Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ikiz nevresime bayıldım iki tane nevresimin varmış gibi gerçekten de mantıklı ve kullanışlı desenleri de güzel biri daha spor diğeri daha ağır güle güle kullan

cnm zaten 2 tane nevresim takımı çıkıyor paketten 4 tane yastık kılıfı,2 farklı desende çarşaf, 2 farklı nevresim var...yanı baya ekonomik oldu 80 milyona 2 tane çift kişilik nevresim takımı almış oldum....

inanılmaz güzeller canım.güle güle kullan hihoyyyt

bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl

güle güle kullan bizde de aynısın bi değişiği var çok cici

hayırlı olsun güzelim vala helal çok şanslıymışsın cnm ohhhh ne güzel kaydirigubbakcemile3

bihterim hayırlı olsun cnm güle güle kullanmak nasip tesinŞeniz

esra_karadeniz davetiyen çok güzel. Eşyalarında harika olmuş güle güle oturmak nasip etsin hayırlı olsun güzelim

Msjlarınızı yeni gördüm.Çok teşekkürler.Kızlar yastıklar Duvarsticker - Çıkartılabilir modern desen stickerler. bu adreste, eviniz için süper dekoratif duvar süsleri falan var ben bayıldım.Birsürüde yastık modelleri var çok ilginç.Bence alın kılıfları boyayın o kadar paraya değmez bence.Ben kılıflarımı aldım bir kumaş boyası kaldı.Onuda eminönünden alıcam.

Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:

Eklentiler

• $Karaca 800tl.webp
    16 KB · Görüntüleme: 64
  • $royal-fine-china_square platin.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $royal-fine-china_loop.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito

Eklentiler

• $özdilek kalbim.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Taç La Scala Battaniye.webp
    24 KB · Görüntüleme: 86
kızlar nikah işlemleri için toplam kaç resim gerekiyor.
5 tane belediye istedi
muhtarlık?nüfus müd.fln hepsi toplam kaç tane gerekir?

gunaydınmirmirmirmir fıstıklar

bıhter bayıldım valla ıkısıde cok guzelmış bende alcam dayanamıyom :asigim: hele om ıkı taraflı olan gercekten cok kullanıslı bende görmustum ama sen 4 tane oldu yeter dıyon bende nerdeyse 15 tane oldu:roflol: ı gunlerde kullan cnm

melda
yemek takımın ve battanıyede 2,sec derım bende 2,battanıyenın saten pamuk nevresım takımını aldım süper:asigim: aslında 1,yemek takımıda cok guzel ama ıkıncısı daha ağır bastı bende

Lepi canım nerden buldun beleş tupperları?? Hadi iyi günlerde kullan bitanem[/QUOTE]
tanıtım varmış canım annemlerde benim ismimi yazdırmış hediye çekilişinde ben çıkmışımsüprizzzzz

hayırlı olsun güzelim vala helal çok şanslıymışsın cnm ohhhh ne güzel kaydirigubbakcemile3

ay evet küçücük şeye sevindim kimseye çıkmayıp bana çıkmış yaa

buarada herkese günaydın ve bol çeyzli günleerrrkaydirigubbakcemile3

lepicim, çook şanslıymışsınız ya güle güle kullan.

bihter06, canım newresimlerin çoook güzel. Aldıkça alası geliyor insanın. Birincisini nerden ne kadara aldın acaba? Bende alabilirim uygunsa?

melda_bu, canım yemek takımlarından kesinlikle 2 numara derim. ılk model karacanınkini bende çok beğenmiştim ama bonechine kadar kaliteli değiller. Üstelik parça garantiside vermiyor, veriyoruz deselerde..
battaniyelerdende yine kesinlikle 2 numara derim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…