merhaba şekerler nasılsınız bakalım...yine çok cici şeyler görüyorum içim gidiyor yaa..hayır birşey diil eşim annemin evine postalıyacak artık yeter diip..
dimplesin ev resimleri açılmış..sildiğini geç gördüm silceğini bilsem uyarırdım ama olmuş olan..
konu açıp sonra resmi editlemek yasak o sebepten ban almışş..
neyseki burada olamıyacaktı o arada banı kalkar sanırım...
resimlerde açılmış yasak olduğu için silinmesi..
görmiyen arkadaşlar görebilir artık..
canım 300 kişi az değilmi ?
düğünler daha kalabalık olur tahminim...
biz nişanda 150 kişilik salon için 100 davetiye bastırdık.. gelen kişi 200 ü buldu...
sen 300 diyorsun ama emin ol 100 kişi daha fazla oalcak gelecekler...
bence 300 kişi için 150-200 yeterli.. sonuçta bir eve 1 davetiye veriyorsun en az 2-3-4 kişi geliyor..Şeniz
burcucum bence 200 yeter canım. hatta elinizde bile kalır bak demedi deme.
hayatım çok kalabalık ailelerimiz yok...
ayrıca benimkiler çok uzakta hepsi gelemeyecekler temsili birilerini yollayacaklar.
oturduk ek tek yazdık hesapladık. ikimizde hani ikinci kuşak akrabalardan uzakta olduğumdan anca 300 kişi tplayabildik. yani ben burda büyümedim arkadaşlarım burda değil vesaire gibi sebeplerden böyle oldu. maksimum 300 yani düşün... ama buranın yerlisi olsaydık burda büyüseydim çevrem burda olsaydı elbette bizimde geçerdi. ama depremden sonra babamın memleketine gittik sonra döndük şimdi ordaki arkadaşların gelmesi çokk zor belki 1 2 kişi. burda desen öyle samimi kimsemiz yok denecek kadar az. ondan böyle oldu yani. hem mekanımızda zaten 300 kişilik. açık hava deniz kenarı olacak. ve zaten 300 den fazla kişiyede yemekli yapamazdık aşardı bizi... böylesi en doğrusu oldu yani... a.s
Durum anlaşılmıştır şimdi canım saol bizi aydınlattığın için merak edioduk ne oldu acaba diye, aklımızda bulunsun o zaman silmek yok...:1no2:
esra pashmina burcu kaydirigubbakcemile5 çok şekersiniz. umarım şimdi birileri anlar neden en ufak şeyleri bile eklediğimizi :enbuyukkk:
herhangi bir konınun içine resim eklenip sebep belirtilerek silinirse sorun yok ama konu açıp daha sonra silinirse o zaman yasak şekerim...mod arkadaşlardan rica edip konuyu kapattırsa sanırım sorun olmazdı..
özellikle konu açılınca yeni...
yoksa konuların arasında arada bizde siliyoruz sebep belirtip...
yardımcı olduysam sevindim hayatım...
banada öyle geliyor canımm... :1rolleyes: bizde saklarız artık hatıra die :roflol:
canım evet bencede çok sade ve zarifmiş...
en güzel gününüzün çağrısı bu kağıt olur inşallahh :1hug:
ay bende başakım ya onda sordum :roflol: llah kimsenin başına vermesin bizim gibi dert.:roflol: bu kadar mı panik hemen olsun bitsin hazır olsun diye isteyen bir insan olur:çok üzgünüm:
esracııım hayırlı olsun dawetiyen canım. kaydirigubbakcemile2
Ne kadar şık bir davetiye Esarcım yaa çok cici, bu arada bende yengeç burcuyum elimde mendil gözümde aktı akacak damlalarımla birlikte, çok duygusalım bende çoookk
esra bende maltepede oturuyorum geleyim mikaydirigubbakcemile3süprizzzzz
günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg
Beğenmenize çokkkk sevindim canlarım. Hepinizi beklerim tabikide..
canım orda çok gzl nikah oluyo izledin mi bilmem ama
nikah masası ortadan ikiye ayrılıyo gelinle damat ayrılan yerden geçiyo konukları selamlıyolar geri geri gidiyolar sonrada masa kapanıyo :roflol:
çok etkileyiciydi :jeyyar:
canım ya cok guzelmıs gule gule kullan, fiyatıda cok uygunmus. birsey soracaktım bu takım kac kısılık ve kac parca fiyatı oldukca uygunda merak ettim, bende gunluk kullanım icin almak ıstıyorum da. bırde ınternetten mı aldın, eger internet ise ozelden atabılırmısın acaba?cok soru sordum canım ama
cilekcim neresi burasi anlattiklarin cok etkileyici :dance:
canım orda çok gzl nikah oluyo izledin mi bilmem ama
nikah masası ortadan ikiye ayrılıyo gelinle damat ayrılan yerden geçiyo konukları selamlıyolar geri geri gidiyolar sonrada masa kapanıyo :roflol:
çok etkileyiciydi :jeyyar:
esracım bu arada davetiyen ve eşyalarında çok cici hayatım..
sabursızlıkla bekliyorum evinin yerleşmiş hallerini..
ama lütfen sakın silme tamammı:)))maşallah diyorum çünkü ben kendi adıma tüm resimlere
günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sade ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..
kıssss buket niye laf sokuyon kızzz...
biz bir kaç kişi yada forumda genel sohbetten yakınanlar dostluk bilmez,kendine müslüman,arkadaşlıktan bir haber kimseler miyiz canım?
burada bulamadığımız,aradığımız,birbirimize yardımcı olmaktan kaçaınmıyacağımız bir çok paylaşım yaşıyoruz.
herkes denilenden kendi anlamak istediğini anlar zaten.
medeni bir şekilde fikirlerimizi beyan ediyoruz bir sorun olacağını sanmıyorum.
ayrıca arkadaşlar arasında olan paylaşımı çokta takdir ettim.
sen bişiy beğenirsen bende sana gönderirim bacummm.
öptüm
cok guzel canım ya, fiyatıda uygun gercekten tekrar gule gule mutlu gunlerde kullankaydirigubbakcemile5yok tatlım çok soru sormadın beğenmene çok sevindim :teytey:eminönünden almıştım kuşum netten değil maalesef :1no2:. o yüzden fiyatı uygun zaten aylar öncesinde sipariş verip ödemiştim daha yeni gidip aldım.Özelliklerini kopyaladım senin için.
18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelikten Üretilmiştir.
Yemek ve Tatlı Bıçakları Monobloktur.
Sade ve Saten Yüzey seçenekleri mevcuttur.
Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Saten kaplamalı ürünler bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilirler.
50 Yıl Garantilidir.
89 Prç Kutulu Yemek Takımı,
iyi günlerde kullan
hoş bi takım
sAol bitanecim bende şimdi seni düşünüyodum Arsima beğenmedi heralde diyeee içimden geçirdim :teytey:a.s.
mutlulukla dağıt canım Şeniz
burcu karafını iyi günlerde kullan
paşmina ve toprağım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?