ikiz nevresime bayıldım iki tane nevresimin varmış gibi gerçekten de mantıklı ve kullanışlı desenleri de güzel biri daha spor diğeri daha ağır güle güle kullan
Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto
bu da ÖZDİLEK ikiz nevresim takımı yeni çıkmış...
BUNLAR da benım cep tel ile çekimim...
kızlar.... iyi akşamlar...
bu arada pasmina, yani ismini yanlış yazmamışımdır umarım, o çatal bıçak takımı benimde favorim.. ilk fırsatta bende alıcam.. güle güle kullan canım..
SAaol kuşum aynımodeli beğenmişiz demekki, sanada alırız inşallah...[/B]
ikiz nevresime bayıldım iki tane nevresimin varmış gibi gerçekten de mantıklı ve kullanışlı desenleri de güzel biri daha spor diğeri daha ağır güle güle kullan
Lepi canım nerden buldun beleş tupperları?? Hadi iyi günlerde kullan bitanem
kızlaar merhaba:)
esra evini yerleştirmiş güle güle eskit eşyalarını. diğer kızlarda hayırlı olsun aldıklarınız.
bu taça sinir oldum ben 157 ye aldım ya daha geçen ay off off(
neyse ama bugün mutluyum çünkü annem benim adıma çekişe katılmış veee çekilişten tupper kazanmış bir talihliyim artık:lepi:
fotodakininde ikinci boyu yani :)
işte bu tupperlerim büyük bişi değil tuz koymak için iki tane:)) ama beni mutlu etti:)
Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto
bu da ÖZDİLEK ikiz nevresim takımı yeni çıkmış...
BUNLAR da benım cep tel ile çekimim...
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito
hayırlı olsun güzelim vala helal çok şanslıymışsın cnm ohhhh ne güzel kaydirigubbakcemile3
lepicim, çook şanslıymışsınız ya güle güle kullan.
QUOTE]
saol canım :lepi:
esra_karadeniz davetiyen çok güzel. Eşyalarında harika olmuş güle güle oturmak nasip etsin hayırlı olsun güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?