Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1shok: kıs bu ne destan gibin ayakkabın yırtılmış ya orda koptum işte :roflol:

gülme komşuna gelir başına :lepi:
işede geç kaldım ya illa aksilik olacak kestirme gidek derken iyice geç kaldım
çünkü tekrar eve geri döndük ben ayakkabılarımı değiştim bide nişanlımın ayakkabılarını yıkadım oda bu sırada annemin verdiği tatlıyı götürdü :roflol:

arsimacım ne kadar zahmet çekmişsiniz öylee okurken yoruldum.
ama nihayetinde hallettiniz işte geçti gitti diyelim :)

şükür hallettik
Allaha duam tüm sıkıntıyı o gün çektik güle oynaya Allah 14 haziranda sıkıntı vermesin kaldıramam delikafadulden

Simdi biz kafamizdan 6 ay sonra anca hazir oluruz diyoruz ne zaman basvurmaliyiz sizce kizlar gün almak için

6 ay sonrası eylül oluyor canım
eylül ramazan bayram olayı var
22 eylülde hepsi bitmiş oluyor istediğin gün ve saati sorunsuzca almak istiyorsan nisan gibi bi başvurmayı dene canım
çünkü evrakların geçerlilik süresi 6ay

ay herkezınkı olaylı bende uzaktan yurtdısında gelecekler var bıletlerını alsınlar dıye ekımde gıttım hersey bıttı evraklar verıldı memure hanım dedıkı aaa 2009 e sımdıden gun veremeyız daha defter acmadık
haydeee dedıler ocak bası arayın ocak bası aradım actınızmı 2009 defterlerını dedıler actık tam sevındım ama mart ayına kadar dedıler neyse öle böle derken subatta aldık

ay herkezınkı olaylı bende uzaktan yurtdısında gelecekler var bıletlerını alsınlar dıye ekımde gıttım hersey bıttı evraklar verıldı memure hanım dedıkı aaa 2009 e sımdıden gun veremeyız daha defter acmadık
haydeee dedıler ocak bası arayın ocak bası aradım actınızmı 2009 defterlerını dedıler actık tam sevındım ama mart ayına kadar dedıler neyse öle böle derken subatta aldık

27 gün kalmış :asigim:

CANım ben 140 ytl ye sipariş vermiştim ama aylar önceden fiyatını ödemiştim yeni kısmet oldu gdip almak, beğendiğin için teşekkür ederim. Valla benim etrafımda da kullanan hiç yok umarım iyi çıkar. Ama züccaciye eşinin itirafları vardı ya orda sorunsuz bir marka olarak yazmıştı arkadaş.

Arsima yavrum içim katıldı okurken beyaa ne zor geçmiş tahmnin edebiliyoruM.Hayırlısıyla gönderebilsek seni de bare.Sen evlendikten sonra otur başından geçenleri cilt cilt roman yaz kuşum.

OLLEEYYY Akşamm olmuş gene ben çıkıorum herkese iyiakşamlarr

:roflol::roflol::roflol:
yazayım canım kaydirigubbakcemile3
yarın görüşürüz
kendine iyi bakkaydirigubbakcemile2

NERDEN SİPARİŞİ VERDİNİZ KIZLAR?ÇOK ŞEKERLER GÜLE GÜLE GİYİN:1hug:

ben hepsiburda dan verdim canım sipariş..bekliyorum bakalım..

hayirli ugurlu olsun canım benim merakla bekliyorum bohcanin resimlerini allah tamamina erdirsin insallah nişaniniz ne zaman?

Allah razı olsun canım..nişanımız 5 nisan da inşAllah..

birde kızlar bendede fazla el blendrı var
eksıgı olan varsa yazzın mutlaka

eksik olmaz mı canımm..hangi birine yetişicez şaşırdık artık..

ayy üzüldüm valla
bende çok stres olmuştum o konuda :1ninca: çokta zorlanmıştım senağlama
ayakkabım bile parçalanmıştı :1shok:

bizimki de zevkli geçti..yorulduk ama tatlı geliyor insana..o günün kesinleşmesi çok garip ve inanılmaz birşey..pendik tarafında yağmur çok fenaydı benim de botum patladı su ala ala o günkaydirigubbakcemile5ama değer ya feda olsun..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…