Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

napcaz şimdi ya

çok kilo alırsam ya gelinliğe sığmazsam
arkadaşına sorsana mesela o aclık olduğunda meyve fln yediğinde bastırmamış mı :)

canım 40 liraya nerde yapıyorlar bana bi yazarmısın?

burcu bana niye tavsiye etmiyonklava:
allah seni top etmesinnnn:mymeka: burda ne alsam bangır bangır ilan etmyormuyum elle kere söylemiyormuyum.. herkesler adres alırken sen nerdeydin kızzz:mymeka:
aha sor ahalide duymayan kalmış mı senden başkaa.... :mymeka:
dur özelden yazıyorum şimdi:mymeka:

napcaz şimdi ya

arkadaşına sorsana mesela o aclık olduğunda meyve fln yediğinde bastırmamış mı :)

şekerim normalde zayıfçacık kız zaten. eti ne butu neee:roflol: ayy sen diyor kahvaltıda nerdeyse 1 ekmek yiyordum yok daha neler dedim:roflol: hani böyle midem kazınıp duruyordu iki bir diyor :CüvCüv: vallahi şekercim onun dediklerini yazıyorum bende kullanmış değilim. normalde ble elmayla geçiştiremem açlığımı daha fena acıkırken hapla daha zor olur sanırım:roflol:

Valla haklısın bitanem biz hep zorlukları yaşıoruz bana daha vakit var ama kesinlikle onun korunmasını istiycem banane bananeeee delikafadulden delikafadulden

Valla haklısın bitanem biz hep zorlukları yaşıoruz bana daha vakit var ama kesinlikle onun korunmasını istiycem banane bananeeee delikafadulden delikafadulden

ya kızlar bnm etrafımda sıkayetı olmayan cok kısı var ben aldım kullanmaya baslıycam 12/4 de haber verırım sıze

vallahi bende kendimi çok seviyorum neden zararları ben görüiyim o korunsun bencede kaydirigubbakcemile3
sonra ilerde bakarız deneriz belki bir tane çocuk oldup bir taneyi garantileyince düşünürüz:roflol:

Geçen yıl evlenen arkadaşım 1 ay öncesinden diane 35 kullanmaya başladı sürekli şikayetçiydi sabah kalktıgında elleri, ayakları şişiyormuş en fazla 2 ay kullandı sonra da bıraktı şimdi de bebişi var zaten a.s

aynı seyleri bende sormak istiyorum bende kararsızım burası bunu konusmak icin yerimi bilmiyorum ama:asigim:

kızlar dün bugün için cuma pazarına gideceğimi sölemiştim ya. gittim ama yine yatak örtüsü beğenemedim:çok üzgünüm: bi örtü beğenip alamıyorum ya deli olcamdelikafadulden bazen diyorumki nişanlıma ben seni nası beğendim de alıyorum şaşıyorum:roflol: çünkü bu kadar mı zor seçer bi insan yakaydirigubbakcemile3

ee madem pazara gittim bare çorap almadan dönmeyim dedim:roflol:

ya beceremezse :1closedeyes:

hoşgeldin bebek :ecrin_bebek: sefalar getirdin

napcaz şimdi ya

herkes aynı konuyu düşünüyo galiba? yalnız olmadığıma sevindim?
kafam çok karısık burda bi jinekologla görüstüm tüp bebek uzmanı aynı zamanda,
bana dedik yaşın kaç 25 dedim ,
çocuk için en güzel zaman dedi niye düsünmüyorsun dedi,
insanlar milyarlar harcıyo tüp bebek için yine de olmadığı oluyo dedi
kesinlikle VE KESİNLİKLE doğum kontrol hapını tavsiye etmiyorum dedi
offf kafam bi karıstı bi doktor da Yasmin i kullan demisti, napcaz kızlar?

ya kızlar anladıgım kadarıyla herkeze farklı syler gosterıyor bunyeye gore degısıyor ben kullancam valalhı umarum pısman olmam

HaYaTiM
ee madem pazara gittim bare çorap almadan dönmeyim dedim:roflol:

canım bunlara bayıldım ben çok tatlılar

ponponlu çoraplar çok ciciymiş :roflol:

hayatım üzülme bende çok zor beğenen bi insanım
yemek takımı almak için aylarca etrafı araştırp sonunda beğenip alan eve gelince beğenmeyen gidip başka beğenen evi gelince kontrol aşamasında çıkan sorunlardan geri iade eden ve başka bi takım alan insanım :)

ablası evleneceği zaman aylar öncesinde kıyafet bakmaya başlayan annesinin offf şimdi sana nası beğenecez dert edebildiği bi insanım
hatta ve hatta nişanlısı istanbuldan ankaraya gidebilen ama o kadar saat gezip kendine bişe beğenemeyn biriyim :)

banada annem babam ve yakın akrabalarım herşeyi bu kadar zor beğeniyorsun nişanlını nasıl beğendin hayret derler
ablamda yemek takımı vakasından sonra "düğün gecesi eve gidince anne ben bunu beğenmedim değişelim" demenden korkuyorum der :roflol:

ya beceremezse :1closedeyes:

hoşgeldin bebek :ecrin_bebek: sefalar getirdin
:lepi::lepi::lepi:

Hayatım, Fındıkzade deki cuma pazarı mı?

napcaz korunmucazda hababam çocukmu doğurcaz biz zaten anca 25inde evlenioz bebek istemiom ben evliliğimin ilk yıllarında. hap zararlı iğne zararlı o olmaz bu olmaz e napalım???

kızlar geçmişi okudum.yasmindenbahsetmişsiniz.ben 2 seneden beri kullanıyorum.ilk başladığım zaman eskiye oranla herşeye çabuk parladığımı farkettim,araştırdım,biraz sinir yapıyomuş.ilk sene kilo almadım hatta 3 kilo vermiştim.ikinci sene 10 kilo aldım senağlama.ama fazla yemekten de olabilir cokacimcoook.tabi herkesin bünyesinde farklılıklar gösterebilir.ama en az yanetkisi olan bi hap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…