Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eurobetacim yatak odan çok güzel olmuş tatlim duvarlarda oldukca romantik bir renk degistirmek istemiyorsa nisanlin bosver boylede cok romantik.. hem yatakodasi florasanli bi aydinlikta olmak zorunda degilki yatak odasi işte daha iyi
dolap içi resimlerini buyuk merakla bekliyorum tatlim birde kaca mal oldu ozel yaptirinca bende yaptirsammi diyorum cunku yatakodam o kadarda buyuk degil standart olculerde alirsam ya gardropbum kucuk olucak yada bi kac parcasini eksik almak zorunda kalicam takimin

sen şimdi ne kadara yaptırıyorsun tüm bunlar tatlım?
ayrıca acıyormu bilgilendir madem bizi yerimseniben

Yaptırdınmı sen peki??? hepsi bittimi yeniden çıkar mı acaba ya??

tekrardan çıkmaz deniliyor ama doğumda çıkarda deniliyor :)
az önceki mesajımda yazdım ya ilk gittiğim merkezdeki doktor ayrıldı diye
ayrıldığını bilmeden gitmiştim bikez merkes sahibi erkek oda doktor yapıyor ama ben istemedim
eşi vardı oda doktor bi seferlik o uygulama yaptı kendisinede yapmış öyle söyledi ve bayan hamile idi
peki bu dönemde çıkarmı diye sordum
evet çıkıyor dedi ama şöyle şuanda görmediğimiz tüyler hamilelikte hormon değişimi ile çıkabiliyormuş bi ihtimal
o zaman çıkarsa eğer sonradan kendiliğinden dökülme ihtimali varmış dökülmezse de tekrar o bölgeye lazer uygulanır az ve hiç işlem görmemiş olduğu için hemen biter demişti

kocamın donları meşur oldu :roflol:

:lepi:

burcucum ayy çokkk tatlii emegine saglik kardesin cok maharetliymis valla güle güle kullan tatlim

burcu keşke bacım varsın kalsın onlar sımdılık:roflol:
ayy ne kadr marıfetlıymış ya gule gule kullan sızlerın kardeslerı bıseyler yapınca cok özenıyoum bana kımse yardım etmıyo bıtek kucuk ablam yapıyo dantellerden okadrcık ama şükür ya onuda ypmasaydı

Anladım kuşum bana özelden neresi olduğunu yazarmısın tabi avrupa yakasından sendee???

içi boş doldurmadan çektim...

çok sevimliiiiii
iyi günlerde kullan

sen şimdi ne kadara yaptırıyorsun tüm bunlar tatlım?
ayrıca acıyormu bilgilendir madem bizi yerimseniben

canım kollar + bacaklar + koltuk altı + tüm bacak + göbişimde minik bi kısım + daha önceden yaptırmış olduğum tek tük çıkan favorim için toplam 1780 veriyorum

acı şöyle sölim k.altında hiçbişi hissetmiyordum diğer yer çok acıyordu tabi ama ağda kadar değil
bide makinada şöle bi etki var ilk acıyor sonra bi serinlik oluyor acıyı dindiriyor sanki biri üflüyor :)
doktor emla sürüp gel dedi ama ben emlayı yüzümde denedim memnun kalmadığım için hiç zorlamim dedim ve sıktım dişimi
bacaklara ilk başladım gayet sakindim yapan doktor kendininkinin çok acıdğını ve benim iyi dayandığımı söyledi
bacaklar bitti kollara geldik kollar bacağıma göre daha çok acıdı bayan onada iyi dayandığımı söyledi kendisi çığlık atarak yaptırıyormuş :)

ama bugüne kadar en çok acıya yer nası anlatsam size özel bölgede göbeğin alt taraflarında biyer var orası işte

