şimdi değiştirir misiniz demek istemiyorum.. yani aslında iş inada bindiğinden aldım ben o makineleri..

güzelim ben philips 4411 aldım.çok ağır istemediğim için hafif bir model tercih ettim.ama son çıkan ütülerle hemen hemen aynı özelliklere sahip

anladım cnm ben fikir olsun diye demiştim azıcık yüzsüz olup bi konuyu ele al belki şansına olmazmı bende çok pazarlık ederim her konuda tartışırım yok versende almam derim ertesi gün gider alırım :roflol: onun için demiştim cnm neyse sağlık olsun güzelim

ben gacıyom artık yarında dınlemem ı tatıller
en guzel yerınızden öpuyom hepınızı:jeyyar:

merhaba güzel gelinler..nasılsınız bakalım...
baktım bir neler almışsınız diyee maşallah hepside çok cici....
esra karadeniz canım eşyaların çok güzel canımmm.
inşallah tüm evini görürüz:)))mutluluklar dilerim...ne heyecanlısındır şimdii..
bu arada benim ütümde tefal buhar jeneratörlü olandan,muhteşem bir ütü kesinlikle tavsiye ederim..o kadar rahatki hemcecik bitiyor...
almıyanlar baksın derim kendi adıma.....
öpt hepinizi....

almayı düşündüklerimizi de koyabiliyo muyuz?

tosso gusto tost mak. 185 L

güzelim biz evde arçeliğin gusto marka tost makinasından aldık ve inan hiç memnun kalmadık.sinbodan daha kalitelidir diye düşündük ama sinbo daha güzel.bence iyice araştır memnun kalanlar çoksa al

evet tefal buhar jeneratörlüyü ablam kullanıyo, çok memnun ama ben kendime yine de philiphs azur ionic aldım.. bi satıcı bana "benden al demiyorum, nereden alırsan al philiphs al" dedi.. tefali mutfak aletlerinde iyi dedi, ama dediğim gibi ablam kullanıyo ve sonsuz mutlu ütüsüyle..

güzelim biz evde arçeliğin gusto marka tost makinasından aldık ve inan hiç memnun kalmadık.sinbodan daha kalitelidir diye düşündük ama sinbo daha güzel.bence iyice araştır memnun kalanlar çoksa al

canım ablam kullanıyo arçelik tosso gayet memnun, senin memnuniyetsizliğin neden kaynaklanıyo, nasıl bir problemi vardı?

canım ablam kullanıyo arçelik tosso gayet memnun, senin memnuniyetsizliğin neden kaynaklanıyo, nasıl bir problemi vardı?

güzelim bizim modelin adı gusto.bunu aynısı değil ama arçelik.tostu gevretmiyo.içindeki peynir eriyip yok oluyo ama tost ekmeği hala kıvamında değil halde.sevmedik yani canım.ama ablan kullanıyosa bişey diyemem.bu model güzeldir o zaman.biz aldığımızda bilinçsiz aldık.araştırmadık.sadece sinbonun kullanıyoduk o nun yüzeyi iyice kötü olunca değişelim ve arçelik alalım dedik.daha kaliteli ve uzun ömürlü olur diye düşündük ama olmadı

sulfatttt.. canım seninki kaç watt gücü iyi mi yani.. birsürü modeli var bunun.. ben haznesi en geniş ve gücü en yüksek olanını nasıl bulabilirim?

Evet canım çok modeli var. Benimki MR6550, motor gücü 600 w, ama bunun bir düşük olanı daha var. Vakumlularda en yüksek motor güvü olan bu.

az önce tenden siparis verdim 148 tl tuttu ben iyice acildim biri bana dur desin kaydirigubbakcemile
bu ikisi çok güzelmiş ya, güle güle kullan :) Ayrıca ten olmasına rağmen uygunmuş tutarı.

1-mikser

2-rondo

3-blender

bunlar lazım şimdi bize değil mi?
braun iyidir, güvenilirdir ev ve mutfak aletleri konusunda ayrıca biz evde arçeliğin 3lü setini kullanıyoruz hatta çok memnun olduğum için çeyiz için de ondan aldım. Çünkü ben mikser ucunu iki uçlu seviyorum, daha sağlam oluyor, katı kremaları onunla daha iyi çırpabiliyorum(tek uçlu olanlar daha tel gibi incecik oluyor). Ama braun un motor gücü arçelik ten daha yüksek, yani braun tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…