Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet çok suratsızlar cidden Bizim pek eksik kalmadı büyüklerinde hemen hemen hepsini hallettik.Bi salon halısı ve perdeler tv ünitemiz kaldı.onlarıda bu hafta halledicez inş..:Saruboceq: Eee sen yinede uzak yere gelin gitmiyosun güzelim yerimseniben Eşinin işi biraz evinize uzak olacak sadece.Eksikte bitmezz ahh ahh Çok üzgünüm çoook
Canım walla kahvaltı takımını çok uyguna almışınn..Takdir ettim doğrusu :lepi:
Markası var mı ?
Bu arada koltukların zati çok şirin ben bunları yakından da görmüştüm.Bize çok yakın merinos mağazası vardı habire girip çıkıyordum oraya yeni bişeyler gelmişmi diye kaydirigubbakcemile3Bunları görmüştüm bide yeşillileri vardı çok tatlı şeker gibi koltuklardı yiyesi gelir insanın :icecream:
Alyansınızda çok güzelmiş..:lepi:
Herbişeyini iyi günlerde kullan yerimseniben

yok canım netten değil evdi mağazasından aldım.broşüründe görmüştüm gidip aldım..

canım istediğin koltuk takımını bulabldin mii?:teytey:

evett canımmmm kaydirigubbakcemile5
üretimden kalktı dediler ama hamdolsun aradık taradık bulduk..kaydirigubbakcemile

valla çok sevindim:dance: ben istediğim şeyi alamayınca çok üzülüyom çünki senağlama Allah huzurla,sağlıkla oturmanızı nasip eder inşallah:Saruboceq:

Günaydıııınnnnnn çok teşekkür ederim uğur böcüğüyerimseniben resimlerim eklenebildi sonunda bi becerememiştim

parpalm resmını ekledım cnm cok guzel koltuk takımı ne kadr acep bıde altta sağdakı halı tam uymuş

Koltuk takımı 3.400 den 2.400 zar zor indirip aldık koltukların ayak uçlarında sıra taş işli bende çok beğeniyorum ama halı konusunda kararsız kalıyorum sağdakini düşünücen bakalım hayırlısı

azelya çok teşekkür ederim beceriksizliğim kk da duyulacak yakında-tatlicadiarzu-

GÜNAYDIN ÇEYıZCı FISTIKLAR...

isuara, hayırlı olsun mobilyaların çook modern.
pashima, bende beğenmiştim taçın bu modelini. çook güzel. burada çelik sürahi de benim alacaklarım arasında. kararsız kaldım kullanışlılmıdır diye.
güle güle kullan şekerim.
başıyazmalıkız, sende güle güle kullan cicilerini. kıssss nası 50 liraya kahvaltılık mı olur aaaaa süper ya bide ben bakayım evdi'ye

Buarada ben bunun aynısını almıştım 9 liraydı. Gerçekten elbise gibi çok hoş bişey. kaydirigubbakcemile2

Günaydın Canlarımmmmm bugün herşey daha bir güzel görünüyor gözüme sizce neden ? :1rolleyes:

İsaura - Damla-dincer - Pashmina - Başıyazmalıkız hepiniz aldılarınızı güle güle iyi günlerde kullanın canlarımm...

günaydın herkese gamyoncuiremsu

aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)

hayırlı olsun canım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

isaura canım çok şık ve zarif iyi günlerde kullanınn..Sizde başlamışsınız mobilya almaya yerimseniben Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:

bi ben alamadım yafff
2,5 ay kaldı senağlama

kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum..

hepsini iyi günlerde kullan
alyansın çokmu kalın benmi öyle gördüm parmağın rahatmı içinde merak ettim :)

Bende pazar günü netten KOM gecelik aldım.

çok güzelmiş iyi günlerde kullan

Benden şimdilik bu kadar yarın sabah kızlar bakarlar süpriz olsun :teytey: :1shok: istedim hem topiğin yüzü gülsünnnn delikafadulden

hepsi çok güzeller bi battaniyedeki etiketi anlamadım :)
Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsn Şeniz

Buarada ben bunun aynısını almıştım 9 liraydı. Gerçekten elbise gibi çok hoş bişey. kaydirigubbakcemile2

ay benimde çok hoşuma gitti nereden aldın aceba laelaelaelaelae

ben bu ara hiçbişe almıyorum :çok üzgünüm:

kısçeler benim ocak, fırın ve davlumbaz almam lazım önereceğiniz bişe varmı
birde şu kdv ötv indirimi ne zamana kadar aceba biliyormusunuz o bitmeden alsam :)

pashmına bacım cok guzel nevresım ya:asigim: bendede bı tane var bı tane daha almak ıstedım okadr guzelkı mutlulukla kullan cnmm battanıyenıde tatlımyerimseniben

damla dıncer cok guzelmış cokta uygun gule gule kullanŞeniz

ısaura cnm cok guzelmış ya moblyaların hayrlı uğurlu olsun tatlım

offf bende hıc bısey alamıom:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…