Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[

AYRI ODA HE SUPER YAAAAA
BEND ESIPRELLI ILKCOCUKTAN SORNA TAKILIR BILIYORUM YINE EN IYISI HAPPPP
YOKSAAAAA:ecrin_bebek::CüvCüv:

demek ilk çocukdan sonra oluyomuş ben bugün ark gidiyim diyim bi

ne zaman doğrudan lan söyle diye:mymeka:
kaydirigubbakcemile3

yok canım ya almadım ama ılk bı kaç gun bıraz gergın olmuştum.ama sonradan gectı.valla 3 ay sonra dugunum olacak bı aksılık çıkmazsa ve ben kendımı kucaımda bı bebekle hayal bıle edemıyorum o yuzden sımdıden kullanmaya basladım.
kılo yapmıo dedım gıbı gergınlık yapmıştı.doktora sorduumda yedıklerıne dıkkat etmezsen herzaman kılo alırsın dedı.hapa bağlama dedı.valla ben kullanmaya devam edeceım .mustakbel kocişe güvenım yok bu konuda o çocuk delısı.:)

demek ilk çocukdan sonra oluyomuş ben bugün ark gidiyim diyim bi

ne zaman doğrudan lan söyle diye:mymeka:
kaydirigubbakcemile3

YA HAYIR YANI ILK COCUKTAN SONRA TAKTIRIYOLAR GENELDE OYLE ONERILIYOR DEMEK ISTEDIM YAAAW NE GULUYON senağlama

burcu nere kaçtın yivrim

şekerm burdayım yaaa
bir yandan da netten araştırıyorum ne halt yiyceğimizi...
burda yazamayacağım sebeplerden de ben hep hapı istedim..
beni ikna etmse bir şeyler başlıycam ama yok bulmaıyorum bir türlü..
düğün öncesi kullanım beni ürkütüyor..

ben aşkıma güveniyorum başaramayacağı halt yok da :roflol:
ne bileyim yapay geliyor diğer yöntemler işte
hap istememin sebebi bu... ve adet sancılarım...
peki canım sende şişkinlk yapmadımı çoğu insanda mesele KK da ki topikte okudum yasmin kullananlarda göğüste hassasiyet şişkinlik vücutta ödem falan yaptığını okudum...
sen ne düşünüyorsun bu konuda??:uhm:

ama ben bı yerde okumuştum en az 2 ay öncesınden kullanılmalı dıe.
valla rıske atamam. :)
daha ne iş bellı ne bişi
hapa devammmmmm

ya ben adet sancılarım için doktora gitmiştim.ama benımkı sadece sancı dııl ıshal kusma hepsi korkunc gecıordu.
hap verdı ılk baslarda sınır yaptı.yanı dengesız gıbıydım.bı adete 1 gun falan kala karnım çok şişiordu. ama sancı yokt.göğüslerde de adete yakın hassaıyet oluyordu.yanı bendekı yan etkılerı böyleydı.ama bence doktora herkes gidip danışıp kullanmalı.her bunye farklı olabılıo.
doktor en iyisi yasmın dedı ben de dedım ya kılo aldoran bu mu yok dedı en iyisi bu dedı.e koca docent ne dıımm.:)
ama kızlar dedıım gibi bende böle olmaz da sızde baska olur yanı farklı farklı ama sancılara ıyı geldıı bı gercek ama yıne de çok uzun yıllar kullanmayı dusunmuyorum.bakalım hayırlısı hakkımızda hepımız kucaımızda bebişimiz buralarda yazışmayalım ama daha gencız yaaaaa :)

çoraplarımı beğenen herkese teşekkür ederim.

bi de niye hep aynı model diye soran arkadaşıma da cevabım şudur: bişeyi beğendim mi her renginden almazsam çatlıyom:))))

çoraplarımı beğenen herkese teşekkür ederim.

bi de niye hep aynı model diye soran arkadaşıma da cevabım şudur: bişeyi beğendim mi her renginden almazsam çatlıyom:))))

mirci canem cvp için
üstüme vazife değil ama merak ettim
yanlış anlamamışsındır umarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…