Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)

hepsi çok cici iyi günlerde kullan şekerim

Azra ve arsima özel mesajlar için saolun şekerler, geri atamadım sizlere şu malum 600 sn olayı var yaa.

önemli değil canım
sorular için her zaman buradayım elimden geldiiğince yardımcı olurum

hepimiz öyle tatlişim son eksikler işteee :1rolleyes:
artık bu cicileri evisimde görmek için çok sabırsızlanıyorum :sm_cool:

aynen :lepi:

hayat bacı nerden aldın o böcuklu olanı bende dayanamayıp alcam ya ama bulamıyom du yarın bı gezım cok pahalı deıldr herhal 2 3 tl ancadır

böcüğüm bizim orda bi alışveriş merkezinden aldım havlu kağıtlık 2.5 tl peçetelik 2 tl :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol: yemin ediyorum daha iyi anlatamazdın:roflol::roflol::roflol:
resimli ve ateş efektli süperdi hayatım:roflol::roflol: hem güldüm hem okudum yemin ederim... iyi ya çok zor görünmüyor....
bizde başarabiliriz herhalde :lepi: en çok bikini bölgesi hasas ya ondan korkuyordum ben birde ağdayla falan yara oluyor ya oda tahribat yaparmı diye düşünüyordum. birde bir şey duydum doğrumudur. kıl ne kadar kalın ve siyahsa o kadar çok ve çabuk etki edermiş doğru mu???

Kızlar bahsettiğiniz the Donlardan migroslarda da var. 8,90 gibi bi fiyatı vardı gerçekten kumaşları çok kaliteli, ben de aşkıma çok tatlı bi pembe rengini alıcaktım ama bedeni yoktu işte

yaa arsimam canım balım vallahi son soru :tomato:
birde tahmini bikini bölgesi kaç seansta biter kuzum yaa... hele birde onu diyiver... 4 ila 6 seans diyorlar sen ne düşünüyorsun bu konuda?CADIARZU

:lepi:
başarırsın tabi bi zorluğu yok ki
ben takıyorum gözlüğü yatıyorum sedyeye onlar yapıo yapcanı şakkıdı
tahriş olmadı bende hiç ama kızarıklık oluyor işte onun için krem sürüyorum hep nemli olsun diye
evet ten ne kadar beyaz ve kıl ne kadar kalınsa o kadar iyi
ama alex. makinasının son çıkanı var bronz tende ince tüyleride görebiliyor
benim şuan gittiği öyle
ben çok beyaz tenliyim ama tüylerim ince ama sorun olmuyor

başka soru varsa cevaplarım canım

ince tüylere etkisi daha azmış diye duymuştum

yok bacak yok kol altı
erkeklerin hiç o derdi yok ohh ne güzel
al jileti cırt cırt bitti
onların bacaklarda maşallah balta girmemiş orman :roflol:

Son düzenleme:
Walla canım duvarda dolap için özel bir çıkıntı vardı.Bizde alana kadar boydan boya dolap yaptıralım hem bütün yatak yorganımı giysilerimi içine koyarım dedim.Bizde kıza yorgan yastık bu tür şeyler çok verilir.Baza hepsini almayacağı için bizde böyle bişe yaptırmaya karar verdik.Hepsini iyi malzemeden kullandı.Tüm takım 4000 Tl ye mal oldu.
Seninde kendi evindi dimi.Bence sende kendi zevkine göre yaptırabilirsin.Bence hemen hemen aynı paraya geliyor.Hem İçinede sinmiş olur.:1hug:
[/QUOTE]

evet tatlim kendi evimiz bende oyle bir duvari boydan boya surgulu dolap yaptirmak istiyorum surgulu istemiyordum ama yatagida hemen paralel yanina koyacagim icin kapilarinin acilmasi sıkıntı yaratabilir diye dusunuyorum mecburen surgulu olcak. Nerden yaptirdin canim peki tel veya adresini alabilirmiyim benim hicbir fikrim yok nerden kime nasil yaptirtilir

yaa arsimam canım balım vallahi son soru :tomato:
birde tahmini bikini bölgesi kaç seansta biter kuzum yaa... hele birde onu diyiver... 4 ila 6 seans diyorlar sen ne düşünüyorsun bu konuda?CADIARZU

sor canım bildiğimi aktarırım ben
genelde 8 seans deniyor
ben koltuk altı için 5 ten sonra bitirdim gibi şuan 1 yada 2 tüy anca vardır
genital için ise 6 seans oldu ama şuan hala çıkıyor ince ince

ince tüylere etkisi daha azmış
yok bacak yok kol altı

bu işe başlayan erkeklerde orasını burasını aldırtıyormuş
yani kadınlar kadar erkek müşterilerde çok

yok bacak yok kol altı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh çok sevindim bende hem beyazım hemde kalın kıllarım kökler kuruyasıcalar:roflol:
ama marmariste bronzlşırsam işte o zaman cacık olur CADIARZU

yok bacak yok kol altı

yaa işte bende o yüzden üzülüyorum ya tatlişim.
benim herüf sarışın kıllarıda sarı bacakları benimkilerden güzel duruyor:çok üzgünüm:
benimki daha çok erkek bacağı gibi kıllar çıkınca :roflol:

iyi madem bir soru daha patlatıyorum arsimammm

tüyler dökülüyor diyorsun ya 15 gün içinde döküldükten sonra çıkma hızı ağdayla yada epilatörle eş değer midir??? yoksa daha uzun süredemi çıkıyor. döküldüğünde bebek gibi mi oluyor ten???
ahh ah en büyük hayalim...

bu işe başlayan erkeklerde orasını burasını aldırtıyormuş
yani kadınlar kadar erkek müşterilerde çok

ciddi misin
hemen nişanlımı göndermeliyim bacak kılları için :roflol: :roflol:
başka bölgeler için henüz yorum yapamiciiimm

Son düzenleme:

min. 1ay hiçbişe yok :)
1 aydan sonraki 2 haftada tüyler belirginleşiyor ama sonra çok çabuk uzuyor :)

ve şöyle söylim sen hesap et canım en son 24 ocakta gittim genital için hala tık yok
12 ocakta kol bacak için gittim onlar şimdi az biraz çıktı

tabi şuda var 12 ocaktaki kol bacak ilk seanstı 24 ocak genitalin 6. senası idi :)

buda bnm cay setım bardaklar taşlı ama bell olmuy

yandan resim yokmu

iyi günlerde kullan

ciddi misin
hemen nişanlımı göndermeliyim bacak kılları için :roflol: :roflol:

ben nişanlım için hep ense istedim ama o istemiyor
canı çok tatlı acıya dayanamaz korkusuna gitmiyor
ona ilk söylediğimde ensene lazer yaptıralım diye ama o zaman hep traşlı gbi olur peruk zannederler demişti
benim cevabım ise :lepi: emin ol kimse kel peruk takmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…