ay böcük sormaa sadece böyle el emeği değil çalışıyor ve sadece 400 lir alıyordu şimdi iş değiştirdi 500 alıyor ve bliyormusun benim çeyizin yarısını o yaptı desem yeridir senağlama
kuzum benim eti ne budu ne nasıl çırpınıyor. küçük ev aletlerim beyaz eşyanın yarısı tüm nevresimlerim o aldı... çanak çömleğide ben aldım. biliyorsun ben 2 senedir çeyiz yapıyorum evvelinde anneme hiç bir şey koydurmamıştım modası geçer diye...
işte kardeşim çok yardımcı oldu babamda sağolsun yatak odasını falan aldı. el birliğiyle hallettik çok şükür.
inşallah o günleri gösterirse rabbim benve aşkısımda onun çeyizine yapıcaz... :asigim:

anladım kuzucum demek dayanılmayacak gibi değil. ama senin ağrı eşiğinde yüksel olabilir CADIARZU
peki ne kadar sürüyor mesela özel bölge? 10 dakika falan duymuştum ben veya işlemi gözümüzde kestremiyoruz biliyrmusun iğneli epilasyon yaptırmıştım ben koltuk altıma yok şimdi koltukaltımda. onun gibi tek tek mi kıl köküne giriyor. yoksa ilaç sürüyorda bütün mü oluyor nasıl yapılıyor tam olarak şekercim...?

kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......
Burcu çok güzel olmuşş.Ellerine sağlık kardeşinin yerimseniben

Walla canım duvarda dolap için özel bir çıkıntı vardı.Bizde alana kadar boydan boya dolap yaptıralım hem bütün yatak yorganımı giysilerimi içine koyarım dedim.Bizde kıza yorgan yastık bu tür şeyler çok verilir.Baza hepsini almayacağı için bizde böyle bişe yaptırmaya karar verdik.Hepsini iyi malzemeden kullandı.Tüm takım 4000 Tl ye mal oldu.
Seninde kendi evindi dimi.Bence sende kendi zevkine göre yaptırabilirsin.Bence hemen hemen aynı paraya geliyor.Hem İçinede sinmiş olur.:1hug:

Azra ve arsima özel mesajlar için saolun şekerler, geri atamadım sizlere şu malum 600 sn olayı var yaa.

Hayat87 cim canım peçeteliğiklerin çokk cici güle güle kullan kavonozda çok kullanışlı ve şık canım....
iy günlerde kullan...

EUDOBETA (KIZ BU MUYDI NİCKİN ) çok beğendim cnm güle güle kullan bende bi bursaya gidemde kozahanı talan edem:)

sanmıyorum yüksek olduğunu :roflol:
canım çok tatlı
şöyleki iğneli epilasyonda zırıl zırıl ağlıyorum gerisini sen düşün
benim hazırlanmam işlemin yapılması fln koltuk altı ve özel yer için yarım saatten biraz az sürüyordu

12 ocakta gittiğimde özel bölge hariç heryerim 1 saatten biraz fazla sürdü
bacak çok oyalıyor

yok tek tek kıl kökü değil
şöle bi alet

bu yuvarlağın etki ettiği bölge kadar sürekli ateş eder gibi tetiğe basıyor :roflol:
sonra genel olarak bitiriyor bakıyor kalan varmı diye varsa oralara ateş ediyor
15 gün sonra fln kontrole çağırıyor
çünkü 15 günde o aldığı tüyler tamamen dökülmüş oluyor ve lazerin etkisine uğramayan tüyler tam olarak belli oluyor ve kontrolde onları alıyor

bu dökülmede şöyle oluyor ilk gidiyorsun işte ateş ediyor (Ateş dediğim silah gibi ya ondan ateş mateş yok yani)
böle düz kıl yanıyor kıvırcık gibi bi şekil alıyor :roflol:
eğer tüy ince ise o an yok oluyor biraz kalınsa orada kalıyor
her duşta hafif kese yapıyorsun ve tüyler hep dökülüyor
mesela ben yüzüm için gittim hiç dökülme işlemi olmuyordu çok ince olduğu içinaldığı an hepsi gidiyordu

hayat bacı nerden aldın o böcuklu olanı bende dayanamayıp alcam ya ama bulamıyom du yarın bı gezım cok pahalı deıldr herhal 2 3 tl ancadır

burcu ne guzel ya cok şanslısın cnm benımde elıme bakanlar var bu nıe bıze yardım etmez dıe tam tersı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…