arsima doğum kontrol hapı kullanıyormusun canım?
ay bir ara çok heveslendim hem adet sancım btecek hem korunucam falan diye...
ama gel gelelim hiç olumlı bir şey duymadım
kardeşim 3 ay hormon tedavisi için kullandı 10 kilo aldı
en samimi arkadaşım düğüne 2 ay kala başladı 1 hafta dayanabildi çok snir yapmış
bende tırstım kızlar bu konua ne düşünüyorsunuz...
hele birde yumurtlamayı etkilediği söyleniyor ki o başlı başına korku sebebi...
rahimi tembelleştiriyormuş.
hatta KKda okumuştum biri yazmış yasmini kullananların paylaşım alanında...
siz etkilemediğini düşünüyorsunuz etkilemiyorsa bırakalı 2 sene olmasına ve hiç bir sebep olmamasına ramen neden hamile kalamıyorum bence kullanmadan iyi düşünün falan yazmışlar iyice kafam karıştı...
en samimi arkadaşım düğüne 2 ay kala başladı 1 hafta dayanabildi çok snir yapmış
siz etkilemediğini düşünüyorsunuz etkilemiyorsa bırakalı 2 sene olmasına ve hiç bir sebep olmamasına ramen neden hamile kalamıyorum bence kullanmadan iyi düşünün falan yazmışlar iyice kafam karıştı...
cnm o topıcte bende okudum ama hıc bı zararı olmadı dıyenelrde var bünyeyele ilgili sanırım
bırde en ıyı koruam yontemı hap dıgerlerı daha zayıf
evet ama iyiler daha az tatlım genelde memnuniyetsiz insanlar bizemi öyleleri denk geliyor anlamadım ki :uhm:cnm o topıcte bende okudum ama hıc bı zararı olmadı dıyenelrde var bünyeyele ilgili sanırım
bırde en ıyı koruam yontemı hap dıgerlerı daha zayıf
ben henüz kullanmıyorum
ama bi şekilde evliiliğin getirdiği bi takım şeylere alışıp kendimizi korumayı farklı şekilde öğrenene kadar kullanmak zorundayım diye düşünüyorum
geçenlerde bi doktora gittim korkularım olduğunu söyledim
nedir korkuların dedi
tüy sorunum olduğu için tekrardan tüylenmek
kilo almak gibi veya farklı yan etkileri dedim
doktorda bana genelde kısırlık yapar diye kullanılmaz dedi ama böyle bi etki yoktur
senin sorunun vardır bunu bilmeden ilacı kullanırsın bırakınca hamile kalmak istersin ama kalamazsın ilaç kullandım ondan böyle oldu dersin dedi
tüylenme zorunu yapmaz dedi
kiloya gelince vücut belli bi dönem ödem oluşumu yaparmış daha sonra oda geçermiş
kafam çok karışık napcam bilmiyorum
yada nasıl korunulur bilmiyorum
bi doktora daha gidicem nisan ayında bakalım
bak yalnız biride bana şöyle demişti bilirsin doktorlar ilaç mümessilleriyle haşır neşirdir. kendi firmalarına ait ürünleri ne kadar çok yazarsa o kadar pay alıryerimseniben yani günümüzde herşey bir rant kavgası olmuşken ben doktorlarada çok fazla güvenmyorum işin aslı :1no2: belki bende denerm ama düğünüme az kala zaten kocaman olan kalçamla kilo yapma ihtimalini ayrıca zaten düğüne az kala gerilen sinirlerimi dahada gerçe olasılığını sanırım alamıyorum şu anda :çok üzgünüm: belki evlendikten sonra daha sıkı bir araştırmayla olabilir...
hap kullanmak istemeyenler için iğne yaptırılabilir
hap kullanmak istemeyenler için iğne yaptırılabilir
canım iğne hiç mantıklı değil... içerikleri aynı üstelik.
hap yan etki yaparsa bırkırsın sinir yaptı içmiyorum dersin
ama iğnenin etkisi bitene kadar katlanmak zorundasın... yerimseniben
hani ablam belki yemesini arttırmıştır dedin ya zaten nasıl kilo aldırıyor diye sordum ben.
