Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuözge fiyat çok cazip
ama tabiki hangi makineleri kullanıyorlar araştırmak lazım

canım aleksendra mıdır nedir o marka makina kullanıyorlarmış yerimseniben bildiğim kadatıyla o en iyisi...
bak arama motoruna yaz çıkıyor lazeristanbul bitişik yaz ara...yerimseniben

ah pasminam inşallah git gide biraz daha düşer biz yaptırana kadar :roflol:

ayy arsma seni görmüşken aklıma ne geldi geçen burda the don diye bir marka var çok kaliteli falan demiştin ya. özdileğe gittiğimde gördüm. gerçekten mükemmel bir kumaşı var çok kaliteli hakikaten boxerları. tanesinide 8 liradan aldım. orda aklıma sen geldin ve gülümsedim vallahi....

saatini cok begendim nerden aldin diycem ama hediye :roflol:[/QUOTE]
canım porland markası.Porlanddan almıştır yerimseniben
Canım resimde öyle gözüküyor içeriğinde pek siyah bi renk yok.Odanın rengide bordo kaydirigubbakcemile3 Neysem biran önce kirleticem dicem ama bu renkte kirlenmezki kaydirigubbakcemile3
Bakcaz artık :bbo: Bu arada beğenmene sevindim

Canım benimm inşallahh Allah size daha güzellerini nasip eder :Saruboceq: Herkesin gönlüne göre versin.

Eve ilk gittiğimde senin için çekicem söz yerimseniben
Betacım iyi günlerde kullan hepsini yatak odanda eksik bişeyin kalmamış ne güzel yaaaa
Evet canım kalmadı çok şükür bi perdesi dikilecek.Yatağıda aldım ama fotoğrafları çektiğim zaman yatak gelmemişti.İnşallah sizinde tez zamanda hepsi halolur.:Saruboceq:

benim içinde alsaydın keşke :roflol:
canım ya bel kısmının resmini çekip eklemen mümkünmü anneme göstermek istiyorm ama bi türlü bulamıyorumda kaydirigubbakcemile

benim içinde alsaydın keşke :roflol:
canım ya bel kısmının resmini çekip eklemen mümkünmü anneme göstermek istiyorm ama bi türlü bulamıyorumda kaydirigubbakcemile

bel kısmını özel çekemem şekercim çünkü kaldırdım hurça ama kendisini aşkıma göstermek için çekmiştim hemen yükliyim şekercimmyerimseniben

eudorabeta bence guzel yatak odan ama az daha acık renk olsaymış daha hoş olurmuş kapısı beyaz yatak odanın baslık kısmıda ıc kısmlarıda beyaz cok uyumlu sadece bıraz daha acık renk olsaymış
kendı evım olsada o eksık kalsa be cnm
yatak örtunde cok guzelmış cnm ya ınş evın kurulsun hepsı bırarada yaparık

açık renk olsaydı odayı daha ferah gösterirdi
ama buda fazla göz tırmalamıyor
yeni bir boya yaptırana kadar idare edilebilir bence
nacizane fikrim

Son düzenleme:
burcu bacım benımde öle bısey yapmak gelıyo ıcımden
ama ıste maasları alamıyoruzkı zamanında cok uygun gercekten
benım patronumun eşı guzellıkmerkezınde clısıyo zeytınburnunda ona gtmeyı bıle ıstıyorum ama ıste para yokkı
benım zaten acık renk o yuzden şanslıyım 1yılda 7 8 kere bıoder kulandım o bıle etkılı oldu az ve acık renk olması avantaj ınş işler duzelırde bende gıderım

duvarlar kötü durmamış canım dert etme sende
dolap çizimin varmı banada lazımda öyle işlevsel bişe :)

Canım pcmde yok çizim.Ben büyükcene bir kağıda çizip mobilyacıya vermiştim.Ama içini en kısa zamanda çekip paylaşırım.

Ahh canım inşallah seninde olur tatlişimm en güzelleri sizin olsun :1hug:

Bende lazer istiyorum.Hatta bugun gidebilirsem koltuk altım için gidicem düğüne kadar 2 3 seans yapılsa epey azalır kurtulurum.40 tl ye yapıyorlar koltukaltını Ankarada.Bikini bölgesine cesaret edemiyorum bende ama tek çözüm lazer kurtulmak için.

pardon kizlar ya ben kom mu dedim ten dicektim yahu ozur dilerim kafam cok karisik bugun

Allahh alahh diom bendee neyse bakayım oraya da

korkma bişey olmuyor aksine mükemmel bişe + rahatlık delikafadulden[/COLOR][/QUOTE]

Yaptırdınmı sen peki??? hepsi bittimi yeniden çıkar mı acaba ya??

ayy kuzucum sen maaşları tam alda kılın tüyün dursun boşver baksana nerden keseceklerini şaşırdılar :teselli:
ayy inşallah hepimizin işler yolunda giderde kurtuluruz kılımızdan tüyümüzden :roflol:

BENCE BOYATMA ÇOK ORİJİNAL Bİ RENGİ VAR HERKESTE OLMAZ

Yaptırdınmı sen peki??? hepsi bittimi yeniden çıkar mı acaba ya??

hı hı

geçen yıl şubatta başlamıştım şimdiye kadar 6 seans gittim koltuk altı ve özel bölge için
koltukaltı bitti denilebilir diğer yer ise çok incecik
ben burada seans başına ücret ödüyordum ve epey pahalıya geliyordu
çok araştırdım kampanyalı yerlerde ise makina alex değildi
alex dışında yaptırmak biraz mantıksız geldi araştırmalarım sonucu
gitiğim merkezdeki doktorun işten çıkması ile yeni biyer aramaya başladım
yengemin tavsiyesi ile biyere gittim kampanya yapıyor ve makinası alex.
şimdi oraya koltuk altı ve özel bölge devamı ilave olarakta bacaklar ve kollarımı yaptırıyorum
inanılmaz bi rahatlık ilk ve son olarak 12 ocakta gitmiştim kollarım çıktı bacaklarımda tek tük çıktı
şu sıralar gitsem iyi olur ama gidersem düğğün zamanı çıkacaklar diye şşimdilik bekletiyorum
nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum o zaman düğün zamanı süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…