esmycim cok güzel olmus tv de yerlesince stickerde uyum saglamis yatak odana canım iyi bi secim olmus tatlima.s
canım davetiyen çok şekermiş kaç adet ve kaça aldınız??? :1hug:kızlar nişan davetiyelirimiz geldi hamdolsunŞeniz
çok cici olmuşlarkaydirigubbakcemile
:
Davetiyelerin çok hoş olmuş hihoyyyt bende tupper siparişi vermiştim bu kadar çabuk düşünmüyordum ama Burcu alacağın olsun kaydirigubbakcemile3 100 tl tuttu yarın gelecek inşallah eklerim.Dedimki burcuya hediye göndermişisniz bende istiyorum dedim :roflol: Süpriz olacak hediye bakalım ne :sm_cool:
canı mutlu yıllar diliyorum öncelikleeŞeniz
Günaydın arkadaşlarım hepinize. Öncelikle dünden bu yana sözleriyle, söyledikleriyle, tavırlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyoruma.s.
Son durumumuza gelince nişanlım ayrılalım lafını hiç sallamamış bile. Yani sanki hiç öyle bişi dememişim gibi. Akşam aradı nerdesin balım? eve vardın mı gülüm? gibi konuşmalar yaptı. Ancak ben niyeyse domuzumdur biraz hemen yumuşamam. İlla yanımda olcak yüzyüze olcaz ve yalvar yakar duruma düşecek. Çok kötü bir huy biliyorum ama hemen barışamıyorum:çok üzgünüm:
Dün akşam kendikendime hiçbişi olmamış gibi davrandım ve o hırsla bazanın altında bulabildiğim çeyizlerimin resimlerini çektim anneme yakalanmadan. Bugün onları paylaşıcam sizinle. Hepinizi :1hug: kucaklıyorum. :enbuyukkk:
bak gülçehreee :roflol: antartika serisini al derim buzlukta salama olayı için süper. yerimsenibensengözlerimebaksanab
selam kızlar
sizden rica ediyorum lütfen bana deyinki
'bak gülçehre mutlaka şu... şu..... tupperlardan al ve çeyszine koy.. ama isimlerin itam verin lütfen.. netten bakıyorum hangini alım almıyım kararsız kaldım yaaaaa -tatlicadiarzu-:
çok ciciymiş gerçekten:1rolleyes:
bda battnıyem 40 tl
ayyy çok beğendimm benim kırmızı beyaz ve siyah üçlüsünden oluşacak mutfağımada çok yakışırdıı... :1rolleyes:Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?
ama 50 tane resim koydum niye hepiniz jartiye taktınız kikaydirigubbakcemile3
Kızlar ya aklıma bişi geldi, hani istikbalden yorgan alan arkadaşlar vardı ya neydi onun türü kaz tüyü var, naturel var, comfleks var hangisi kampanyadaydı acaba sitesinden baktım ama kampanyalarda göremedim de
Günaydın arkadaşlarım hepinize. Öncelikle dünden bu yana sözleriyle, söyledikleriyle, tavırlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyoruma.s.
Son durumumuza gelince nişanlım ayrılalım lafını hiç sallamamış bile. Yani sanki hiç öyle bişi dememişim gibi. Akşam aradı nerdesin balım? eve vardın mı gülüm? gibi konuşmalar yaptı. Ancak ben niyeyse domuzumdur biraz hemen yumuşamam. İlla yanımda olcak yüzyüze olcaz ve yalvar yakar duruma düşecek. Çok kötü bir huy biliyorum ama hemen barışamıyorum:çok üzgünüm:
Dün akşam kendikendime hiçbişi olmamış gibi davrandım ve o hırsla bazanın altında bulabildiğim çeyizlerimin resimlerini çektim anneme yakalanmadan. Bugün onları paylaşıcam sizinle. Hepinizi :1hug: kucaklıyorum. :enbuyukkk:
Davetiyelerin çok hoş olmuş hihoyyyt bende tupper siparişi vermiştim bu kadar çabuk düşünmüyordum ama Burcu alacağın olsun kaydirigubbakcemile3 100 tl tuttu yarın gelecek inşallah eklerim.Dedimki burcuya hediye göndermişisniz bende istiyorum dedim :roflol: Süpriz olacak hediye bakalım ne :sm_cool:
Glcn senin eklediklerinde süper bacım hangi markanın davetiyeleri :uhm:
[
tsk ederim cnm Sedef davetiyenin katalogundan bikac modeldi, bazıları da karısık
Kızlar hepinize Merhabalar,
hulkacım aldıklarının hepsi hayırlı olsun,bu mixset mi? üçü birarada olan setlerden mi?Markası nedir?Fiyatı nedirr? Arzumunkine bakmıştım,sonra sitelerde inceledim,anormal gürültü yapıyor diyorlar.Rondo,Blender,Mİkser üçlü setlerden tavsiye ettiğiniz bi marka var mı kızlar ?sengözlerimebaksanab
Bu arada Hayatım,barışmanıza çok sevindim,O raddeye kadar gelmişsiniz,ikinize de yazık olurdu.Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca:çok üzgünüm:Ayrıca çeyizlerin de çok güzel,hepsini güle güle kullanın kocacıgınla,kavgasız gürültüsüz kaydirigubbakcemile5
Esmy, senin de çeyizlerin hayırlı olsun,sticker ve tv ünitesi çok
TESERKKULER CANMMM kaydirigubbakcemile
gülçin bende 1.si derim öteki toz tutar gibime gelio çok
eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, hediyelerinde çok güzel.
gülçin, birinci battaniye daha güzel bence
esmy, sticker çook yakışmış canım .
günaydın kısçeler
bence bu canım
Kızlar hepinize Merhabalar,
hulkacım aldıklarının hepsi hayırlı olsun,bu mixset mi? üçü birarada olan setlerden mi?Markası nedir?Fiyatı nedirr? Arzumunkine bakmıştım,sonra sitelerde inceledim,anormal gürültü yapıyor diyorlar.Rondo,Blender,Mİkser üçlü setlerden tavsiye ettiğiniz bi marka var mı kızlar ?sengözlerimebaksanab
Bu arada Hayatım,barışmanıza çok sevindim,O raddeye kadar gelmişsiniz,ikinize de yazık olurdu.Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca:çok üzgünüm:Ayrıca çeyizlerin de çok güzel,hepsini güle güle kullanın kocacıgınla,kavgasız gürültüsüz kaydirigubbakcemile5
Esmy, senin de çeyizlerin hayırlı olsun,sticker ve tv ünitesi çok güzel
Eurodebeta, geçmiş doğumgünün kutlu mutlu olsun,hediyelerin ne kaa güzel..Hele nişanlının aldıklarına bayıldımm.Ben de o saatten ve tuzluklardan istiyorummm..magnetin de
Uğurböcüğü, gelip patronlarına iki sopa atamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?