kıssss buket niye laf sokuyon kızzz...
biz bir kaç kişi yada forumda genel sohbetten yakınanlar dostluk bilmez,kendine müslüman,arkadaşlıktan bir haber kimseler miyiz canım?
burada bulamadığımız,aradığımız,birbirimize yardımcı olmaktan kaçaınmıyacağımız bir çok paylaşım yaşıyoruz.
herkes denilenden kendi anlamak istediğini anlar zaten.
medeni bir şekilde fikirlerimizi beyan ediyoruz bir sorun olacağını sanmıyorum.
ayrıca arkadaşlar arasında olan paylaşımı çokta takdir ettim.
sen bişiy beğenirsen bende sana gönderirim bacummm.
öptüm
cnm istanbul - maltepe sahildeki evlendirme dairesi işte çok etkileyici çok
Öyle oldu valla Buketcim kırmızı kavonoz ararken yine orijinal bişiler buldum bu gidişle kulüpte adım orijinal sinay olcak :roflol::roflol::roflol:sinay bulmuşun yine orijinal bişey kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim burcucum iyi günlerde kullan tatlım :1hug:Kızlar geçmişi okuyamadım heycanımdan....
hemen sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu:sm_cool:
Gerçekten bazen burda sevgimi dile getirirken yetersiz kaldığımı düşünüyoruma.s
Ama inanın ne kadar sevildiğimi çok iyi biliyorum....
Burda paşabahçenin karafını almak istediğimi ama piyasada bulamadığımı netteki fiyatının pahalı olduğunu söyleyince canım arkadaşlarımdan pasminam ve esram birbirlerinden habersiz özelime mesaj yazdılar. Alıp yollayacaklarını dert etmememi söylemişlerdi. Bunu söylemeleri bile beni yeterinde duygulandırmıştı senağlama Ve Esram öncce davrandı alıp yollamış sağolsun... hemen elime ulaştı. :1hug: Duygularımı nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum çok minnettarım. Ki biliyorum pasminaamda hafta sonu alıp yollardı.
Burda gerçek bir dayanışma ve sevgi var. :1hug:
Esracım sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum burdan sana.... öpüyorum güzel yanaklarından Şeniz
ÇOk Seviyorum hepinizi...
sinaycım teşekkür ederim canım. Bunu istiyorum aslında ama 3lü renk renk satılıyor.
sen internetten satışını bulduysan bana yollarmısın canım?
internetten satışı var sanırım birazdan özeline yollarım mandilinimyerimseniben
Davetiyen çok sade ve hoşmuş esracım aman yarabbim davetiyen bile basılmış Allahım bize de tez zamanda kısmet et:Saruboceq:Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sade ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..
Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:
bu arada davetiyende ki sözleri de yazar mısın? tatlım okunmuyor
esra davetiyrn ne kaaa zariff
bi tanede nişan davetiyesi vardı oda çok hoşuma gittii
Davetiyen çok sade ve hoşmuş esracım aman yarabbim davetiyen bile basılmış Allahım bize de tez zamanda kısmet et:Saruboceq:
bu arada davetiyende ki sözleri de yazar mısın? tatlım okunmuyor
Beğenmene sevindim balım .Zarif demişken böcüküm nerelerde yahuu...
Sorma tatlım davetiyelerde hazır rüyada gibiyim hala inanamıyorum.
Davetiye sözleri ;
Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.Sizleri nikahımıza konuk, Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz.
esra_karadeniz[I .!.:
Sorma tatlım davetiyelerde hazır rüyada gibiyim hala inanamıyorum.
Davetiye sözleri ;[/I]
Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.Sizleri nikahımıza konuk, Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz.
yanlışlıkla üstüne alındın buket başkalarına hitaben öle yazdı
birileri farklı toppicte aldımız en ufak şeyi bile ekliyoruz diye bizlere görgüsüz demişlerde ondan öle dedi
ha sende dedinse bilemem tabi :icecream:
aynı şelikde bende buraya bir çok şey ekliyorum.neden öyle bir hitapta bulunayım ki.ayrıca forumda benimde sevmediğim topikler var.ne yapıyorum oralara fazla takılmıyorum.görgüsüz diyeceklerine hiç girmesinler olur biter.
[ayy cnm bebişim benim lafım size olurmu hiççç :teselli:
o olay şöyleki: bigün böcük dediki başka forumlarda bizim ne kaa görgüsüz olduğumuz herşeyi görmemiş gibi eklediğimiz söylenmiş bende o olaya binaen dedim öyle. yalnış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür diler gözlerinden öperim Şeniz
arsima söyleyince anladım canım tamam.hem ne özürü bi tanem yanlış anladıysak beraberce konuşarak düzeltiriz.sorun yok.no problem...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yaa kızlar 300 kişilik bir düğün için kaç tane davetiye bastırmak gerekir...CADIARZU
yani bir ailenin 2 ila 4 kiş,ilik olduğunu düşünürsek... :1rolleyes:
200 yetermi. 100 kız tarafına 100 erkek tarafına...
Bişey yapmadım ki ben yaaa :enbuyukkk:
aynı şelikde bende buraya bir çok şey ekliyorum.neden öyle bir hitapta bulunayım ki.ayrıca forumda benimde sevmediğim topikler var.ne yapıyorum oralara fazla takılmıyorum.görgüsüz diyeceklerine hiç girmesinler olur biter.
esra davetıyen cok guzelmış aynen ben cokk zarif:roflol:
ohh hepınız tek tek gıdın sıra baa gelsın
acep adım sılındı mı pınarla gamzenın ayakkabısından yoksam bu yılda mı evde kaldım
ya kızlar benm evım fazla buyuk 2 odam boş olacak nasıl degerlendırsem dıyorumkı renkli minderler felan mı alsam buyuk buyuk varmı ornek olarak gosterebılecek olanlar
esmy, canım eğer imkanınız varsa ve ev size aitse odanın birisine duvardan duvara kitaplık yaptırabilirsin. Yerlerede bahsettiğin renkli büyük minderlerden kumaşını alarak ucuza yaptırabilirsin. Çok sewimli olur bence. Hala boş odam var diyorsan onuda ütü odası yap derim.
esmy, canım eğer imkanınız varsa ve ev size aitse odanın birisine duvardan duvara kitaplık yaptırabilirsin. Yerlerede bahsettiğin renkli büyük minderlerden kumaşını alarak ucuza yaptırabilirsin. Çok sewimli olur bence. Hala boş odam var diyorsan onuda ütü odası yap derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?