Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aRSıMA ARABALAR ıÇıN VERGı ıNDıRıMı 3 ay sürüyor bence ötv indirimide o kadardır. amaç piyasayı canlandırmakmış ya

yazmalım hepside birbirinden güzel valla.ya vakit yaklaştıkça herşey yavaş yavaş tamamlanıyor ya bu ana bayılıyorum işte.
koltukların çok güzel.
ısıtıcın ve robotun çok cici,mutfak tezgahında hayal ettim birden...delikafadulden
alyanslarınızı bir ömür boyu Rabbim parmaklarınızdan ve değerinide kalbinizden sökmesin inş...
kahvaltı takımına gelince bende broşürü kapıda görmüştüm.yakından görme şansınada nail olan bir insan olarak bende beğendim valla.kaçırılmayacak bişiy hakikaten...
hepsini kociişinle güzel günlerde kullankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya buketim sanki reklamda 31 mart son diye bişe duydum
ama tam hatırlamıyorum
akşam sitelerine fln baktım bulamadım yazı

kısçeler benim ocak, fırın ve davlumbaz almam lazım önereceğiniz bişe varmı
birde şu kdv ötv indirimi ne zamana kadar aceba biliyormusunuz o bitmeden alsam :)

ne marka almayı düşünüyon cnm
ben arcelık aldığım ıcın dıyorum tanıdığım var yardımcı olabılırım sanaŞeniz

simens yada arçelik
diğer beyazlarımda arçelik bi tanıdıktan almışlardı
şimdi bu konuda pek bilgim yok ne alsam bilemiyorum
ben sana kod versem fiyatlarını öğrenebilirmisin indirimli :)

simens yada arçelik

tabıkı cnm sen yaz ben akşama sorarım aksam uunutrsam en gec yarın aslında ararım müdürü tanıyom ama suan musaıt deılım patron barut fıçısı gıbım kötükedihüso sen yaz tatlım
pekı pesın mı takstle mı alcaksın

kısçeler benim ocak, fırın ve davlumbaz almam lazım önereceğiniz bişe varmı
birde şu kdv ötv indirimi ne zamana kadar aceba biliyormusunuz o bitmeden alsam :)

arsimacım dün arcelıkteydım we kampanya 31.03.2009 son dedı orda calısan arkadas fıyatlar baya uygyndu

fiyada göre peşin yada taksitli
onun için iki türlüde söylesin zahmet olmazsa :)
fırın 9626 YDI
ocak O 713 RS (bunun grisi varmı aceba bunuda sor -tatlicadiarzu-)
davlumbaz P33 yada P24 CI ikisinide sevdim

arsimacım dün arcelıkteydım we kampanya 31.03.2009 son dedı orda calısan arkadas fıyatlar baya uygyndu

hım hafta sonu bakayım hemen

tmm arsıma bacım bugun olmazsa en gec yarın sorarım
ayrıca ben bu kampanyayı daha uzun suruyo dıe bılıyorum ama
benneyaptımki

Kıslar günaydın a.s.
Ya benim bir problemim var, Pashmina'nın eklediği resimleri göremiyorum, birkaç kişi daha eklemiş sanırım onları da göremiorum (((

Son düzenleme:
tmm arsıma bacım bugun olmazsa en gec yarın sorarım
ayrıca ben bu kampanyayı daha uzun suruyo dıe bılıyorum ama
benneyaptımki

tamam yivrim bekliyorum
bende uzatıldı biliyordum ama tvde 31 mart duydum pınarda öyle dedi işte

bulasık makınası aldın mı canım sen

evet canım
2007 yazında alındı hepsi
buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinası, mikrodalga, tv, dvd
ocak ve fırını evim olursa ankastre alırım diye almamıştım

simens yada arçelik

Arsima, kampanya 31 mart a kadar devam ediyo. Hatta, yanlış hatırlamıyorsam Arçelik ve Siemens te şuanda Kdv ve Ötv (%26) indirimine ilave olarak bir indirim daha var, birkaç gündür reklamları dönüyor. Hatta bir de haber yapıştırayım buraya;
Alıntı :
"''Ekonomiyi canlandırmak amacıyla Hükümet'in aldığı 'dayanıklı tüketim ürünlerinde yüzde 6,7 olan ÖTV'nin 3 ay süreyle sıfıra indirilmesi kararı, sektör açısından olumlu bir gelişme ve tüketici için önemli bir fırsattır. Biz de ÖTV indirimini fiyatlarımıza indirim olarak yansıtarak, tüketicilerimizin satın alma gücüne destek vermeye devam edeceğiz. Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, fırın ve kurutucu için mevcut 'KDV-ÖTV Bizden' kampanyasının üzerine yüzde 6,7 oranında ÖTV indirimini ayrıca uyguluyoruz.'' Daha önce ''KDV-ÖTV uygulaması'' olmayan bazı ürünlerde de yüzde 6,7 oranında ÖTV indiriminin fiyatlara yansıtıldığı dile getirilen açıklamada, bazı örnek ürünlerde ÖTV indiriminden önceki kampanyalı ve kampanyasız fiyatlar ile ÖTV indirimi sonrası listelenen fiyatlar şöyle aktarıldı:x

5233 NF Buzdolabı perakende fiyatı 1.896 TL

KDV ÖTV Bizden kampanyası fiyatı 1.504 TL

Yüzde 6,7 ÖTV indirimi sonrası fiyat 1.412 TL

7103 Çamaşır makinesi perakende fiyatı 1.392 TL

KDV ÖTV Bizden kampanyası fiyatı 1.104 TL

Yüzde 6,7 ÖTV indirimi sonrası fiyat 1.044 TL

LCD 82-503 mevcut perakende fiyat 993 TL

Yüzde 6,7 ÖTV indirimi sonrası fiyat 936 TL

18030 Klima mevcut perakende fiyat 1.324 TL

Yüzde 6,7 ÖTV indirimi sonrası fiyat 1.252 TL
"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…