- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
ponponlu çoraplar çok ciciymiş :roflol:
ablamda yemek takımı vakasından sonra "düğün gecesi eve gidince anne ben bunu beğenmedim değişelim" demenden korkuyorum der :roflol:
kızlar geçmişi okudum.yasmindenbahsetmişsiniz.ben 2 seneden beri kullanıyorum.ilk başladığım zaman eskiye oranla herşeye çabuk parladığımı farkettim,araştırdım,biraz sinir yapıyomuş.ilk sene kilo almadım hatta 3 kilo vermiştim.ikinci sene 10 kilo aldım senağlama.ama fazla yemekten de olabilir cokacimcoook.tabi herkesin bünyesinde farklılıklar gösterebilir.ama en az yanetkisi olan bi hap...
kızlar geçmişi okudum.yasmindenbahsetmişsiniz.ben 2 seneden beri kullanıyorum.ilk başladığım zaman eskiye oranla herşeye çabuk parladığımı farkettim,araştırdım,biraz sinir yapıyomuş.ilk sene kilo almadım hatta 3 kilo vermiştim.ikinci sene 10 kilo aldım senağlama.ama fazla yemekten de olabilir cokacimcoook.tabi herkesin bünyesinde farklılıklar gösterebilir.ama en az yanetkisi olan bi hap...
Ayyy çok güldüm Arsima yaaa :roflol::roflol::roflol:yapma sakın öyle bişeyy :roflol::roflol::roflol:
iğne kullanan ark vardı ama çok sorun yaşadılar kızlar..en ii hap yasmin diyolar ama CADIARZU birde spral mi ne öyle bi yöntem var oda olabilir gerçi tam nasıl bi zararı avrmı bilmyorum ama onuda kullanan ark var...kızlar ama ne olursa olsun bu süreyi çok fazla uzatmama tarftraıyım cart diyo doğurayım demiyorum ama çokda uzamasın..ilaç kullana kullana bünye sanki bi süre sonra bıraksan dahi tepki vermiyo gibi geliyo bana...
hem genç anne olun aa ablanmı desinler görünce çocuğunuzakaydirigubbakcemile3
zardan ötürü spral takılamaz
ben 6 ay en fazla 1 yıl hap kullanam diyorum
kız ilk gecede sonra taktırırsın zaten önce olmaz tabii...
ilk gece hamile kalırsan :jeyyar:
ya beceremezse :1closedeyes:
hoşgeldin bebek :ecrin_bebek: sefalar getirdin
kızlar bunu dün akşam aldım topunuzun gazıyla:roflol: sarev sarev alın size sarev. ama yakından elleyince harika bi his uyandırıyokaydirigubbakcemile3 fiyatı 127.5 TL.
Çiçeeemm bunun da içinde fitted çarşafı varmı??
allah seni ya nasılda kaşları kaldırıyo yukarı yukarı koptum:roflol:
Beceremezse hoşgeldin bebek ama kaç yaşında adam onuda biliodur heralde dimi ama???
boşverin evlenmeyek en iyisi
napcaz korunmucazda hababam çocukmu doğurcaz biz zaten anca 25inde evlenioz bebek istemiom ben evliliğimin ilk yıllarında. hap zararlı iğne zararlı o olmaz bu olmaz e napalım???
bakın arkadaşlar
size garanti çözümü söylüyorum
çok sağlıklı
ayrı odalarda yatmak :jeyyar:
tek yan etkisi kocanız sizi kapı dışarı eder
:roflol: :roflol:
ben yasmın kullanmaya basladım 5 gun oluo.
daha once dde kulanmıştım adet sancılarım ıcın işe yaramıştı.
kılo olayını da abartmamak lazım,psikolojik olarak hap kullanıyorum dııp kendımızı ac sanıor da olabılırız .bende bı farklılık yaratmadı
yalnız duzenlı kullanmak lazım.1 gun aksatırsan o gun bıle hamıle kalma rıskı var.
mesela emre:) kuzenımın 1 gunluk unutkanlının eseri:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?