canım sohbet bölümünü tıkla orda anlatılıyo we çok kolay bır bak oraya herseyı tek tek aanlatmıs ordakı arkadas bende ordan yaptım sımdı hemen dene istersen
:1shok: kıs bu ne destan gibin ayakkabın yırtılmış ya orda koptum işte :roflol:
arsimacım ne kadar zahmet çekmişsiniz öylee okurken yoruldum.
ama nihayetinde hallettiniz işte geçti gitti diyelim :)
Simdi biz kafamizdan 6 ay sonra anca hazir oluruz diyoruz ne zaman basvurmaliyiz sizce kizlar gün almak için
ay herkezınkı olaylı bende uzaktan yurtdısında gelecekler var bıletlerını alsınlar dıye ekımde gıttım hersey bıttı evraklar verıldı memure hanım dedıkı aaa 2009 e sımdıden gun veremeyız daha defter acmadık
haydeee dedıler ocak bası arayın ocak bası aradım actınızmı 2009 defterlerını dedıler actık tam sevındım ama mart ayına kadar dedıler neyse öle böle derken subatta aldık
çok güzelmiş canım.güneşli tarafında bu nehirin fabrika satış mağazası varmış.erkek arkadaşım o tarafta çalışyo bana demişti çatal kaşık bıçak setini nehir alalımmı diye ama ben markasını pek duymadığım için tereddüt etmiştim.fiyatları da diğer markalara nazaran uygunmuş.sen kaça aldın arkadaşım
günlerden bigün bi arkadaşımız evlenecekti işyerim oraya yakın die birlikte gittik oraya
bizde hazirana ne zaman gün alabilirz diye sormak için
bize şubat dediler
ben tabi can sıkıntısından arada bi sitesine bakıyorum günlere fln
günümüz belli bizim ortak karar ama saatte ortak noktaya varamıyoruz ben 17:20 nişanlım 16:20 diyor
bigün yine bakıyorum tarihlere ocak ayındayız ana bi baktım 16:20 yok :1shok:
sevindim tabi hemen nişanlımı aradım
- sana bi iyi bide kötü haberim var
- söyle bakalım
- nikah günü verilmeye başlamış ve kötü haber 16:20 alınmış ama iyi haber 17:20 hala duruyor :jeyyar:
sonra nişanlım bana gidip oradan gün ayırtmamı söledi terhis olmasına daha var normalde haftada 2 3 kez dış göreve çıkan o günlerde çıkamıyordu
ben ertesi sabah gittim durumu anlattım zar zor ikna ettim adamları gün ayırmaya ve bana ayın 13üne kadar gitmemiz gerektiğini söyledi saat olarakta kendi salladı bi saat 17:40
nişanlımı aradım durumu anlattım ikimizinde dediği olmuyor işte hayırlısı fln dedim
bu arada biz x yerde ikamet ediyoruz z yerde nikah yapabilmemiz için x'den izinli + %50 zamlı ödememiz lazım bende ikametimi taşıyım dedim sorun olmaz
ama seçimlerden dolayı yeni çıkan kanuna göre yüksek seçim kurulunun adresimi onaylaması lazımmış bunun içinde fatura istediler
yeni taşındığımı söyledim kira kontratını noterden tastiklet dediler kötükedihüso
ve ben mecburen paşa paşa ikamet ettim yerden müracat edip izinle buraya gelecektim
ama bi sorun daha ikameti taşımak için aldığmdan ikamet ettiğim bi yer yok :1shok:
nişanlım terhis olduktan sonra izinli işlerle uraşsak istediğimiz yerdeki ayrılan saati kaçırıyoruz çünk ürapor bigünde veriliyor
sonra bigün izin aldım işten ikametimi sabitleyebilmek için şansa nişanlımda dış göreve çıktı sözleştik nüfusta buluşcaz
ben nüfusa gittim ikamet için o işi halettim muhtara gitmem lazım nişanlım gelmedi geleceği saati belirsiz telefon yok
ben yinede yola koyuldum yürürken karşı caddede nişanlımı gördüm hemen yanına gittim
muhtarlığa gittik tekrardan griş yaptırdık
kan verdik
nişanlımın resimlerini çektirdik
röntgen çektirdik
tekrardan nüfusa onun nüfus kaydını almaya gittik
işede geç kalıyorum diye kestirme bi yol kullandık çok çamurluydu
biyere bastım ayağım kaydı botlarım yandan yırtıldı ayağım çok acıdı :1no2:
akşama babam sonucları aldı
sadece sağlık ocağına gidip onaylatmak kalmıştı
nişanlım 12 ocakta terhis oldu direk sağlık ocağına geldi orda buluştuk raporparı onaylattık evraklarla bizim oranın evlendirme dairesine müracat ettik iznimizi aldık istediğmiz yere geldik %50 zamlı ücreti ödeyip nikah günümüzü aldık
şansıma 17:20 boş idi adamın ayırdığı 17:40ı iptal edip 17:20 ye aldık nikahı :roflol:
terledim haaaa kaydirigubbakcemile3
Arsima yavrum içim katıldı okurken beyaa ne zor geçmiş tahmnin edebiliyoruM.Hayırlısıyla gönderebilsek seni de bare.Sen evlendikten sonra otur başından geçenleri cilt cilt roman yaz kuşum.
OLLEEYYY Akşamm olmuş gene ben çıkıorum herkese iyiakşamlarr
27 gün kalmış :asigim:
arsıma ben evlenmekten vazgectım sayende:roflol:
YESSS:asigim::asigim::1hug::1hug: ASLINDA26 BU TAKVIM YANLIŞ HESAPLIYOR 12/04/2009
NERDEN SİPARİŞİ VERDİNİZ KIZLAR?ÇOK ŞEKERLER GÜLE GÜLE GİYİN:1hug:
hayirli ugurlu olsun canım benim merakla bekliyorum bohcanin resimlerini allah tamamina erdirsin insallah nişaniniz ne zaman?
birde kızlar bendede fazla el blendrı var
eksıgı olan varsa yazzın mutlaka
ayy üzüldüm valla
bende çok stres olmuştum o konuda :1ninca: çokta zorlanmıştım senağlama
ayakkabım bile parçalanmıştı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?