turunculu olan çok ciciymiş doğrusu a.skalpli şeylere zaafı var zati:1rolleyes:
avatarlarımız aynımıymış yeni üye olduğum için hiç farketmedim :)
bi baktım benm resimmm kafamçokkarıştı diyim ben resimde eklemedim :uhm: böle oldummm sırnaşık şey
az önce tenden siparis verdim 148 tl tuttu ben iyice acildim biri bana dur desin kaydirigubbakcemile
azracım çok çoookkkk beğendim cicilerini.. güle güle giy. kızlar daha birsürü eksik var yaaa... napıcam ben? hiç bitmeyecekmiş gibi geliyooo... şu an almayı düşündüğüm o kadar çok şey var ki... sürekli hesap yaparak yaşıyorumm..
kızlar ısrarla sormam gereken bir şey var.. şu mutfak aletlerinden robot- mikser- blender- rondo işlerini ne yaptınıoz.. hepsini yapan robot mu iyidir, yoksa çırpıcı doğrayıcı hepsini ayrı ayrı mı alayım yaa?
kızlar merhaba gamze ve pınara bol saadetli bir gelecek inşallah... yağmur bereket derler evleri de bereketli olsun.
bugün hiç aklımızd yokken sırf indirimde diye gittik telefon aldık normalde 80 lira olan telefonu biz 20.90 a kaptık zaten kapışıp bitirdiler hemen carreforuda:))
pınar lepi süpersinizgüle güle kullanın bende size bi kaç bardak gösteriyim:)
bunun yeşilini aldım ama alalı baya bi oldu
bu bardaklarda bitki çayı vs içerken hoş olur sanırım
ve en güzeli dondurma kaplarıı
şey bide o siparişini verdiğim gecelik geldi burcununkinden kaydirigubbakcemile5
bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:
ne heyacanlı geçiyodur şimdi bu günleriniz, hepinize hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız.
Pazar günleri burası boş oluyor ama ben size yeni bikaç cici eklicem. Ulaşabildiğim birkaç havlumu eklicem. Daha bunlar gibi annemin nereye kaldırdığını bilmediğim ya da kenarı hazır ama henüz dikilmemiş onlarca havlu var. Ortaya çıktıkça paylaşırım
Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın
ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine
bu kapin kapaginin özelligi gecirince icinde ne koyarsaniz onun seklini aliyor vakumluyor gibi buzluk icin kullaniliyor. ayriyeten buzlukdan cikarinca kapagi acmadan bile mikrodalgaya koyulabiliyor. merakimdan degil uygun oldugundan aldim :smiley-cool:
bu serinin tamami var en büyügünü annem daha önce almis en kücük soslugu aldim vede orda boy olani bu kirmizilidan aldim öyle denk geldi. renkli bölümünü cikarabiliyorsunuz iki kap oluyor ayriyeten kapagida var yemekleri servis ederken koymak icin yada muhafaza etmek icin isiyi kaybettirmiyor o özelligi var
bu kap biraz büyük kapagi üste getirirseniz büyük saklama kabi örnegin kurabiye gibi seyler icin kapak altda olup düz tarafini getirince pasta servisi yapilabiliyor
tuz, karabiber, sirke ve yag koyuluyor
buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
iki cizginin arasi mat
bu tencere takimim
buda düdüklüm aynisinin bi büyügü bi kücügü var
bide bundan var sos koymak icin ama bence cerez yada kahvaltilik birine zeytin birine peynir falan öylede kullanilabilir
bide bundan var
ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
http://img293.imageshack.us/img293/1573/grnt018.jpg
kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....
evet canım cumartesi nişan alışverişimizi yaptık hamdolsunhihoyyyt
kocaman bir yükten kurtuldum:lepi:
herşey çok güzeldi..herşey istediğim gibi oldu..
nişan alışverişi için alınanlar bohçayla gelmek üzere damat evine gitti..kaydirigubbakcemilegeldiklerin de inşAllah eklerim hepsinin resimlerini.
ama alyansımızı perşembe günü alıcam kuyumcudan onun resmini hemen eklerim
Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim
Kızlar geçmişi okuyamadım heycanımdan....
hemen sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu:sm_cool:
Gerçekten bazen burda sevgimi dile getirirken yetersiz kaldığımı düşünüyoruma.s
Ama inanın ne kadar sevildiğimi çok iyi biliyorum....
Burda paşabahçenin karafını almak istediğimi ama piyasada bulamadığımı netteki fiyatının pahalı olduğunu söyleyince canım arkadaşlarımdan pasminam ve esram birbirlerinden habersiz özelime mesaj yazdılar. Alıp yollayacaklarını dert etmememi söylemişlerdi. Bunu söylemeleri bile beni yeterinde duygulandırmıştı senağlama Ve Esram öncce davrandı alıp yollamış sağolsun... hemen elime ulaştı. :1hug: Duygularımı nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum çok minnettarım. Ki biliyorum pasminaamda hafta sonu alıp yollardı.
Burda gerçek bir dayanışma ve sevgi var. :1hug:
Esracım sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum burdan sana.... öpüyorum güzel yanaklarından Şeniz
ÇOk Seviyorum hepinizi...
günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg
Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sade ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..
Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:
ya kızlar benm evım fazla buyuk 2 odam boş olacak nasıl degerlendırsem dıyorumkı renkli minderler felan mı alsam buyuk buyuk varmı ornek olarak gosterebılecek olanlar
bunlarda benim aldığım yatak örtüleri kaydirigubbakcemile3
[img=http://img17.imageshack.us/img17/7203/yatakrtso.th.png]
[img=http://img17.imageshack.us/img17/7321/yatakrts2.th.png]
kıs deminden beri herkesin seyleri güzel diyim kimse almıyı beni kaalleee resimdede yazdımmm :1no2:
kızlar mrbbb
bugun yoğun gecti nikah işlemlerını hallettık bugun uğraş uğraş baya problemli işlermiş yaaa
kızlar mrbbb
bugun yoğun gecti nikah işlemlerını hallettık bugun uğraş uğraş baya problemli işlermiş yaaa
ayy kuzum yaa kıyamamkıs deminden beri herkesin seyleri güzel diyim kimse almıyı beni kaalleee resimdede yazdımmm :1no2:
gecmıs olsun cnm bende bıggıtm bıkackere gun alana kadar cnm cıktı herkez gec kalır bızede cokerken vermeyız 6ay once demıslerdı :asigim:
kızlar mrbbb
hayatm h geldın ne zmn koycan resımlerı bıde benden hıc alıntı etmemışsın :mymeka:
hAYAtım nerdesin sen yaa??? Resimleri koy valla müsait olduğunda bakalım.
Bu arada iyi dileklerin için teşşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?