Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy cnm bebişim benim lafım size olurmu hiççç :teselli:
o olay şöyleki: bigün böcük dediki başka forumlarda bizim ne kaa görgüsüz olduğumuz herşeyi görmemiş gibi eklediğimiz söylenmiş bende o olaya binaen dedim öyle. yalnış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür diler gözlerinden öperim Şeniz

sinay bulmuşun yine orijinal bişey kaydirigubbakcemile3
Öyle oldu valla Buketcim kırmızı kavonoz ararken yine orijinal bişiler buldum bu gidişle kulüpte adım orijinal sinay olcak :roflol::roflol::roflol:
Çok sevindim burcucum iyi günlerde kullan tatlım :1hug:

Son düzenleme:
esra davetiyrn ne kaaa zariff
bi tanede nişan davetiyesi vardı oda çok hoşuma gittii

Beğenmene sevindim balım .Zarif demişken böcüküm nerelerde yahuu...

Davetiyen çok sade ve hoşmuş esracım aman yarabbim davetiyen bile basılmış Allahım bize de tez zamanda kısmet et:Saruboceq:
bu arada davetiyende ki sözleri de yazar mısın? tatlım okunmuyor

Sorma tatlım davetiyelerde hazır rüyada gibiyim hala inanamıyorum.

Davetiye sözleri ;

Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.Sizleri nikahımıza konuk, Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz.

esracimm davetyen gercekten hem şık hem sade hele davetyendeki yazi hepsinden güzel hayırlı olsun arkadaşim nasil heyecanlisindir sen simdi hihoyyyt

sen yazarsında kötü olurmu hiçç :lepi:
tam benden tam bir hafta sonra aynı sandalyede sende yer alacaksınnn inş... :içelim:

off ya neden istanbulda degilizki:1no2:
ben ankarada o nehir catal kaşık takımlarına falan bakmıstım ve hıc o fiyata gormedim, 200-250 arasıydı hep

Son düzenleme:
Senden tam 1 hafta sonra aynı saatte aynı heyecan. O güne kadar yapacaklarımızı bile paylaşarak danışarak yapıyoruz birbirimize canımm benimmmm.. Özledim yaklaş bakimm :1hug::1hug:

cnm bencede yeter 150 bıle yeter 200 olsun
25 -25 fazla olsun elınızdede kalır hatıra :a015:

ya kızlar benm evım fazla buyuk 2 odam boş olacak nasıl degerlendırsem dıyorumkı renkli minderler felan mı alsam buyuk buyuk varmı ornek olarak gosterebılecek olanlar

esra davetıyen cok guzelmış aynen ben cokk zarif:roflol:

ohh hepınız tek tek gıdın sıra baa gelsın
acep adım sılındı mı pınarla gamzenın ayakkabısından yoksam bu yılda mı evde kaldım

Bişey yapmadım ki ben yaaa :enbuyukkk:

düşündün ya :lepi:

öyle ama onlar hep buraya bakmadan edemiyorlar hemde laf etmeden

esra davetıyen cok guzelmış aynen ben cokk zarif:roflol:

ohh hepınız tek tek gıdın sıra baa gelsın
acep adım sılındı mı pınarla gamzenın ayakkabısından yoksam bu yılda mı evde kaldım

o yağmurda kalmamıştır kanımca
yada yazdıkları kalem su bazlı felanmış suyu görünce hiç çıkmazmış :roflol:

arsıma ne dıyon sen ben tembıhledım kurşun kalemle dıe ama:çok üzgünüm: tuhh bu yılda kaldık evde

ama kesın bılgı gamze pınar gelınce bellı olcak umut edıyom hala:1rolleyes:

esmy, canım eğer imkanınız varsa ve ev size aitse odanın birisine duvardan duvara kitaplık yaptırabilirsin. Yerlerede bahsettiğin renkli büyük minderlerden kumaşını alarak ucuza yaptırabilirsin. Çok sewimli olur bence. Hala boş odam var diyorsan onuda ütü odası yap derim.

ya kızlar benm evım fazla buyuk 2 odam boş olacak nasıl degerlendırsem dıyorumkı renkli minderler felan mı alsam buyuk buyuk varmı ornek olarak gosterebılecek olanlar

HATTA BOŞ bile kalabilir kitlersin illa her oda dolmak zorunda diilki

kendı evım degıl ama mınder fıkrı yaatı aklıam yere mumlar fealn guzel olur heralde
utu odasıda ıyı fıkır
tesekkurler cnm fıkrın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…