Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

angelcim benimde babam erzincanliii hemşoda ciktik seninlee yahuuu :1hug:
ama ben daha hic gitmedim erzincana ve cok merak ediyorum :sm_confused:

vayy toprağız desene biraz daha kurcalarsak akraba çıkabilirmiyiz acepkaydirigubbakcemile3

pınarcım askeriyenın olduğu yer dağ tepe heryer askeriye gündüzü sıcak ama gece ayaz oluyo heryer açık
askeriyenın tepesinde bi türbe vardı gene askeriyenın içinden geçip dua ediyosun
belki anlatmıştır sana genede erzincanın en güzel yeri çağlayan şelale erzincanlılar şalele derkaydirigubbakcemile3

canım ınankı ılk defa senden duyuyorum bunları bugun aradıgında sormak ısterdım ama bızımde aramız lımoni oldugu için senağlamasenağlamasenağlama

geçenlerde eklemek isteyıpte kocaman çıkan :))) dikilmeyi bekleyen havlu dantellerimi ekleyim

bunlarda kolbastı yapan hayalet tuzlugum

Dün akşam Bakırköy Linens mağazaından aldığım saten pano nevresimlerim

Benimki bunun turkuaz olanı renkleri daha canlı

[

Son düzenleme:
ya eklıyım ama baya sansurlemem lazım bısey anlasılmaz ama eklıyorum
henuz dıkısı felan olmadı uzerımde tehellı bıırde etegı bıtmedı
bide sıskı cıkmısım

yok canım neren şişkoo kaydirigubbakcemile2 işlemeleri çok şık olmuşş hadi bakalım gönlünce olsun herşeyyy a.s.

ladybirddaisy iyi günlerde kullan cnm

esmy cnm walla bitmemiş halıni çok begendım bırde bıtmıs halını düşünemıyorum bıle

ay ıns guzel olur dergıde sectıgım cok guzel ama dıkerken bıraz farklı oluyor hayal kırıklıgıoluyor etegı bıtmedı suan guzel olur umarım

bugun çanakkale şehıtlerı ıcn dua edelım RABBIM mekanlarını cennet etsın

ladybirddaisy newresimlerini iyi günlerde kullan tatlım

esmy, ayyy bu bitmemiş hali bile çok ışıl ışıl, güzel bi gelin olacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…