Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kısçeler :lepi:

komşu geldım sımdık
arsıma zaten o ayakkabılarda olmasa halım duman

senınkıde boğaz derdındeymış he

kaydirigubbakcemile3 benimki tatlı manyağıdır
olmazsa olmazlardan bitanesi tatlı
yemek olmasın ama tatlı olsun kaydirigubbakcemile2

işte bu tupperlerim büyük bişi değil tuz koymak için iki tane:)) ama beni mutlu etti:)

iyi günlerde kullan

Şeniz

Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto

iyi günlerde kullan

Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:

yemek takımında bu

Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito

battaniye bu

bende bunu alacaktım ama annem siyah çok toz tutar dedi bende teramo adlı battaniyeyi aldım daha doğrusu annem almış :1ninca: bi baktım benim istediğim

kızlar nikah işlemleri için toplam kaç resim gerekiyor.
5 tane belediye istedi
muhtarlık?nüfus müd.fln hepsi toplam kaç tane gerekir?

ben iki belediyeye başvuruda bulunduğum için kaç adet verdim hatırlamıyorum
muhtara vermedim nüfusada vermedim
sağlık raporu için önce verem savaşa 2 sonrada sağlık ocağına 2 verdim galiba

günaydın güzel gelin adaylarıııı Şeniz
günaydın çeyis kızları :))
valla resimlere baktıkça içim açılıyor:))
Günaydın çeyizci güzelleriii
Lepi canım nerden buldun beleş tupperları?? Hadi iyi günlerde kullan bitanem
tanıtım varmış canım annemlerde benim ismimi yazdırmış hediye çekilişinde ben çıkmışımsüprizzzz
ay evet küçücük şeye sevindim kimseye çıkmayıp bana çıkmış yaa
buarada herkese günaydın ve bol çeyzli günleerrrkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
Günaydın güzellerr...
Çok teşekkür ederm beğenmene sevindim canım..

Kızlar hepinize günaydınnnn mirmirmirmir , bu sabah buketi göremiyorumm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Kızlar hepinize günaydınnnn mirmirmirmir , bu sabah buketi göremiyorumm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

nuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Arsima, aslıcım, bktbb+, eccu+, elisaa, gulçehre, ikraaa, laydbird, mandilin+, murcin, oveg, Pashmina+, p_nr, sewengirl, tokat

nuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Arsima, aslıcım, bktbb+, eccu+, elisaa, gulçehre, ikraaa, laydbird, mandilin+, murcin, oveg, Pashmina+, p_nr, sewengirl, tokat

Arsimacım günaydın hayatım sanada, buketi gördüm kaçamaz bizden delikafadulden

günaydın kızlar bu evlilik takvimini yeni yaptım görmek öyle hoşuma gidiyorki bişeyler yazayım dedim:)

Burcu sürahin hayırlı olsun çok ince düşünmüş arkadaşlar.Esracım gönderdiğin sürahinin fiyatını öğrenebilirmiyim ? Ankarada nereden bulabilirim acaba=?

Burcu sürahin hayırlı olsun çok ince düşünmüş arkadaşlar.Esracım gönderdiğin sürahinin fiyatını öğrenebilirmiyim ? Ankarada nereden bulabilirim acaba=?

Tatlım 25 TL. Paşabahçenin kendi ürünü sanırım Paşabahçe Mağazalarında bulabilirsin..

günaydın kızlar dün şu meşhur 1 milyonculardan irini gezdim adı 1 milyoncu ama 1 milyona bişi yok (gerçi 1 lirada adı öle işte) daha önce buraya bikaç arkadaş banyo aksesuarları takımı eklemişti porselen üstü yeşilli ve sarılı desenliydi fiyatı sanırım 100 küsürdü gittiğim yerde 44 liraydı ama çok kabaydi haberiniz olsun gene de ucuz geldi tam takım almadan önce böyle yerleri gezin bence

güle güle kullan canım çok güzel hepiciği

Ya bende diyordum tek nevresim için 80 tl çok fazla demek iki taneymiş ha kaydirigubbakcemile3

80 fazla mı ben bi kere yaklaşık 200 verdimklava:

Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:

Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito

3. yemek takımı, battaniye çekimser

kızlar nikah işlemleri için toplam kaç resim gerekiyor.
5 tane belediye istedi
muhtarlık?nüfus müd.fln hepsi toplam kaç tane gerekir?

sen 12 çektir fazla fazla yetiyo, hem yanında bulunur

günaydın bu arada KK'nın güzel gelinleri ve adayları

gamze napıyo acaba:ecrin_bebek:

Günaydın kızlar çeyiz köşesinde Yemek odası topiğine yeni konu açmış bulunuyorum yorumsuz geçmeyin bıktırdım sizi biliom ama yapacak bişi yok çekeceksiniz 3 ay 10 gün daha, sonra ben yeni evleneceklere fikir verecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekerle bunları öncden almıştım bakın bakalım bağenecekmisiniz

Eklentiler

• $33431861.kapakli-kavanoz[1].webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $arzum-ar-311-cayci-cay-robotu[1].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $PZT_66353_528[1].webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $BS1090_313[1].webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 35

canım paşabahçe mağazalarının çoğu butik olduğu için olmayabiliyor. Ama paşabahçe satan züccaciyelerin çoğunda, migros ve realde ve internette var. kaydirigubbakcemile2

Günaydın arkidişlerim,

Size dün bahsettiğim üzere, akşam bakırköy linense gittim. Kızlar gerçekten indirim var ve kadınlar resmen kapışııyor. Fiyatları % 100 pamuklar 92 tlden 46 tlye, pamuk satenler de 160-190 civarıymış 80 tl, 90 tl civarı indirimli olarak. Her gün desenler tükeniyormuş, kampanya 21 Marta kadar geçerliymiş. 50 tl üzeri 2 taksit, 4 nevresim alana da 4 taksit imkanı sağlıyorlar.

Ayyy inanmıyorum pamuk satenler çok uygunmuş yaa ben de balıyım biran önce madem, Teşşekkürler canım haber verdiin için aldınmı peki birşeyler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…