- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayy bızım ordada acıldı japon bazaarı süper seyler var hepsını toplu eklıycem ben resımlerın:asigim: gel senınle bız gezelım ama benım alcak bı seyım yok şölekı cok borc vargezerken hıcte kızmam hee
kısss azelya koptum gülmekten sen çook yaşa emi sırnaşık şey
kızlar biraz önce ne yaptın inanamazsınız
sunsetten pijama alayım dedim size özendim..üye olmuştum bi kaç ay önce o siteye..beğendiklerimi hep sepete eklemişim...bugünde btane alayımdiye beğendim girdim kart numaramı aldığım ürün 19.00 ytl onayla dedim
ekranda siparişiniz onayladın 102.90 yazmazmı:1shok: dedim ne oluyo....meğer önceden sepete eklediğim şeylerin hepsiniz çekmişdelikafadulden
bi panik bi panik ben sormayın allahdan hemen aradım ordaki deniz hnm çok yardımcı oldu sağolsun iptal ettik yoksa kalpden gidiyodum
amin amin canım ya :Saruboceq:
bende krem kullanıyorum ama faydası oluyorum :sm_confused:
birazcık yemeği kesince veriyorsun gercekten, aslında ben ekmek yemiyorum, çikolatayı bıraktım her yemekten az az yiyorum ve bu sekilde yapınca yavas yavas kilo veriyorum, oldukca yavas oluyor ama bu sekilde yasamaya alısıyorum. kilo veriyorum dediğim 2 yada 3 haftada 1 kilo veriyorum ancak fazlası degil delikafadulden
ama 2,5 aydır 3 kilo verdim ancak maalesef senağlama
spor yapmaya vakit bulamıyorum, iş yerindede koca gun masa basında ve en kotusu ama en kotusu ben bu aralar cok cezbedici bir tatlıya dadandım bırakamıyorum, utanmasam hergun yiyecegim napıcam ya kendime engel olamıyorum :sm_confused:
black ne bulusması bacım anlamadım hee
bende hasta ıken yerım hemde durmadan bazen hastalığı bahane edım annem babam ılgı gostersın dıe yapıyom:roflol: annem bısey ısten mı dıo ben sayıyom herbıseyı aklıma o an ne gelırse annem nolrr sen hasta olma dıo:roflol:
ama hala 47 kıloyum ayoll
kıslar hani hepiniz nbb geceliklerden alıyorsunuz ya.zaten aldıklarınızın modellerine bayılıyorum.pazar günü loyada bu modelide yakından gördüm.bir kumaşı var bir görseniz.öyle tatlıki hemde elbise gibi duruyor.embesiydi ama çok beğendim valla.bu modelide tavsiye ederim...
ayhh banada çikolata tatlı deme bitiyorum doktorumun bana dediği sadece bitter ye sütlü falan yeme çünkü çikolata yiyip kola içmek en büyük favorim ve bunları bırakmadığım için hayatım risk taşıyor yani şekerim hep çıkışlarda hiç inişleri göremiyormuşuz artık azallttım gibi ama genede yiyorum kremin faydasını gördüm dedin hangi krem bu cnm
aman sağlıklı ollun yetr ınanın gece rahatsızlandım ölcem sandım kıymetını bılın boşverın 3 5 kıloyu kımse manken olmuycak deıl mı
cok şükür elımız kolumuz bacağımız var nolur bunları düşününn cooook optum sızı
gecmiş olsun canım ya.bitter çikolata gerçek çikolata zaten, bosver sütlü çikolatayı falan ben sevmem onları, bitter olsunki çikolata oldugu anlasılsın. canım yanlıs yazmısım "kremin faydası oluyormu :sm_confused:" yazacaktım. faydası olup olmadıgından emin degilim acıkcası sanki biraz toparlıyor gibi geldi ama bilemiyorum, hergun aynanın karsına gecip bakmaktan algılayamıyorum artık. vichy'nin lipometric kremini kullanıyorum canım, 2 kutu almıstım bitene kadar kullanacagım artık, okadar para verdim ama oyle aman aman bi etkisi yok varsa da az. en guzeli spor yapmak ama nerdeee eve gidiyorum cnm cıkmıs vaziyette iş, okul,evlilik hazılıgı
Saol Gasolinecim a.s. Bence sende betty booplan yerimseniben Benimde üstüm 36 altım 38 ben S aldım.Altlar tam oldu üstlerde tişört gibi oldu ama zaten pijama dediğin biraz salaş olacak değilmi rahat etmek önemli yerimsenibenİşte bu güzeldi :)))
Ayrıca Eudo, güle güle kullan cicilerini hepsi çok güzel. O KK üniformalarını da güzel gecelerde sabahlarda giy inş. Burcu ve sizler sağolun, ben de taktım alıcam inş o üniformalardan, özellikle betty boop lardan, ki kendisinin hayranıyımdır :lepi: Ama ben denemeden alamıyorum maalesef o tarz çamaşır gecelik gibi şeyleri, üst beden alt beden uyumsuzluğundan dolayı, s mi yoksa m mi olacak belli olmuyor
Bi daha ayrıca, yaşasın eskiye döndük :enbuyukkk:
Saol şekercim yerimsenibenaldo eudorabeta aldıklarınızı güle güle kullanın bu arada mandalincim de bişeyler almış ama ben göremedim heralde öteki tarafta
Saol tatlım a.s. Evet NBB ben loyadan aldım hepsini en uygun fiyata loyada buldum.En çok para verdiğim 27-28 TL dir.Diğerleri 19.90 TL falandı galiba:uhm:.Ah çeşkem çeşkem gelebilsem.Zaten buluşma gününüzün fotolarını 4 gözle bekliyorum..Çok içim gidiyor zaten buluşcanızz diye benneyaptımki
eudorabeta çok güzel seksü şeylerin :jeyyar: O siyahtan bende istiom NBB değil mi?
Off cum sana bi tavsiye.Ablam uzun süredir lahana suyu içiyor.Ve epeyce bir faydasını gördü 8 kilo falan verdi.Her gün sabahtan lahana yapraklarını yıkayıp kaynatıyor.Suyunu bir şişeye koyuyor,içinede yarım limon sıkıyor.Akşama kadar su yerine onu içiyor.Hem idrar yollarınıda temizliyormuş yağlarını yakıyormuş.Epey bir faydasını gördü.idrarımdan yağ akıyor sanki diyor.Kaynattığı lahanalarıda ince ince doğrayıp üzerine zeytinyağ ve limon sıkıp salata yerine yiyor.Sende dene istersen.yerimsenibendogrusun canım ya herseyin bası saglık en onemlisi o. ama iste insanoğlu varolanın kıymetini bilmek yerine daha fazlasını istiyor. istiyorki hem yiyip içeyim, tatlıları gotureyim, hic hareket etmeyeyim hemde incecik olayım, yani ben
Waşş göstersene :jeyyar:
Yupii hihoyyyt Artık balayına gidersem kumsalda betty boop show yaparımm kaydirigubbakcemile3
aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)
aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)
Oooohhhhhh be oku oku ancak bitirdim. Herşey normale dönmüş çok sevindim. Yeni bir sürü cici vardı, Sinay, mandilin, eudorabeta, isaura, rozelin ve unuttuğum sayamadığım herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın. Hepsi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?