Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman sağlıklı ollun yetr ınanın gece rahatsızlandım ölcem sandım kıymetını bılın boşverın 3 5 kıloyu kımse manken olmuycak deıl mı
cok şükür elımız kolumuz bacağımız var nolur bunları düşününn cooook optum sızı

kıslar hani hepiniz nbb geceliklerden alıyorsunuz ya.zaten aldıklarınızın modellerine bayılıyorum.pazar günü loyada bu modelide yakından gördüm.bir kumaşı var bir görseniz.öyle tatlıki hemde elbise gibi duruyor.embesiydi ama çok beğendim valla.bu modelide tavsiye ederim...

Ah çeşkem çeşkem gelebilsem.Zaten buluşma gününüzün fotolarını 4 gözle bekliyorum..Çok içim gidiyor zaten buluşcanızz diye benneyaptımki

eudorabeta çok güzel seksü şeylerin :jeyyar: O siyahtan bende istiom NBB değil mi?

kısss azelya koptum gülmekten sen çook yaşa emi sırnaşık şey

Amin amin hepberaber inşallah kaydirigubbakcemile3

Ucuz atlatmışsın tatlım, geçmiş olsun :1hug:

evt cnm ust katı ekmeklık hem cok yer kaplamıyo hemde cok kullanıslı geldı neyse yaırn gızlardan fıkır alırm ben kacıyom ı aksamlar

ayhh banada çikolata tatlı deme bitiyorum doktorumun bana dediği sadece bitter ye sütlü falan yeme çünkü çikolata yiyip kola içmek en büyük favorim ve bunları bırakmadığım için hayatım risk taşıyor yani şekerim hep çıkışlarda hiç inişleri göremiyormuşuz artık azallttım gibi ama genede yiyorum kremin faydasını gördüm dedin hangi krem bu cnm

ohh ne guzel ya, benim kardesimde benim enaz 2 katım yemek yiyor ustelik hergun 2 çikolatası mutlaka vardır bu yemeklerin icinde; benden uzun bide benden 11 kilo zayıf :1shok:
dusunun artık benim kiloyu

gerçekten çok cici duruyor kaydirigubbakcemile2

gecmiş olsun canım ya.bitter çikolata gerçek çikolata zaten, bosver sütlü çikolatayı falan ben sevmem onları, bitter olsunki çikolata oldugu anlasılsın. canım yanlıs yazmısım "kremin faydası oluyormu :sm_confused:" yazacaktım. faydası olup olmadıgından emin degilim acıkcası sanki biraz toparlıyor gibi geldi ama bilemiyorum, hergun aynanın karsına gecip bakmaktan algılayamıyorum artık. vichy'nin lipometric kremini kullanıyorum canım, 2 kutu almıstım bitene kadar kullanacagım artık, okadar para verdim ama oyle aman aman bi etkisi yok varsa da az. en guzeli spor yapmak ama nerdeee eve gidiyorum cnm cıkmıs vaziyette iş, okul,evlilik hazılıgı

dogrusun canım ya herseyin bası saglık en onemlisi o. ama iste insanoğlu varolanın kıymetini bilmek yerine daha fazlasını istiyor. istiyorki hem yiyip içeyim, tatlıları gotureyim, hic hareket etmeyeyim hemde incecik olayım, yani ben

saol cnm tel geldide geç yazıyorum bende krem kullanan arkşım varda s... ile başlıyor toparlama yaptığını ama pek değişik olmadığını sölemişti bana cnm senin işinde zor tabi Allah kolaylık versin güzelim

Saol Gasolinecim a.s. Bence sende betty booplan yerimseniben Benimde üstüm 36 altım 38 ben S aldım.Altlar tam oldu üstlerde tişört gibi oldu ama zaten pijama dediğin biraz salaş olacak değilmi rahat etmek önemli yerimseniben
aldo eudorabeta aldıklarınızı güle güle kullanın bu arada mandalincim de bişeyler almış ama ben göremedim heralde öteki tarafta
Saol şekercim yerimseniben
Saol tatlım a.s. Evet NBB ben loyadan aldım hepsini en uygun fiyata loyada buldum.En çok para verdiğim 27-28 TL dir.Diğerleri 19.90 TL falandı galiba:uhm:.

Off cum sana bi tavsiye.Ablam uzun süredir lahana suyu içiyor.Ve epeyce bir faydasını gördü 8 kilo falan verdi.Her gün sabahtan lahana yapraklarını yıkayıp kaynatıyor.Suyunu bir şişeye koyuyor,içinede yarım limon sıkıyor.Akşama kadar su yerine onu içiyor.Hem idrar yollarınıda temizliyormuş yağlarını yakıyormuş.Epey bir faydasını gördü.idrarımdan yağ akıyor sanki diyor.Kaynattığı lahanalarıda ince ince doğrayıp üzerine zeytinyağ ve limon sıkıp salata yerine yiyor.Sende dene istersen.yerimseniben

Oooohhhhhh be oku oku ancak bitirdim. Herşey normale dönmüş çok sevindim. Yeni bir sürü cici vardı, Sinay, mandilin, eudorabeta, isaura, rozelin ve unuttuğum sayamadığım herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın. Hepsi çok güzel

Saol sulfatcım a.s.
Bu arada sen nerelerdesin be kuzumm :mymeka:neler neler oldu kaçırdın yeni bir topik açıldı sonra kapandı sonra burası geri açıldı Sonra eski düzenimize döndük çok şükürr :Saruboceq:

İsauracım canım koltuk takımı aldınızmı ? Birde yemek odası ne kadara mal oldu :uhm:

Bende pazar günü netten KOM gecelik aldım.Bugün geldi..55-60 arası fiyatı vardı ama ben 22,90 a aldım Orjinal KOM ürünü sadece etiketinde kesik var bunun bi anlamı vardı ama unuttum kaydirigubbakcemile3 neyse çok beğendim tül falan değil kumaşı micro yazıyor giydim tam oldu hihoyyyt

her sene nevresimlerde indirim yapar taç ama bi bu modeller indirime girmez, bu sene aldım en sonunda indiriimsiz falan kızlar, bakalım beğenecekmisiniz???? :1closedeyes:

linens doğa serisi battaniyem kızalr, nevresim ve battaniye 200 ytl tutmuştu., bunun resmini çok güzel çekemedim doğru katlanmadı bile çünkü ortasında kocaman etiketi var...yerimseniben

hisar çelik sürahim 120 ytl ama annecim 45 e ytl ye almışşşş
naniknanik

ve paşabahçe sürahim bide yan olanı vardı ama bulamadım kuşlar onu fiyatı 18 ytl idi.

Benden şimdilik bu kadar yarın sabah kızlar bakarlar süpriz olsun :teytey: :1shok: istedim hem topiğin yüzü gülsünnnn delikafadulden

Eğer daha önceden kullananlar varsa beğendiğiniz beğenmediniz şeylere yorum yazın mutllaka bekliorumm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…