canım ankarada tercih mağazaları var giyim mağazası ordan aldım arsimacım.
slm kızlar demındn berı dunu okuyorum
ısımlerını unuttum bırıde yemek odası eklemıstı cokguzel
gule gule kullanın
off bugunde bnm canım sıkkın tulcu salonun tullerını getırmsıtı gıttım baktım uzun olmus yaaaaa
birde eve kuş girmiş ve mobılyalara her yere pislemişşşş yaaakötükedihüso
%6,7 lik ÖTV kampanyası 3 ay, esas büyük kampanya 31 mart a kadar yani :)
bunlarda magnet kağt atacı ve kalemi .. malisif kırmızılarını bulamadım
ay bidehafta sonu kauför ısımıde halettım provaya gıtcem dugunden once
canım ya ankarada nerde bu magaza, sen ne aldın ve nekadara aldın bu magazadan? bende ankaradayım da
,kızlar ya size birsey soracagım bu provada makyajınızı ve sacınızı tam anlamıyla yapıyorlarmı yani aynı dugun gunundeki gibi herseyi tammı yapıyorlar acaba?
canım benim bildiğim kızılaydakeçiörende, sincanda, eryamanda var .
,
makyajı bılmıyorumda ben turbanlıyım oyuzden esarbımı aksesuarımı hersyeyı denıycek burda adı gecen bi kuaför vardı oraya gıttım kına ve dugun ıcın makyaj ıcın 250 fıyat verdı
bunlar çeyizimdeki tarihi eser değerindeki fincan takımı ve porselen tepsi :) tee babannemin çeyizinden.
ekledim öylesine. .
kısmettir kız ne güzel iştee kızma hayvanceğizeeslm kızlar demındn berı dunu okuyorum
ısımlerını unuttum bırıde yemek odası eklemıstı cokguzel
gule gule kullanın
off bugunde bnm canım sıkkın tulcu salonun tullerını getırmsıtı gıttım baktım uzun olmus yaaaaa
birde eve kuş girmiş ve mobılyalara her yere pislemişşşş yaaakötükedihüso
anladım canım ya. benim bu provayla ilgili fikirlerim varda. yani soyleki provada eger herseyi tam olarak yapıyorlarsa ben dugun albumu için resimleri ogun cektirmek istiyorum yani 2 saat dugun gunu fotografcıda ugrasmak istemiyorum. mesela dugun gunu de iki poz cektirilir onların içinde bulunsun diye, of bilmiyorum ya. kafam bu islerle oyle mesgulki hic biseye konsantre olamıyoru adam akıllı uyuyamıyorum bile ben, surekli yorgun gorunuyorum surekli gerginim :bbo:
tek kelimeyle süper :lepi:
kısmettir kız ne güzel iştee kızma hayvanceğizee
ama o provada sacı tam olarak yapmıyolar kaba haliyle yapıolar makyakda öle. düşünsene sen 3-4 saat geçirion kuaförde hiç bi kuaför provaya o kadar vakit ayırmaz
kızılayda mı canım ya adı ne demistin magazanın kızılayda nerdeki acaba :uhm:
anladım canım ya. benim bu provayla ilgili fikirlerim varda. yani soyleki provada eger herseyi tam olarak yapıyorlarsa ben dugun albumu için resimleri ogun cektirmek istiyorum yani 2 saat dugun gunu fotografcıda ugrasmak istemiyorum. mesela dugun gunu de iki poz cektirilir onların içinde bulunsun diye, of bilmiyorum ya. kafam bu islerle oyle mesgulki hic biseye konsantre olamıyoru adam akıllı uyuyamıyorum bile ben, surekli yorgun gorunuyorum surekli gerginim :bbo:
esmy semt olarak ist nerdesin canım....
canım inteernet sitesinden baktım kapanmış sanırım kızılaydaki mağazası.
Tip Fakültesi Cad.No:48/A Abidinpasa/ANKARA
Tip Fakültesi Cad.No:127/A-B Abidinpasa/ANKARA
Atatürk Mah. Lale Cad. No:13 Sincan/ANKARA
Atatürk Mah. Atatürk Cad. No:30 Sincan/ANKARA
Topcu Mah. 14. Cad. No:71/A Elvankent/ANKARA
4.5 Etap Eryaman/Ankara (OkyanusPlaza AVM)
off ama bence ogun cekıl ogunun heycanı baska ogun baska biguzellık olur bence
nezama dugundu senn
karalahanacıgım evım mecidiyeköy işim gıyımkent
evlenıpgıdecegım yer seyrantepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?