Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Şeniz
kızlar nişan davetiyelirimiz geldi hamdolsunŞeniz
çok cici olmuşlarkaydirigubbakcemile

:
canım davetiyen çok şekermiş kaç adet ve kaça aldınız??? :1hug:

ayy inşallah gönlüne göre olmuştur kuzumm:1hug:

Dün benim doğum günümdü gelen hediyelerim :jeyyar:
Saat,tuzluklar,magnet ve mumlar nişanlımın hediyesi :asigim:
Tost makinası anneciğimin hediyesi
:CüvCüv:

canı mutlu yıllar diliyorum öncelikleeŞeniz
bu satte benimde gözüm var bakalım ne zaman alıabilicem CADIARZU

çok şükürrrkaydirigubbakcemile5

bak gülçehreee :roflol: antartika serisini al derim buzlukta salama olayı için süper. yerimseniben
sonra cuma şeker pareler ve şeker kaplar buzdolabında artan yiyecekleri falan saklamak için çok iyi...
damla serisi falan güzel ama ben almadım almamda çünkü çok cici porselen cam tabaklar aldık servis için ne kadar şık olursa olsun plastik kullanmamşakkıdı
ilk önce temel ihtiyaç olan saklama amaçlı ürünlerini aldım benyerimseniben
birazda ihtiyaçların doğrultusunda karar vermelisin. mesela ben el blendrıyla kek falan çırpıcam malum onlar çok sıçratıyor diye maksi miksim serisinden aldım üstünde bir deiği var hani ordan çırpıyorsun icabında kapatıp dolaptad saklayabiliyorsun diye... sende bu şekilde önceliklerini belirle ve ona göre al... :1hug:

bda battnıyem 40 tl
çok ciciymiş gerçekten:1rolleyes:

Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?
ayyy çok beğendimm benim kırmızı beyaz ve siyah üçlüsünden oluşacak mutfağımada çok yakışırdıı... :1rolleyes:
ama 50 tane resim koydum niye hepiniz jartiye taktınız kikaydirigubbakcemile3

ben diğerlerinede yorum yapayım annemm:roflol:
kimona bende de var ve çok seviyorum seninkinin modelide tatlıymış.:1hug:
bir diyarbakırlı olarak puşini yesinler diyorum Şeniz bende bile yok:roflol:
minili pijamaların çokkkk şekerrr....
diğer tüm ccilerinide güle güle kullan tatlişimmmmmm Şeniz

bende birazdan fotolarla aranızda olucam bekleyin beni anacımmmşakkıdı

Kızlar ya aklıma bişi geldi, hani istikbalden yorgan alan arkadaşlar vardı ya neydi onun türü kaz tüyü var, naturel var, comfleks var hangisi kampanyadaydı acaba sitesinden baktım ama kampanyalarda göremedim de

canım ben yatastan aldim slikon dolgu malzemeli olandi. İstikbaldede bunun aynisi yani naturel olan benim bildigim kadariyla

hayatımm süper seylerr hepsi ama jartiyer ortalıgı kasıp kavurduuuu güle güle kullannnnn

çok sevindim hayatimmmmmmmmm :1hug: inanamamistim zaten ya

adresi bana da yollarmısın?

Glcn senin eklediklerinde süper bacım hangi markanın davetiyeleri :uhm:
[

tsk ederim cnm Sedef davetiyenin katalogundan bikac modeldi, bazıları da karısık

bı turlu beceremedım hepsını bıraraya koymayı..

Kızlar hepinize Merhabalar,
hulkacım aldıklarının hepsi hayırlı olsun,bu mixset mi? üçü birarada olan setlerden mi?Markası nedir?Fiyatı nedirr? Arzumunkine bakmıştım,sonra sitelerde inceledim,anormal gürültü yapıyor diyorlar.Rondo,Blender,Mİkser üçlü setlerden tavsiye ettiğiniz bi marka var mı kızlar ?sengözlerimebaksanab
Bu arada Hayatım,barışmanıza çok sevindim,O raddeye kadar gelmişsiniz,ikinize de yazık olurdu.Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca:çok üzgünüm:Ayrıca çeyizlerin de çok güzel,hepsini güle güle kullanın kocacıgınla,kavgasız gürültüsüz kaydirigubbakcemile5
Esmy, senin de çeyizlerin hayırlı olsun,sticker ve tv ünitesi çok güzel
Eurodebeta, geçmiş doğumgünün kutlu mutlu olsun,hediyelerin ne kaa güzel..Hele nişanlının aldıklarına bayıldımm.Ben de o saatten ve tuzluklardan istiyorummm..magnetin de
Uğurböcüğü, gelip patronlarına iki sopa atamklava:

Hayatimm ceyislerin cok güzel canım güle güle kullanmak nasip etsin allah inşallah huzurlu yuvanda kaydirigubbakcemile5

Eudobeta geçmiş doğum günün kutlu olsun canıma.s.

herkes aldıklarını güle güle kullansın.

çeyizlerime yorum yapan herkese teşekkür ederim.

burcu dbakırlı mısın kız sen, hiç benzemiyonsengözlerimebaksanab

tobicim;

Bir ev satın alabilirsin
Ama yuvayı alamazsın
Bir yatak alabilirsin
Uykuyu alamazsın
Bir saat alabilirsin
Ama zamanı alamazsın
Bir kitap alabilirsin
Ama bilgiyi alamazsın
Bir mevkiiye kavuşabilirsin
Ama saygıya değil
Doktora para ödeyebilirsin
Ama sağlığa değil
Ruhunu satın alabilirsin
Ama hayatını değil
Seksi satın alabilirsin
Ama aşkı değil

Eşya dediğimiz şey fani tobicim. Eşyan ne kadar güzel olursa olsun huzurun olmadıktan sonra gerisi boş. Onun için istersen çeyiz seti al, istersen iki döşek at, iç huzuru yakaladıktan sonra o ev sana saray gibi gelir... Umarım herşey gönlünce olur:1hug:

canım aldıgım set kıng marka nerdeyse kucuk bır robot fazla yer kaplamaıyo carrefour dan aldım 90 dı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…