Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vallahi güzel gecelikmiş :jeyyar:

oooo pasminammm :sm_cool: yawrimmm..
bende aldım bu kırmızıdan süper illaki çeyizde olacak cinsten... iyi yapmışsın bencede.
hisar sürahide konuşuyor hani şakkıdı
güle güle kullan vallahi kızlara süpriz olacak :roflol:

Öyle valla mandilincim de bugün kırmızı show yaptı akşam da sıra bende dedim, kırmızı olsun 5 para fazla olsun diom nede olsa trakyalım.:teytey::dance:

Beğendiğine senin beğenmenede ayrıca sevindim, teşkür ederim arkidişiiimmm
Şeniz

aldım cnm.. (vitrin ve yanındaki küçük tvlik hariç)

güle güle kullan güzelim

güle güle kullan güzelim

güle güle kullan güzelim çok şıkmış kırmızı olsun yeter zaten

Pashmina balım, döktürmüşsün vala akşam akşam. Gözümüz gönlümüz açıldı. Çok güzel hepsi, iyi günlerde eskit

Son düzenleme:
kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum..
oturma odası için koltuk takımımız

alyanslarımızŞeniz

su ısıtıcım ve mutfak robotum

veeeeeee flash flash evdi mağazasından sadece ve sadece 50 tl ye aldığım kahvaltı takımım..

Güle güle kullan çok güzeller..

Betacım (vallahi nickini her seferinde doğru yazamam diye böyle dicem:) Bizden 3 er tüp aldılar canım. Eşrefpaşaya başvurduk biz, konak sağlık grup başkanlığına yönlendirdiler tam 1saat aradık, biraz maceralı ve yorucu oldu kan verme kaydirigubbakcemile3 Aslında çok da kolay bir yerdeymiş ya neyse. Cuma günü öğleden sonra gelin alın dediler. Salı günü gün alıcaz inşallah :Saruboceq: Ama aşkım öğretmen, bizim atama nedeniyle nikahımız hemen 2 hafta içinde olabilir. Ben de nişanlı ama evliler kervanına katılcam kaydirigubbakcemile3

Başıyazmalıkız hepsi çok güzel iyi günlerde kullan. Yaw kahvaltı takımı süpermiş, nasıl o fiyata ya:uhm: Kaç parça?

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 Evet zor bi nick kabul ediyorum.Kayıt olduğum zaman bu kadar zor yazılacağını tahmin edemedim :mymeka: Ben bile arada yanlış yazıyorumkaydirigubbakcemile3 Değiştiremedimde sonradan :uhm:
Bizdende 3 tüp aldılar.Halbuki geçen yıl 2 tüp aldıklarını biliyordum.Napıcaklar acaba bu kadar kanı dedim hatta sordum.Kadın zati ters biriydi seni çok kanlı gördüm fazladan alayım lazım olur dedi kötükedihüso Yarın yine anemi çıkarsam soracam ben ona :mymeka: Eee tayin işleri olunca napıcan be güzelim erkenden evleniceksiniz ne ka güzell :teselli: Ben 2,5 senedir bekliyorum bakalım..Hatta şöyle 1 sene daha olsada eksiklerimi bitirsem diyede düşünmüyo değilimm kaydirigubbakcemile3 İzmir'de nerede oturuyosun ? Çok mu soru sordum

Ayyy bu kan alanların hepsi gıcık galiba, bizimde domuz gibi bir adam soru soruyon doğru düzgün cevap vermiyor kaydirigubbakcemile3 Vala eksik öyle çok ki al al bitmiyor. Benim daha en büyük parçalar duruyor Çok üzgünüm çoook Ben eşrefpaşaya yakın oturuyorum ama yenim evim şirinyerde sengözlerimebaksanab Aşkımın okulu bornovada BAL. Biz her yerdeyiz :roflol:

Başıyazmalıkız hepsi çok güzel iyi günlerde kullan. Yaw kahvaltı takımı süpermiş, nasıl o fiyata ya:uhm: Kaç parça?

canım 34 parça..
25 cm tabal altı adet
20 cm tabak altı adet
çay fincanı altı adet
çay tabağı altı
15 cm tabak 1 adet
13 cm tabak 1 adet
11 cm tabak 2 adet
tuzluk biberlik
peçetelik
demlik
şekerlik ..

mavisi de vardı kızlar bence kaçırmayın 50 tl ya ne gerek var 150 200 tl vermeye ..
ben diğer ihtiyaçlarımı alıcam kahvaltı takımına vereceğim parayla.

Kan verdikten sonra aşkım inşallah bi hastalığımız çıkmaz dedim. Vala o kadar kötü alıyolarki hiç güvenmiyorum bişey çıkarsa da bunların enjektör ve tüpleri yüzünden çıkar dedi :roflol:

Ben misafir için kullancağım kahvaltı takımımın siparişini verdim bu hafta teslim alıcam. Günlük bişeyler düşünüyorum şimdi ama kapaklı filan dolaba kaldıracağım basit bişey olsun istiyorum. Ama bu fiyat gerçekten süpermiş, netten almadın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…