komşu geldım sımdık
arsıma zaten o ayakkabılarda olmasa halım duman
senınkıde boğaz derdındeymış he
işte bu tupperlerim büyük bişi değil tuz koymak için iki tane:)) ama beni mutlu etti:)
bu arada pasmina, yani ismini yanlış yazmamışımdır umarım, o çatal bıçak takımı benimde favorim.. ilk fırsatta bende alıcam.. güle güle kullan canım..
alıcam diyomda ortada koca adayı yok, aday adaylarındanda hayır yok kaydirigubbakcemile3
annem canıma okuyacak diye listeye ekledim sırnaşık şey
Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto
Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito
kızlar nikah işlemleri için toplam kaç resim gerekiyor.
5 tane belediye istedi
muhtarlık?nüfus müd.fln hepsi toplam kaç tane gerekir?
günaydın güzel gelin adaylarıııı Şeniz
günaydın çeyis kızları :))
valla resimlere baktıkça içim açılıyor:))
Günaydın çeyizci güzelleriii
tanıtım varmış canım annemlerde benim ismimi yazdırmış hediye çekilişinde ben çıkmışımsüprizzzzLepi canım nerden buldun beleş tupperları?? Hadi iyi günlerde kullan bitanem
Günaydın güzellerr...
Çok teşekkür ederm beğenmene sevindim canım..
Kızlar hepinize günaydınnnn mirmirmirmir , bu sabah buketi göremiyorumm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
nuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Arsima, aslıcım, bktbb+, eccu+, elisaa, gulçehre, ikraaa, laydbird, mandilin+, murcin, oveg, Pashmina+, p_nr, sewengirl, tokat
Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:
Burcu sürahin hayırlı olsun çok ince düşünmüş arkadaşlar.Esracım gönderdiğin sürahinin fiyatını öğrenebilirmiyim ? Ankarada nereden bulabilirim acaba=?
Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto
bu da ÖZDİLEK ikiz nevresim takımı yeni çıkmış...
BUNLAR da benım cep tel ile çekimim...
Ya bende diyordum tek nevresim için 80 tl çok fazla demek iki taneymiş ha kaydirigubbakcemile3
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito
kızlar nikah işlemleri için toplam kaç resim gerekiyor.
5 tane belediye istedi
muhtarlık?nüfus müd.fln hepsi toplam kaç tane gerekir?
Burcu sürahin hayırlı olsun çok ince düşünmüş arkadaşlar.Esracım gönderdiğin sürahinin fiyatını öğrenebilirmiyim ? Ankarada nereden bulabilirim acaba=?
Günaydın arkidişlerim,
Size dün bahsettiğim üzere, akşam bakırköy linense gittim. Kızlar gerçekten indirim var ve kadınlar resmen kapışııyor. Fiyatları % 100 pamuklar 92 tlden 46 tlye, pamuk satenler de 160-190 civarıymış 80 tl, 90 tl civarı indirimli olarak. Her gün desenler tükeniyormuş, kampanya 21 Marta kadar geçerliymiş. 50 tl üzeri 2 taksit, 4 nevresim alana da 4 taksit imkanı sağlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?