Bende pazar günü netten KOM gecelik aldım.Bugün geldi..55-60 arası fiyatı vardı ama ben 22,90 a aldım Orjinal KOM ürünü sadece etiketinde kesik var bunun bi anlamı vardı ama unuttum kaydirigubbakcemile3 neyse çok beğendim tül falan değil kumaşı micro yazıyor giydim tam oldu hihoyyyt
her sene nevresimlerde indirim yapar taç ama bi bu modeller indirime girmez, bu sene aldım en sonunda indiriimsiz falan kızlar, bakalım beğenecekmisiniz???? :1closedeyes:
linens doğa serisi battaniyem kızalr, nevresim ve battaniye 200 ytl tutmuştu., bunun resmini çok güzel çekemedim doğru katlanmadı bile çünkü ortasında kocaman etiketi var...yerimseniben
hisar çelik sürahim 120 ytl ama annecim 45 e ytl ye almışşşş naniknanik
ve paşabahçe sürahim bide yan olanı vardı ama bulamadım kuşlar onu fiyatı 18 ytl idi.
Benden şimdilik bu kadar yarın sabah kızlar bakarlar süpriz olsun :teytey: :1shok: istedim hem topiğin yüzü gülsünnnn delikafadulden
Eğer daha önceden kullananlar varsa beğendiğiniz beğenmediniz şeylere yorum yazın mutllaka bekliorumm...
oooo pasminammm :sm_cool: yawrimmm..
bende aldım bu kırmızıdan süper illaki çeyizde olacak cinsten... iyi yapmışsın bencede.
hisar sürahide konuşuyor hani şakkıdı
güle güle kullan vallahi kızlara süpriz olacak :roflol:
aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)
Bende pazar günü netten KOM gecelik aldım.Bugün geldi..55-60 arası fiyatı vardı ama ben 22,90 a aldım Orjinal KOM ürünü sadece etiketinde kesik var bunun bi anlamı vardı ama unuttum kaydirigubbakcemile3 neyse çok beğendim tül falan değil kumaşı micro yazıyor giydim tam oldu hihoyyyt
her sene nevresimlerde indirim yapar taç ama bi bu modeller indirime girmez, bu sene aldım en sonunda indiriimsiz falan kızlar, bakalım beğenecekmisiniz???? :1closedeyes:
linens doğa serisi battaniyem kızalr, nevresim ve battaniye 200 ytl tutmuştu., bunun resmini çok güzel çekemedim doğru katlanmadı bile çünkü ortasında kocaman etiketi var...yerimseniben
ve paşabahçe sürahim bide yan olanı vardı ama bulamadım kuşlar onu fiyatı 18 ytl idi.
Benden şimdilik bu kadar yarın sabah kızlar bakarlar süpriz olsun :teytey: :1shok: istedim hem topiğin yüzü gülsünnnn delikafadulden
Eğer daha önceden kullananlar varsa beğendiğiniz beğenmediniz şeylere yorum yazın mutllaka bekliorumm...
güle güle kullan güzelim
güle güle kullan güzelim çok şıkmış kırmızı olsun yeter zaten
Saol sulfatcım a.s.
Bu arada sen nerelerdesin be kuzumm :mymeka:neler neler oldu kaçırdın yeni bir topik açıldı sonra kapandı sonra burası geri açıldıSonra eski düzenimize döndük çok şükürr :Saruboceq:
Tatlişim okuduklarımdan problemler olduğunu anladım ama ne olduğunu tam çözememiştim sağol kaydirigubbakcemile3 Salı günleri aşkımın okuldaki boş günü dışardaydık hep. Banyo aynası takılcaktı ölçü filan aldırdık bir de nikah işlemleri için kan filan verdik. Ancak akşam gördüm neler olduğunu :1shok:
Saol sulfatcım a.s.
Bu arada sen nerelerdesin be kuzumm :mymeka:neler neler oldu kaçırdın yeni bir topik açıldı sonra kapandı sonra burası geri açıldıSonra eski düzenimize döndük çok şükürr :Saruboceq:
Tatlişim okuduklarımdan problemler olduğunu anladım ama ne olduğunu tam çözememiştim sağol kaydirigubbakcemile3 Salı günleri aşkımın okuldaki boş günü dışardaydık hep. Banyo aynası takılcaktı ölçü filan aldırdık bir de nikah işlemleri için kan filan verdik. Ancak akşam gördüm neler olduğunu :1shok:
Hadiyaaa sizdemi kan verdiniz kaydirigubbakcemile3 Bizde yarın kan tahlil sonuçlarını alıcaz bakalım.Yarın inşallah kesin gün alınacak..:Saruboceq: Sizden kaç tüp aldılar sulfatcım birde nereye başvuruyosunuz ?
Pashmina maşallah sende döktürmüşün yerimseniben Yafs benimde hemen hemen tüm nevresimlerim ya kırmızı yada pembe oldu ama buda çok hoşmuş hani
O battaniye hele yumuşacıktır eminim bende onun kırmızısına dokundum süper bişiydi yaa :lepi: Güle güle iyi günlerde kullan tatlımm.:1hug:
damlacım senin gecelikte maşallah :jeyyar:
vallahi güzel gecelikmiş :jeyyar:
güle güle kullan güzelim
güle güle kullan güzelim
güle güle kullan güzelim çok şıkmış kırmızı olsun yeter zaten
Hadiyaaa sizdemi kan verdiniz kaydirigubbakcemile3 Bizde yarın kan tahlil sonuçlarını alıcaz bakalım.Yarın inşallah kesin gün alınacak..:Saruboceq: Sizden kaç tüp aldılar sulfatcım birde nereye başvuruyosunuz ?
Pashmina maşallah sende döktürmüşün yerimseniben Yafs benimde hemen hemen tüm nevresimlerim ya kırmızı yada pembe oldu ama buda çok hoşmuş hani
O battaniye hele yumuşacıktır eminim bende onun kırmızısına dokundum süper bişiydi yaa :lepi: Güle güle iyi günlerde kullan tatlımm.:1hug:
damlacım senin gecelikte maşallah :jeyyar:
ya bu çoklu cevaplamayı denedim ama mq dan sonra nereye basıoz tam olarak çzöemedim kafamçokkarıştı şuan oldu gibi ama laelaelaelaelae herkese teşekkür ederim
kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum..
oturma odası için koltuk takımımız
alyanslarımızŞeniz
su ısıtıcım ve mutfak robotum
veeeeeee flash flash evdi mağazasından sadece ve sadece 50 tl ye aldığım kahvaltı takımım..
B]
Betacım (vallahi nickini her seferinde doğru yazamam diye böyle dicem:) Bizden 3 er tüp aldılar canım. Eşrefpaşaya başvurduk biz, konak sağlık grup başkanlığına yönlendirdiler tam 1saat aradık, biraz maceralı ve yorucu oldu kan verme kaydirigubbakcemile3 Aslında çok da kolay bir yerdeymiş ya neyse. Cuma günü öğleden sonra gelin alın dediler. Salı günü gün alıcaz inşallah :Saruboceq: Ama aşkım öğretmen, bizim atama nedeniyle nikahımız hemen 2 hafta içinde olabilir. Ben de nişanlı ama evliler kervanına katılcam kaydirigubbakcemile3
Başıyazmalıkız hepsi çok güzel iyi günlerde kullan. Yaw kahvaltı takımı süpermiş, nasıl o fiyata ya:uhm: Kaç parça?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?