burcuözge fiyat çok cazip
ama tabiki hangi makineleri kullanıyorlar araştırmak lazım
Canım resimde öyle gözüküyor içeriğinde pek siyah bi renk yok.Odanın rengide bordo kaydirigubbakcemile3 Neysem biran önce kirleticem dicem ama bu renkte kirlenmezki kaydirigubbakcemile3canım duvarların rengi çok iç açıcı çok hoş bir renk... gül kurusu gibi bir şey sanırım bu...
yalnız yatak odası rengin bordo siyah çizgileri var içinde. onunla ikisi pek uyumlu olmamış. lakin idare etmeyecek gibide değil...
Canım benimm inşallahh Allah size daha güzellerini nasip eder :Saruboceq: Herkesin gönlüne göre versin.cok guzelmis canım, keske bizimde kendi evimiz olsada istediğimiz gibi yaptırabilsek :1no2:
rengide herseyide cok cok guzel mobiyanın, oda farklı bir renkte olabilirdi ama bence buda gayet guzel olmus,gule gule mutlu gunlerde otur ınsallah
Eve ilk gittiğimde senin için çekicem söz yerimsenibenEudorabetacım ya, ben dolap manyağıyım, dolapların içine ilgiliyim yani ,çok işlevsel olsun istiyorum alacağım dolap, hatta yaptırmayı düşünüyorum ben de, o yüzden hoşuma giden dolap içlerinin resimlerini bir dosyaya kaydediyorum bilg.da :))))
hakkaten keşke çekseymişsin.. sen yaptırdığın için de daha çok merak ettimsengözlerimebaksanab
Evet canım kalmadı çok şükür bi perdesi dikilecek.Yatağıda aldım ama fotoğrafları çektiğim zaman yatak gelmemişti.İnşallah sizinde tez zamanda hepsi halolur.:Saruboceq:Betacım iyi günlerde kullan hepsini yatak odanda eksik bişeyin kalmamış ne güzel yaaaa
ayy arsma seni görmüşken aklıma ne geldi geçen burda the don diye bir marka var çok kaliteli falan demiştin ya. özdileğe gittiğimde gördüm. gerçekten mükemmel bir kumaşı var çok kaliteli hakikaten boxerları. tanesinide 8 liradan aldım. orda aklıma sen geldin ve gülümsedim vallahi....
benim içinde alsaydın keşke :roflol:
canım ya bel kısmının resmini çekip eklemen mümkünmü anneme göstermek istiyorm ama bi türlü bulamıyorumda kaydirigubbakcemile
bel kısmını özel çekemem şekercim çünkü kaldırdım hurça ama kendisini aşkıma göstermek için çekmiştim hemen yükliyim şekercimmyerimseniben
Kızlar bu arada bu benim yatak odam.Geçen sene yaptırmıştık.
Odanın rengini sevgili nişanlım bu renk boyatmış.Benimle nişanlanmadan önce tabi.
Ben beyaza boyatmak istiyorum o da ısrarla bu rengin kalmasını istiyor..:mymeka:
Nasıl sizce bu renk ?Çok boğmamış dimi :uhm:
Birde yatak odası yaptırmak isteyen arkadaşlara belki fikir olur.Dolap dış ve iç tasarımı tamamiyle şahsıma aittir.:lepi:Boydan boya gömme dolap sürgülü kapılar.
ıç tasarımı çok amaçlı keşke çekseymişim..takılarımı koymak için özel kutucuklu çekmeceler bile yaptırdım hihoyyyt
Eve ilk gittiğimde senin için çekicem söz yerimseniben
duvarlar kötü durmamış canım dert etme sende
dolap çizimin varmı banada lazımda öyle işlevsel bişe :)
eudorabeta bence guzel yatak odan ama az daha acık renk olsaymış daha hoş olurmuş kapısı beyaz yatak odanın baslık kısmıda ıc kısmlarıda beyaz cok uyumlu sadece bıraz daha acık renk olsaymış
kendı evım olsada o eksık kalsa be cnm
yatak örtunde cok guzelmış cnm ya ınş evın kurulsun hepsı bırarada yaparık
pardon kizlar ya ben kom mu dedim ten dicektim yahu ozur dilerim kafam cok karisik bugun
burcu bacım benımde öle bısey yapmak gelıyo ıcımden
ama ıste maasları alamıyoruzkı zamanında cok uygun gercekten
benım patronumun eşı guzellıkmerkezınde clısıyo zeytınburnunda ona gtmeyı bıle ıstıyorum ama ıste para yokkı
benım zaten acık renk o yuzden şanslıyım 1yılda 7 8 kere bıoder kulandım o bıle etkılı oldu az ve acık renk olması avantaj ınş işler duzelırde bende gıderım
Kızlar bu arada bu benim yatak odam.Geçen sene yaptırmıştık.
Odanın rengini sevgili nişanlım bu renk boyatmış.Benimle nişanlanmadan önce tabi.
Ben beyaza boyatmak istiyorum o da ısrarla bu rengin kalmasını istiyor..:mymeka:
Nasıl sizce bu renk ?Çok boğmamış dimi :uhm:]
Bu da Yatak örtüm.Çok fırfırlı bende istemedim.
Bu çok kibar ve güzel geldi gözüme yatak odamada uygun aldım..
Halılarımıda aldım.Beyaz giri simli tüylü halılardan.
Perdemi de beyaz, yine gümüş simli küpürlü perdelerden yaptırıcam inş..:Saruboceq:
kıs bu ne güselmiş.kaça bu bide nirden???
burcu sağol canım
eudorabeta bekliyorum resmi kuzum
burcu sağol canım
eudorabeta bekliyorum resmi kuzum
Yaptırdınmı sen peki??? hepsi bittimi yeniden çıkar mı acaba ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?