Evet çok suratsızlar ciddenAyyy bu kan alanların hepsi gıcık galiba, bizimde domuz gibi bir adam soru soruyon doğru düzgün cevap vermiyor kaydirigubbakcemile3 Vala eksik öyle çok ki al al bitmiyor. Benim daha en büyük parçalar duruyor Çok üzgünüm çoook Ben eşrefpaşaya yakın oturuyorum ama yenim evim şirinyerde sengözlerimebaksanab Aşkımın okulu bornovada BAL. Biz her yerdeyiz :roflol:
canım 34 parça..
25 cm tabal altı adet
20 cm tabak altı adet
çay fincanı altı adet
çay tabağı altı
15 cm tabak 1 adet
13 cm tabak 1 adet
11 cm tabak 2 adet
tuzluk biberlik
peçetelik
demlik
şekerlik ..
mavisi de vardı kızlar bence kaçırmayın 50 tl ya ne gerek var 150 200 tl vermeye ..
ben diğer ihtiyaçlarımı alıcam kahvaltı takımına vereceğim parayla.
Ben misafir için kullancağım kahvaltı takımımın siparişini verdim bu hafta teslim alıcam. Günlük bişeyler düşünüyorum şimdi ama kapaklı filan dolaba kaldıracağım basit bişey olsun istiyorum. Ama bu fiyat gerçekten süpermiş, netten almadın galiba
canım istediğin koltuk takımını bulabldin mii?:teytey:
yok canım netten değil evdi mağazasından aldım.broşüründe görmüştüm gidip aldım..
evett canımmmm kaydirigubbakcemile5
üretimden kalktı dediler ama hamdolsun aradık taradık bulduk..kaydirigubbakcemile
parpalm resmını ekledım cnm cok guzel koltuk takımı ne kadr acep bıde altta sağdakı halı tam uymuş
kıslar hani hepiniz nbb geceliklerden alıyorsunuz ya.zaten aldıklarınızın modellerine bayılıyorum.pazar günü loyada bu modelide yakından gördüm.bir kumaşı var bir görseniz.öyle tatlıki hemde elbise gibi duruyor.embesiydi ama çok beğendim valla.bu modelide tavsiye ederim...
günaydın kızlar parpalm güle güle kullan güzelim
aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)
isaura canım çok şık ve zarif iyi günlerde kullanınn..Sizde başlamışsınız mobilya almaya yerimseniben Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:
kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum..
Bende pazar günü netten KOM gecelik aldım.
Benden şimdilik bu kadar yarın sabah kızlar bakarlar süpriz olsun :teytey: :1shok: istedim hem topiğin yüzü gülsünnnn delikafadulden
Buarada ben bunun aynısını almıştım 9 liraydı. Gerçekten elbise gibi çok hoş bişey. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?