Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol:
yalnız değilmişim kaydirigubbakcemile5

komşu geldım sımdık
arsıma zaten o ayakkabılarda olmasa halım duman

senınkıde boğaz derdındeymış he

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi komşu seni öpmüom nerdesin sen sabahtan beri sesin soluğun çıkmıo :mymeka:

patron vardı ya ı aksamlar cnm

basıyazmalıkız hayrlı olsun cnm sbhtan berı bısey yazmayı unutmuştum dımek sendın o

acep benımde ayakabım kopar parcalanır mıkaydirigubbakcemile3

kızlaar merhaba:)
esra evini yerleştirmiş güle güle eskit eşyalarını. diğer kızlarda hayırlı olsun aldıklarınız.
bu taça sinir oldum ben 157 ye aldım ya daha geçen ay off off(
neyse ama bugün mutluyum çünkü annem benim adıma çekişe katılmış veee çekilişten tupper kazanmış bir talihliyim artık:lepi:

fotodakininde ikinci boyu yani :)
işte bu tupperlerim büyük bişi değil tuz koymak için iki tane:)) ama beni mutlu etti:)

Son düzenleme:
lepı beleş yane:jeyyar: cok gzel ve kullanıslı bısey galıba bende mı alsam ama seneye anca borclarım bıtınce sen ıyı gunlerde kullan

kızlar kusura bakmayınn şimdi okudum yazdıklarınızı şimdi bugünü anlatım hemen

8,30 da muhtarlıktaydım bızım muhtar amca baya yaşlanmış bende yardım ettım ikametgah ve nufus cuzdanı süretını alım ordan çıkmam yarımsaaatı buldu durağa gıt otobuse bın ılce nufus mudurlüğüne gıttım (aynı anda nısanlımda kendısıne aıt evrakları hazırlıyorr kendı muhtarlıgı kendı ılce nufus mudurlugu)

orda nufus müdürlüğünde nufus kayıt örneği aldım aşkımda kendı işlerini halletmiş gelip beni aldı
verem savaşa gıttık akciğer fılmi çektırcez film bitmiş onların konuldugu odayıda adamın biri kitleyip gitmiş sanıyordukkı orası evlılık tahlıllerınıde yapıyor oysaki yapmıyolarmış bu kez gıdıp özelde kan tahlillerimizi yaptırdık 40+40=80 tl verdık tahlıllere sonra verem savaşa gönüp fılm cektırdık (adam lütfedıp dönmüş) ordan çıkış kan tahlillerimizin sonuçlarını aldık

sonra aşkımla güzel bi kahvaltı ettik beni işime bıraktı o döndü işine saat 4 de verem savaşa dönüp filmlerimizi almış onaylatmış sonra nikah memurunun yanına işte evrakların fotokopilerini çektirmiş evlendirme dairesinede harç yatması gereiyormuş 150 tl yalnız ben nüfus cuzdan fotokopımı vermeyı unuttugum ıçin memura teslım edememiş herşeyi yarın yeniden memura gidip evrakları teslım edecek inş başka problem çıkmaz bunların dışında ...

lepı beleş yane:jeyyar: cok gzel ve kullanıslı bısey galıba bende mı alsam ama seneye anca borclarım bıtınce sen ıyı gunlerde kullan
he kız beleş bizden kimseye çıkmamış bana çıkmış böle bişey istiodum ama tuppera para kıyamazdım kendimi biliyorum dünde konusu olmuştu hatta ben kıyamam parama diye bugün bunlar geldi sevindirik oldum eğer almak istersen al çünkü elime aldım gerçekten de diğer plastikler gibi değil daha kalın ve elleyince kalitesini anlıyorsun pazar plastiğine benzemio gerçekten tarafsız hatta bunlara para vermem diyen biri olarak söyleniyor bu laflar he :roflol:

ınş
uuyy ben yoruldum he sızın nıkah hazrlıklarını okurken hele arsıma benı öldurdu ınş benım zamanıma kadr teknolojı ılerler hersey bı şekılde kolayca hallolur-tatlicadiarzu-

olur alamda ınş 2010 da takstlerım bıtınce:1rolleyes:

olur alamda ınş 2010 da takstlerım bıtınce:1rolleyes:

uyy yavrum boyunu aşan taksitlere girmişte bitsin de tekrar taksitleneyim diye bekliookaydirigubbakcemile3
kız bak unuttum anamla kardeşime de bunlardan vermişler iki tane

güzel işmiş be gitsem bi tene de benim saklama kabım olurdu böle bgünün hasılatı bi 30 lira var sanırım:roflol::roflol:

ınş
uuyy ben yoruldum he sızın nıkah hazrlıklarını okurken hele arsıma benı öldurdu ınş benım zamanıma kadr teknolojı ılerler hersey bı şekılde kolayca hallolur-tatlicadiarzu-

böcük sen evlenene kadarrrrrrrrrr evlilik diye birşey kalmaz:roflol: evlenmek falan yasaklanır, tabii hemen değil canım bi 30-40 sen sonra falankaydirigubbakcemile3:roflol:

Son düzenleme:
bıdaha takst yapmam söz verdım kendıme:1closedeyes: peşın calıscam dırınk para
bıdahakı sefere kesın gıt ne guzel iişmiş ohh gelsn beleş tupperlar

hayatım ben önce sonra goca gelecektekı moda bu sımdıden trıend oldu zatı bende öle takılcam bı enayı bulsm:roflol:

hayatım ben önce sonra goca gelecektekı moda bu sımdıden trıend oldu zatı bende öle takılcam bı enayı bulsm:roflol:

ben de kızınca bazen diyorumki çocuğu yapar yapmaz boşıcam seniiiiiiiiiiiiiidelikafadulden tamam aşkım aman aşkım boşarsın aşkım diyo garibim:roflol:

bu arada ben çıkıyorum yarın görüşürüza.s. evimin resimleriyleyerimseniben

kızlar.... iyi akşamlar...

bu arada pasmina, yani ismini yanlış yazmamışımdır umarım, o çatal bıçak takımı benimde favorim.. ilk fırsatta bende alıcam.. güle güle kullan canım..

alıcam diyomda ortada koca adayı yok, aday adaylarındanda hayır yok kaydirigubbakcemile3

annem canıma okuyacak diye listeye ekledim sırnaşık şey

Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto

bu da ÖZDİLEK ikiz nevresim takımı yeni çıkmış...

BUNLAR da benım cep tel ile çekimim...

bihterciğim güle güle kullan özeliikle ikiz nevresimine bayıldım:)))

ikiz nevresime bayıldım iki tane nevresimin varmış gibi gerçekten de mantıklı ve kullanışlı desenleri de güzel biri daha spor diğeri daha ağır güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…