bizimki de zevkli geçti..yorulduk ama tatlı geliyor insana..o günün kesinleşmesi çok garip ve inanılmaz birşey..pendik tarafında yağmur çok fenaydı benim de botum patladı su ala ala o günkaydirigubbakcemile5ama değer ya feda olsun..delikafadulden
he kız beleş bizden kimseye çıkmamış bana çıkmış böle bişey istiodum ama tuppera para kıyamazdım kendimi biliyorum dünde konusu olmuştu hatta ben kıyamam parama diye bugün bunlar geldi sevindirik oldum eğer almak istersen al çünkü elime aldım gerçekten de diğer plastikler gibi değil daha kalın ve elleyince kalitesini anlıyorsun pazar plastiğine benzemio gerçekten tarafsız hatta bunlara para vermem diyen biri olarak söyleniyor bu laflar he :roflol:lepı beleş yane:jeyyar: cok gzel ve kullanıslı bısey galıba bende mı alsam ama seneye anca borclarım bıtınce sen ıyı gunlerde kullan
he kız beleş bizden kimseye çıkmamış bana çıkmış böle bişey istiodum ama tuppera para kıyamazdım kendimi biliyorum dünde konusu olmuştu hatta ben kıyamam parama diye bugün bunlar geldi sevindirik oldum eğer almak istersen al çünkü elime aldım gerçekten de diğer plastikler gibi değil daha kalın ve elleyince kalitesini anlıyorsun pazar plastiğine benzemio gerçekten tarafsız hatta bunlara para vermem diyen biri olarak söyleniyor bu laflar he :roflol:
lepı beleş yane:jeyyar: cok gzel ve kullanıslı bısey galıba bende mı alsam ama seneye anca borclarım bıtınce sen ıyı gunlerde kullan
olur alamda ınş 2010 da takstlerım bıtınce:1rolleyes:
ınş
uuyy ben yoruldum he sızın nıkah hazrlıklarını okurken hele arsıma benı öldurdu ınş benım zamanıma kadr teknolojı ılerler hersey bı şekılde kolayca hallolur-tatlicadiarzu-
hayatım ben öncesonra goca gelecektekı moda bu sımdıden trıend oldu zatı bende öle takılcam bı enayı bulsm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?