hapın kendi kilo yapmıyor.:roflol: inanılmaz iştah açıyormuşyerimseniben
o düğününe 2 ay kala deneyen arkadaşım diyorki normalde sabah kahvaltısı yapmadan işe giderdim. inan gözümü açınca dolaba saldırasım geliyordu:roflol: o derece aç uyanıyordum diyor. hani çok acıkınca midesi bulanır ya insanın o derece:roflol:
ee benim allah vergisi zaten açık iştahım bir de bu açarsa var yaaa oooohh ohhhh:roflol:
Ohh be başka site buldum resimleri ekledim bu neymiş yaaa
Mucize şekerler 53 tl ama ben 32 tl aldım.Artan yemekler ve salatalar için
Sebze meyve saklamak için... 28 e aldım buda epey pahalıydı
Kızlar cicilerimi ekliyimkaydirigubbakcemile2
benim koltuk takımım rengi burada pembe gibi çıkmış ama öyle değil krem rengi silinebilir. benim mobilyacılarım mesela marker kalemle leke yaptı ve çıktı lekesi kullanımı rahat sürekli kullanıcaksanızda rahat oluyor. ama sandık ve çekyat özelliği yok. fiyatı 1.900 lira tavsiye ederim yani yeni aldım bende.:lepi:
Bugün aldığım 12'li silikon minik kek kalıplarım
günaydınnnnnnnn
nabersiniz kısçeler ne var ne yok bir kaç gündür yoktum. pc ile ilgili problem var. düzelmedi halen.
bir sürü şey kaçırdım kesin. ama geriye doğru bakamam bu sıralar. kimler yeni neler aldıysa iyi günlerde hayırlısıyla kullansın.
Herkes iyidir umarım.
veeeeeeee
dün nikahımız kıyıldı :lepi:
ilk başta HAYATIMa cok tşk edıyorumŞeniz davetıyelerı yollamıstı cnm arkdasım benım
dün gıttım berbattı
40 tl yol parası harcadım yazık oldu keske son takstlerımden brını ödeseydım
saat 6da baslıycaktı 7de anca orda oldum trafıkten bıde 3 arac değiştrdım son durağa kadr hepsınde gıttım
neyse hıc umduğum gıbı olmadı ferıdun duzağaç 1 saat konser vercek dedıler bıkez söledı gıttikötükedihüso hersey cok kötuydu ama benı en cok etkıleyen bı olay oldu
eskı sözlumu gordum :çok üzgünüm: okadr şok oldum kı yanı o an dunyadan hıc sevk almadım zaten belkkıde o yuzden hıc sevk almadım :çok üzgünüm: ama cok kötu oldum o benı görmedı ama hala cok kötuyum
bıde hılalce mustafam yazmıs kalplerın ustune onu gordum daha kötu oldum :1no2:ya bılmıyom ya hıc kötu seylerı hatrlamak ıstemıyom ama hayatta hep karsıma cıkıyo dün akrabamızın bırı ne zmn düğün dedı sureklı soruyorlar temmuzda ayrıldığımızı bıle bıle
buda huzurdanyanlıs okumuyorsa etıketı 42.50 tl altı sort
cok tşkler sızler bazen aılemden bıle yakınsınız cunku aılem yok yanımda:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımız bıle yok
yapamıycam dıyıp benı nışana 23 gun kala terkettı(nışanlık provalarım bıtmıstı yerı tutmustum hersey hazrdı)
ben beddua bıle edemedım sadece ağladım
aılesı ıkı gun gecmez sana doner dedı gercekten öle oldu aylarca kapıda bekledı hatta eve gelme cesaretı gosterdı yalvardı ama aılem ıstemeyız dedı
bana donup ya o ya bız dedıler bıttı
neysem bırakalım artık onları hayrlısı olsun
benımde elbet bı nışanlım olcak demı ama ne zmn allah bılır
bunlarda yeni siparislerim komdan kizlar hihoyyyt
[/URL][/IMG]
tuzluklarım mudo dan
Cnmmackada şişlievlendırme daıresı
evet ıkı kısıden bırı şişliye baglı olması lazım
[/URL][/IMG] buda mudo aşkımla benhihoyyyt
kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......
içi boş doldurmadan çektim...
Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)
ama bıu kacırınce bu rayı toplamak zor oluyor yetısemıyom
buda bnm cay setım bardaklar taşlı ama bell olmuy
bu havluyu annem yaptı ve dıger renklerını mor olanı
tesekkruler cnm
bunlarde ceyız sermede hedıye geldı
işe benide düşündüren bu biz neden dengemizi bozmak zorunda kalıyoruz
neden biz kıl mı yapaca tüy mü yapacak yok kilo mu aldıracak ya asabi olursam diye düşünmek zorunda kalıyoruz
neden bizim hormonlarımıza oluyor olan....:çok üzgünüm:
ne zor zanaat şu kadın olmak :çok üzgünüm:
keşke erkekler içse o hapı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?