hı hı
geçen yıl şubatta başlamıştım şimdiye kadar 6 seans gittim koltuk altı ve özel bölge için
koltukaltı bitti denilebilir diğer yer ise çok incecik
ben burada seans başına ücret ödüyordum ve epey pahalıya geliyordu
çok araştırdım kampanyalı yerlerde ise makina alex değildi
alex dışında yaptırmak biraz mantıksız geldi araştırmalarım sonucu
gitiğim merkezdeki doktorun işten çıkması ile yeni biyer aramaya başladım
yengemin tavsiyesi ile biyere gittim kampanya yapıyor ve makinası alex.
şimdi oraya koltuk altı ve özel bölge devamı ilave olarakta bacaklar ve kollarımı yaptırıyorum
inanılmaz bi rahatlık ilk ve son olarak 12 ocakta gitmiştim kollarım çıktı bacaklarımda tek tük çıktı
şu sıralar gitsem iyi olur ama gidersem düğğün zamanı çıkacaklar diye şşimdilik bekletiyorum
nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum o zaman düğün zamanı süper olacak
Yaptırdınmı sen peki??? hepsi bittimi yeniden çıkar mı acaba ya??
kocamın donları meşur oldu :roflol:
kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......
içi boş doldurmadan çektim...
BENCE BOYATMA ÇOK ORİJİNAL Bİ RENGİ VAR HERKESTE OLMAZ
Bu da Yatak örtüm.Çok fırfırlı bende istemedim.
Bu çok kibar ve güzel geldi gözüme yatak odamada uygun aldım..
Halılarımıda aldım.Beyaz giri simli tüylü halılardan.
Perdemi de beyaz, yine gümüş simli küpürlü perdelerden yaptırıcam inş..:Saruboceq:
kıs bu ne güselmiş.kaça bu bide nirden???
Saol buketcim a.s. Ben home artta bi tane beğenmiştim.Buna çok benziyordu.Ama fiyatı 750 TL.ydi.kafamçokkarıştı O kadar para veremezdim.Babamda sen alma ben alıcam dedi bornozunu,havlunu yatak örtülerini bende süperr dedimm almaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
Bursada halamlar var onları ziyarete gittik hemde tekstil sektörünün merkezi orası olduğu için havlularımı,bornoz takımımı,klozet takımımı ordan aldık..Çokta uyguna aldık.
Yatak örtümüde ordaki bir mağazadan aldık.Oda 650 dedi.Peşin 500 aldı babam.
Örtünün üstü tamamiyle makine dikişi pulları dökülmüyor..Eğer yatak örtüsü vs.alacaksanız bursa merkezi dirim ben yerimseniben
burcucum ayy çokkk tatlii emegine saglik kardesin cok maharetliymis valla güle güle kullan tatlim
hı hı
geçen yıl şubatta başlamıştım şimdiye kadar 6 seans gittim koltuk altı ve özel bölge için
koltukaltı bitti denilebilir diğer yer ise çok incecik
ben burada seans başına ücret ödüyordum ve epey pahalıya geliyordu
çok araştırdım kampanyalı yerlerde ise makina alex değildi
alex dışında yaptırmak biraz mantıksız geldi araştırmalarım sonucu
gitiğim merkezdeki doktorun işten çıkması ile yeni biyer aramaya başladım
yengemin tavsiyesi ile biyere gittim kampanya yapıyor ve makinası alex.
