Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıs deminden beri herkesin seyleri güzel diyim kimse almıyı beni kaalleee resimdede yazdımmm :1no2:

yaa ben delı olcam butun zuccacıyecılere bakyom o kalplı cıps tabağınn benzerı var ama ıkı tarafı kalplı olan yohh haftaya bıde b.köye gıdem

kızlar mrbbb
bugun yoğun gecti nikah işlemlerını hallettık bugun uğraş uğraş baya problemli işlermiş yaaa

az önce tenden siparis verdim 148 tl tuttu ben iyice acildim biri bana dur desin kaydirigubbakcemile

azracım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan inşallah

beyhan şimdi o denilen setler pek bana göre değil. çünkü bence hepsi ayrı ayrı daha fazla yer kaplıyor ve bana mantıksız geliyor. ben robot aldım. içinde blender, rondo, katı meyve sıkacağı, narenciye sıkacağı ne ararsan var. şimdi öbür seti alsan, katı meyve ve nareciyeyi ayrı almak zorunda kalacaksın. aa ben taze meyve suyu içmem diyorsan robot alma. ama sonra eninde sonunda alacaksın ve hem masraflı olcak hem parçalar artacak canım.

iyi haberlerde kullanman dileğiyle telefonunu canım

güle güle kullan canım

hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım

ne heyacanlı geçiyodur şimdi bu günleriniz, hepinize hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız.

heyecan ki ne heyecan

Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın

güle güle kullan canım

hepsi çok güzel, benim de var tupperlarım bi ara manyak gibi sarmıştımsırnaşık şeygüle güle kullan canım

buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
iki cizginin arasi mat

bu tencere takimim

buda düdüklüm aynisinin bi büyügü bi kücügü var

bide bundan var sos koymak icin ama bence cerez yada kahvaltilik birine zeytin birine peynir falan öylede kullanilabilir

bide bundan var

iyi günlerde kullan

ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım

http://img293.imageshack.us/img293/1573/grnt018.jpg

güzel günlerde kullan canımcokacimcoook

ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Slm kızlar bnmde bugün aldıklarım

su torbası :)))

nevresim takımı çok beğeniyordum birde sarev var inşallah onuda alabilirim

iyi günlerde kullan canım

hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullan

bayıldım sepetlere yaaa, iyi günlerde kullan

bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl

böcüğe de alsaydın ya:roflol:

hayırlı uğurlu olsun, nişan alışverişi zevkli oluyor. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla canım

esra eşyaların çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Allahım güzel günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim

hayatta ıslak yün elleyemem, ıyyy ürperdim. güle güle kullan canım

işte budurkaydirigubbakcemile5

günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.

nehir marka 140 ytl

ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg

çok güzel güzel günlerde kullancokacimcoook

Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sade ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..

Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:

çok zarif ve sade canım, hayırlı olsun

esra davetiyen çok şeker..
buda benim 1 ay önceki nişan davetiyem :)

bu da çok güzelmiş canım

ya kızlar benm evım fazla buyuk 2 odam boş olacak nasıl degerlendırsem dıyorumkı renkli minderler felan mı alsam buyuk buyuk varmı ornek olarak gosterebılecek olanlar

benim de 3+1 biri salon, biri çocuk odası, biri giyinme odası olcak canım. evin hayırlı olsun

ikisi de çok güzel güle güle kullanasın

ay bittim sabahtan beri oku oku. evimin resimlerini çektim haftasonu okumaktan onları koymaya fırsatım kalmadı:çok üzgünüm:

kızlar mrbbb
bugun yoğun gecti nikah işlemlerını hallettık bugun uğraş uğraş baya problemli işlermiş yaaa

gecmıs olsun cnm bende bıggıtm bıkackere gun alana kadar cnm cıktı herkez gec kalır bızede cokerken vermeyız 6ay once demıslerdı :asigim:

artık isyan ettim ne yapam :1no2: arkadasım değiştirmesende olurr yerimseniben

hayatm h geldın ne zmn koycan resımlerı bıde benden hıc alıntı etmemışsın :mymeka:

kızlar mrbbb

ciddimisin çok uğrastırıomu?? naptınız bi özet geciversene

kıs deminden beri herkesin seyleri güzel diyim kimse almıyı beni kaalleee resimdede yazdımmm :1no2:
ayy kuzum yaa kıyamam

gecmıs olsun cnm bende bıggıtm bıkackere gun alana kadar cnm cıktı herkez gec kalır bızede cokerken vermeyız 6ay once demıslerdı :asigim:

aynenn kaydirigubbakcemile5

hAYAtım nerdesin sen yaa??? Resimleri koy valla müsait olduğunda bakalım.

Bu arada iyi dileklerin için teşşekkür ederim

kızlar mrbbb

ayy üzüldüm valla
bende çok stres olmuştum o konuda :1ninca: çokta zorlanmıştım senağlama
ayakkabım bile parçalanmıştı :1shok:

Biz nikah işlemlerimizi yaptığımız gün hiç yorulmadık desek yeridir. Çokta keyifli geçmişti siz neden bu kadar yorulup stres yaptınız ki..

hayatm h geldın ne zmn koycan resımlerı bıde benden hıc alıntı etmemışsın :mymeka:

böcüğü selam. ama sen bişi almamışsınki neyinden alıntı yapcektim:çok üzgünüm:

hAYAtım nerdesin sen yaa??? Resimleri koy valla müsait olduğunda bakalım.

Bu arada iyi dileklerin için teşşekkür ederim

bugün resimler yalan oldu artık yarın koyarım canlarıma.s.

valla bizim de nikah işlemlerimiz çok kolay oldu, 1 günde hallettik, bize de çok zor diye anlatmışlardı şaşırdık kolay olunca:)

bi de bu evlilik takvimini yapamıyorum ben ya(biri bana yardım etsin benim yerime yapıversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…