Bende lazer istiyorum.Hatta bugun gidebilirsem koltuk altım için gidicem düğüne kadar 2 3 seans yapılsa epey azalır kurtulurum.40 tl ye yapıyorlar koltukaltını Ankarada.Bikini bölgesine cesaret edemiyorum bende ama tek çözüm lazer kurtulmak için.
allah seni top etmesinnnn:mymeka: burda ne alsam bangır bangır ilan etmyormuyum elle kere söylemiyormuyum.. herkesler adres alırken sen nerdeydin kızzz:mymeka:burcu bana niye tavsiye etmiyonklava:
napcaz şimdi ya
çok kilo alırsam ya gelinliğe sığmazsam
arkadaşına sorsana mesela o aclık olduğunda meyve fln yediğinde bastırmamış mı :)
işe benide düşündüren bu biz neden dengemizi bozmak zorunda kalıyoruz
neden biz kıl mı yapaca tüy mü yapacak yok kilo mu aldıracak ya asabi olursam diye düşünmek zorunda kalıyoruz
neden bizim hormonlarımıza oluyor olan....:çok üzgünüm:
ne zor zanaat şu kadın olmak :çok üzgünüm:
Valla haklısın bitanem biz hep zorlukları yaşıoruz bana daha vakit var ama kesinlikle onun korunmasını istiycem banane bananeeee delikafadulden delikafadulden
Valla haklısın bitanem biz hep zorlukları yaşıoruz bana daha vakit var ama kesinlikle onun korunmasını istiycem banane bananeeee delikafadulden delikafadulden
kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......
marifetli olmak baska bisey güzel günlerden kullan seker
içi boş doldurmadan çektim...
arsima doğum kontrol hapı kullanıyormusun canım?
ay bir ara çok heveslendim hem adet sancım btecek hem korunucam falan diye...
ama gel gelelim hiç olumlı bir şey duymadım
kardeşim 3 ay hormon tedavisi için kullandı 10 kilo aldı
en samimi arkadaşım düğüne 2 ay kala başladı 1 hafta dayanabildi çok snir yapmış
bende tırstım kızlar bu konua ne düşünüyorsunuz...
hele birde yumurtlamayı etkilediği söyleniyor ki o başlı başına korku sebebi...
rahimi tembelleştiriyormuş.
hatta KKda okumuştum biri yazmış yasmini kullananların paylaşım alanında...
siz etkilemediğini düşünüyorsunuz etkilemiyorsa bırakalı 2 sene olmasına ve hiç bir sebep olmamasına ramen neden hamile kalamıyorum bence kullanmadan iyi düşünün falan yazmışlar iyice kafam karıştı...
Geçen yıl evlenen arkadaşım 1 ay öncesinden diane 35 kullanmaya başladı sürekli şikayetçiydi sabah kalktıgında elleri, ayakları şişiyormuş en fazla 2 ay kullandı sonra da bıraktı şimdi de bebişi var zaten a.s
ya beceremezse :1closedeyes:
hoşgeldin bebek :ecrin_bebek: sefalar getirdin
napcaz şimdi ya
çok kilo alırsam ya gelinliğe sığmazsam
arkadaşına sorsana mesela o aclık olduğunda meyve fln yediğinde bastırmamış mı :)
herkes aynı konuyu düşünüyo galiba? yalnız olmadığıma sevindim?
kafam çok karısık burda bi jinekologla görüstüm tüp bebek uzmanı aynı zamanda,
bana dedik yaşın kaç 25 dedim ,
çocuk için en güzel zaman dedi niye düsünmüyorsun dedi,
insanlar milyarlar harcıyo tüp bebek için yine de olmadığı oluyo dedi
kesinlikle VE KESİNLİKLE doğum kontrol hapını tavsiye etmiyorum dedi
offf kafam bi karıstı bi doktor da Yasmin i kullan demisti, napcaz kızlar?
:lepi::lepi::lepi:
ya beceremezse :1closedeyes:
hoşgeldin bebek :ecrin_bebek: sefalar getirdin
Hayatım, Fındıkzade deki cuma pazarı mı?kızlar dün bugün için cuma pazarına gideceğimi sölemiştim ya. gittim ama yine yatak örtüsü beğenemedim:çok üzgünüm: bi örtü beğenip alamıyorum ya deli olcamdelikafadulden bazen diyorumki nişanlıma ben seni nası beğendim de alıyorum şaşıyorum:roflol: çünkü bu kadar mı zor seçer bi insan yakaydirigubbakcemile3
ee madem pazara gittim bare çorap almadan dönmeyim dedim:roflol:
herkes aynı konuyu düşünüyo galiba? yalnız olmadığıma sevindim?
kafam çok karısık burda bi jinekologla görüstüm tüp bebek uzmanı aynı zamanda,
bana dedik yaşın kaç 25 dedim ,
çocuk için en güzel zaman dedi niye düsünmüyorsun dedi,
insanlar milyarlar harcıyo tüp bebek için yine de olmadığı oluyo dedi
kesinlikle VE KESİNLİKLE doğum kontrol hapını tavsiye etmiyorum dedi
offf kafam bi karıstı bi doktor da Yasmin i kullan demisti, napcaz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?