şimdi oraya koltuk altı ve özel bölge devamı ilave olarakta bacaklar ve kollarımı yaptırıyorum
inanılmaz bi rahatlık ilk ve son olarak 12 ocakta gitmiştim kollarım çıktı bacaklarımda tek tük çıktı
şu sıralar gitsem iyi olur ama gidersem düğğün zamanı çıkacaklar diye şşimdilik bekletiyorum
nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum o zaman düğün zamanı süper olacak
içi boş doldurmadan çektim...
sen şimdi ne kadara yaptırıyorsun tüm bunlar tatlım?
ayrıca acıyormu bilgilendir madem bizi yerimseniben
kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
Yahuu üstündeki kelebekleri yerim ben ne cicoş onlar öylee, kardeşinin eline sağlık..
burcu keşke bacım varsın kalsın onlar sımdılık:roflol:
ayy ne kadr marıfetlıymış ya gule gule kullan sızlerın kardeslerı bıseyler yapınca cok özenıyoum bana kımse yardım etmıyo bıtek kucuk ablam yapıyo dantellerden okadrcık ama şükür ya onuda ypmasaydı
çok sevimliiiiii
iyi günlerde kullan
canım kollar + bacaklar + koltuk altı + tüm bacak + göbişimde minik bi kısım + daha önceden yaptırmış olduğum tek tük çıkan favorim için toplam 1780 veriyorum
acı şöyle sölim k.altında hiçbişi hissetmiyordum diğer yer çok acıyordu tabi ama ağda kadar değil
bide makinada şöle bi etki var ilk acıyor sonra bi serinlik oluyor acıyı dindiriyor sanki biri üflüyor :)
doktor emla sürüp gel dedi ama ben emlayı yüzümde denedim memnun kalmadığım için hiç zorlamim dedim ve sıktım dişimi
bacaklara ilk başladım gayet sakindim yapan doktor kendininkinin çok acıdğını ve benim iyi dayandığımı söyledi
bacaklar bitti kollara geldik kollar bacağıma göre daha çok acıdı bayan onada iyi dayandığımı söyledi kendisi çığlık atarak yaptırıyormuş :)
ama bugüne kadar en çok acıya yer nası anlatsam size özel bölgede göbeğin alt taraflarında biyer var orası işte
Yahuu üstündeki kelebekleri yerim ben ne cicoş onlar öylee, kardeşinin eline sağlık..
sağol tatlişimmmmŞeniz
Burcu çok güzel olmuşş.Ellerine sağlık kardeşinin yerimsenibenkızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
Eurobetacim yatak odan çok güzel olmuş tatlim duvarlarda oldukca romantik bir renk degistirmek istemiyorsa nisanlin bosver boylede cok romantik.. hem yatakodasi florasanli bi aydinlikta olmak zorunda degilki yatak odasi işte daha iyi
dolap içi resimlerini buyuk merakla bekliyorum tatlim birde kaca mal oldu ozel yaptirinca bende yaptirsammi diyorum cunku yatakodam o kadarda buyuk degil standart olculerde alirsam ya gardropbum kucuk olucak yada bi kac parcasini eksik almak zorunda kalicam takimin
anladım kuzucum demek dayanılmayacak gibi değil. ama senin ağrı eşiğinde yüksel olabilir CADIARZU
peki ne kadar sürüyor mesela özel bölge? 10 dakika falan duymuştum ben veya işlemi gözümüzde kestremiyoruz biliyrmusun iğneli epilasyon yaptırmıştım ben koltuk altıma yok şimdi koltukaltımda. onun gibi tek tek mi kıl köküne giriyor. yoksa ilaç sürüyorda bütün mü oluyor nasıl yapılıyor tam olarak şekercim...?
Hayat87 cim canım peçeteliğiklerin çokk cici güle güle kullan kavonozda çok kullanışlı ve şık canım....
iy günlerde kullan...
anladım kuzucum demek dayanılmayacak gibi değil. ama senin ağrı eşiğinde yüksel olabilir CADIARZU
peki ne kadar sürüyor mesela özel bölge? 10 dakika falan duymuştum ben veya işlemi gözümüzde kestremiyoruz biliyrmusun iğneli epilasyon yaptırmıştım ben koltuk altıma yok şimdi koltukaltımda. onun gibi tek tek mi kıl köküne giriyor. yoksa ilaç sürüyorda bütün mü oluyor nasıl yapılıyor tam olarak şekercim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?