Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bana beşıktaştan bı goca bulun nen:roflol:

burcu h geldın
azra ıyımış fıyatı cokta guzel yanı
hılalce senın ceyıs bıttı herhal

ay kızlar siz şimdi şişli diyince aklıma ne geldi çok alakasız ama söyliyim genede...
ben lazer epilasyon bölümünde yazmıştım kaça yaptırıyorsunuz kızlar diye
dün kadının biri özelden mesaj attı bana. şişlide bir merkezmiş. 1000 liraya bitenede kadar tüm bacak bikini bölgeside hediyeymiş...
kampanyadayöışlar.
hele hele 1300 lirayı önlerine sayarsan tüm vücut kuruyana kadarmış....
keşke şu an düğün hazırlığında olmasaydım,keşke istanbulda otursaydım inanın yaptırırdım çünkü ben kocaelide sordum sadece bikini bölgesine 8 seans 1000 tl demişlerdi.
belki gitmek isteyen falan varsa diye yazayım dedim burdan....
bilginize ....

Kuşum sana birşey sorcam, sunsetin kçizgili kapri takımından sen almıştın sanırım düşük belmi hatırlıyomusun....

kırmızı üstü çizgili altı düz kırmızı onu diyorsun dimi?
evet almıştım düşük bel tatlişim yalnız kaprilerde beli kendinden iple büzmeli.
ben öyle rahat edemediğim için anneme lastik geçirttim içinden.
tabi alışkanlık meselesi her wc ye gittiğimde çöz sık bağla benim alışık olmadığım bir şey kimiside öyle seviyor belime göre ayarlıyorum diyor. onu bilerek al kuzum yerimseniben tek bilmen gereken o yani...

Kuşum sana birşey sorcam, sunsetin kçizgili kapri takımından sen almıştın sanırım düşük belmi hatırlıyomusun....

hepsi düsük bel ve beli lastiksiz ilpe baglaniyo benim hic hosuma gitmedi öyle olmasi acikcasi?

lazer epilasyon yaptırmayı bende düşünüyorum
ama şuan düğün hazırlığı içerisinde olduğum vede ist.dan çoook uzak olduğum için evlendikten birkaç sene sonra bir terslik çıkmazsa tabiki yaptırmayı istiyorum

cok guzelmis canım, keske bizimde kendi evimiz olsada istediğimiz gibi yaptırabilsek :1no2:
rengide herseyide cok cok guzel mobiyanın, oda farklı bir renkte olabilirdi ama bence buda gayet guzel olmus,gule gule mutlu gunlerde otur ınsallah

Son düzenleme:

Bne düşük bel giyemiyorum deli yattım için açılıo sırtım çok yazın tamam dfa kışın olmuyo kızlar, sınsetin kışlık pijamasının birtanesini açtım da kullanıyorum düşük bel çıktı, ondan merak ettim yani kaprilerinide
.

Burcu ben lazer den korkuyom be yavrum çokk cesaretim yok hr ay kuaföre gidiom tüm işlem tamam, bazen bir ayı geçtiği bile oluyo azladı yani.

Azracım bana da atarmısın adersi bulamadım da bi bakım neler var neler yok diyee...

bende çok istiyorum ellissam yaa....
hatta aşkısıma çıtlattım yaptırırz bebişkom dediii

canım benim cildim çok hassas söylemesi ayıp malum yeri ayın 15 günü yara bere içinde geçiriyorum diğer yarında zaten gene çıkmış oluyorlar :roflol:
o yüzden hiç bir yere yaptırmasamda oraya şart. 100 bin tane siivilce her kıl kökünden çıkar mı yaa deli oluyorum rsmen... :çok üzgünüm: ben sadece biniki bölgesine o parayı vermeye razıyken tüm vücuda bu fiyatı duyunca çok ilgimi çekti sizle paylaşayım istedim şekercim:1hug:

Eudorabetacım ya, ben dolap manyağıyım, dolapların içine ilgiliyim yani ,çok işlevsel olsun istiyorum alacağım dolap, hatta yaptırmayı düşünüyorum ben de, o yüzden hoşuma giden dolap içlerinin resimlerini bir dosyaya kaydediyorum bilg.da :))))
hakkaten keşke çekseymişsin.. sen yaptırdığın için de daha çok merak ettimsengözlerimebaksanab

Anladım cnm tabi sen nasıl rahat edersen öyle yaptır zaten kuşum, artık fiyatlarının çok düştüğünü biliorum ama bende..

burcuözge fiyat çok cazip
ama tabiki hangi makineleri kullanıyorlar araştırmak lazım

canım ya sen bunları kom'un kendi sitesindenmi sipariş verdin ben orda hic boyle seyler goremedim, yoksa baska bir alısveris sitesindenmi? adresi bana ozelden atabilirmisin acaba?

pardon kizlar ya ben kom mu dedim ten dicektim yahu ozur dilerim kafam cok karisik bugun

Tubilikcim şimdi mutfağa assam benim mutfak mavi-krem pek uyum sağlamıcak :uhm:
Yatak odam bordo-beyaz en güzel oraya uyum sağlar diye düşünüyorum.Yatak odasına olur dimi CADIARZU

duvarlar kötü durmamış canım dert etme sende
dolap çizimin varmı banada lazımda öyle işlevsel bişe :)

saatini cok begendim nerden aldin diycem ama hediye :roflol:

porland kaydirigubbakcemile5

Burcu ben lazer den korkuyom be yavrum çokk cesaretim yok hr ay kuaföre gidiom tüm işlem tamam, bazen bir ayı geçtiği bile oluyo azladı yani.

korkma bişey olmuyor aksine mükemmel bişe + rahatlık delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…