Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

3+1 135 m2 aslında biz 1+1 lere bakıyorduk hıc buuyk ıstemıyorudk
nerden nereye tuttuk
boş kalır belkı evet amacocuk suankı en az 3 sene planda yok kısmet yanı
kafamçokkarıştı

canım ben kullanmadığım bir odam olursa gardolabı oraya koymayı dusunuyorum aynı zamandada utu odası gıbı yapıcam, utuyu vs.de oraya koyarım diye dusunuyorum, hem camasırları kurutmak ıcın falanda kullanacaghım o odayı

bence şark köşesı süper olur
ama benım kucuk bı odam boşta olursa calısma odası altında kucuk bır kutuphane hayalım:asigim:

Benimde şimdilik çocuk odam boş bende orayı ütü odası yapacağım. Ama tabikide hayalim orayı en kısa zamanda çocuk odasına çevirmek...

3+1 135 m2 aslında biz 1+1 lere bakıyorduk hıc buuyk ıstemıyorudk
nerden nereye tuttuk
boş kalır belkı evet amacocuk suankı en az 3 sene planda yok kısmet yanı
kafamçokkarıştı

bi odayı tv odası yapsan
bi oda yatak odanız
bi oda kurutma-ütü odası olsa
salonda salon işte :)

ben fazladan odam olsun hiç istemiyorum ama olucak galiba. ev kira olmayacağı , alınacağı için mecburen çok odalı olacak. çocuk odası ve benimkinin çok istediği atölye odası için 4+1 olmak zorunda. Ama ben 3+1 den büyük olmasını istemiyorum ya.. Çocuk odası olacak olan odayı büyük ihtimalle ütü, çamaşır vs. odası gibi kullanırım heralde..

uğur böcüğü bence şark köşesı süper olur
ama benım kucuk bı odam boşta olursa calısma odası altında kucuk bır kutuphane hayalım

ya sark kösesı cok guzel olur evet ıkıncı fıkırde bu olsun nargıle felan alırız eve

offff cnm camasır odasınada yer var 2 oda boş yerimseniben

tesekurler fıkırlerı artık butceye uygun gelenı yapacagım
optum sızı

ulkufuk arkadasım resimler cakısmıs -tatlicadiarzu- yatak örtülerinde cok ciciymişşş

ULKUFUK BENDE SEVDIM GUNLUK BEN YATAK ORTUSU ALMADIM HıÇ :CüvCüv:
azracıgım dıger topıcte fıyatı yazdım gormedıysen
butun mobılyalar 8500 du canım

ulkufuk cok guzeller ı gunlerde kullan yalnız avatardan senı bızm kızçe sandım :roflol:

şark odası deme sebebım benım annemın ceyısınde eskıden dokuma halı kılım yastık mınder tarzı seylerı var onları bana vercekmış ben sadece kılım ve mınderlerı alıp genede bı tarafını kutuphane yapmak ıstıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…