Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ankarada tercih mağazaları var giyim mağazası ordan aldım arsimacım.

canım ya ankarada nerde bu magaza, sen ne aldın ve nekadara aldın bu magazadan? bende ankaradayım da

canım ya kotu bi olmus kusun girmesi ama olsun, kısmettir-millipiyango bileti falan alın bakarsın evlilik masrafları çıkar delikafadulden

%6,7 lik ÖTV kampanyası 3 ay, esas büyük kampanya 31 mart a kadar yani :)

yaa off biras daha devam etsin biz nisanın ilk haftası alabilecegiz?

kızlar herkes aldıklarını gule gule kullansın.
yaa bende beyaz esya alıcam ama bir turlu karar veremiyorum, ben neden bukadar kararsızım ki acep
simdi %99 bosch alacagız bu tamam. bosch'un modellerini bieln arkadaslara bir sorum olacaktı benim, boschun multifonksiyonlu çelik fırınlarından bir tanesinin üst tablası cam, acaba cam olması dahamı iyi olur temizlik acısından celige gore dahamı kolay olurki?
ya arkadaslar birde gecenlerde birisi polinox tabanlı bulasık makineleriyle ilgili birsuru sikayet okudugunu soylemisti internetten, o arkadas kimdi, hangi sitelerden okudu acaba? benim polinox tabanla ilgili sikayetlere ulasmam lazım acilen

eski resimlerimi karıştırıyorum nişan tepsimi buldum kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Mandilin çok beğendim fincan takımını senden de torunlarına dek geçer umarım. Esmy canını hiç sıkma tatlım tek sorun perde boyu olsun kısaltılır sorun değil. Kuşu da ben bereket olarak düşün derim yerimseniben

canım ya ankarada nerde bu magaza, sen ne aldın ve nekadara aldın bu magazadan? bende ankaradayım da

canım benim bildiğim kızılaydakeçiörende, sincanda, eryamanda var .
9 liraydı ama dediğim gibi renkleri yoktu. pembe- yavruağzı ve turuncusu var.

Son düzenleme:
kızlar ya size birsey soracagım bu provada makyajınızı ve sacınızı tam anlamıyla yapıyorlarmı yani aynı dugun gunundeki gibi herseyi tammı yapıyorlar acaba?
,

makyajı bılmıyorumda ben turbanlıyım oyuzden esarbımı aksesuarımı hersyeyı denıycek burda adı gecen bi kuaför vardı oraya gıttım kına ve dugun ıcın makyaj ıcın 250 fıyat verdı

mandalın cok guzeller yaa gule gule kullan nışan tespınde cok şıkmış

emsy cnm son prova mı
ınş dıledığın gıbı yaaprlar sacını makyajını cok önemlı cunku

ayy bakalım arcelık mudurune yazdım bana doncek

,

makyajı bılmıyorumda ben turbanlıyım oyuzden esarbımı aksesuarımı hersyeyı denıycek burda adı gecen bi kuaför vardı oraya gıttım kına ve dugun ıcın makyaj ıcın 250 fıyat verdı

anladım canım ya. benim bu provayla ilgili fikirlerim varda. yani soyleki provada eger herseyi tam olarak yapıyorlarsa ben dugun albumu için resimleri ogun cektirmek istiyorum yani 2 saat dugun gunu fotografcıda ugrasmak istemiyorum. mesela dugun gunu de iki poz cektirilir onların içinde bulunsun diye, of bilmiyorum ya. kafam bu islerle oyle mesgulki hic biseye konsantre olamıyoru adam akıllı uyuyamıyorum bile ben, surekli yorgun gorunuyorum surekli gerginim :bbo:

bunlar çeyizimdeki tarihi eser değerindeki fincan takımı ve porselen tepsi :) tee babannemin çeyizinden.
ekledim öylesine. .

tek kelimeyle süper :lepi:

kısmettir kız ne güzel iştee kızma hayvanceğizee

ama o provada sacı tam olarak yapmıyolar kaba haliyle yapıolar makyakda öle. düşünsene sen 3-4 saat geçirion kuaförde hiç bi kuaför provaya o kadar vakit ayırmaz

biliyorum canım ya ama boyle olsa super olacak. bisey daha sorayım kızlar, gelin bası diye anlasıyoruzya kuaforlerle bunun icerisinde sac, makyaj, manıkur, pedıkur oluyor dimi. bu sekilde dimi? ben manıkur pedıkur vs. orda yaptırmak istemiyorum, surekli gittigim yer dısında bunları yaptırmak istemem, acaba ben bunları yaptırmayacagım ama provamı tam yapın desem kabul ederlermiki :uhm:

kızılayda mı canım ya adı ne demistin magazanın kızılayda nerdeki acaba :uhm:

canım inteernet sitesinden baktım kapanmış sanırım kızılaydaki mağazası.
Tip Fakültesi Cad.No:48/A Abidinpasa/ANKARA
Tip Fakültesi Cad.No:127/A-B Abidinpasa/ANKARA
Atatürk Mah. Lale Cad. No:13 Sincan/ANKARA
Atatürk Mah. Atatürk Cad. No:30 Sincan/ANKARA
Topcu Mah. 14. Cad. No:71/A Elvankent/ANKARA
4.5 Etap Eryaman/Ankara (OkyanusPlaza AVM)

esmy semt olarak ist nerdesin canım....

off ama bence ogun cekıl ogunun heycanı baska ogun baska biguzellık olur bence
nezama dugundu senn

karalahanacıgım evım mecidiyeköy işim gıyımkent
evlenıpgıdecegım yer seyrantepe

canım cok tesekkur ederim Şeniz
sanırım en yakın olanlar abidinpasadakiler, gidebilirsem oraya bir bakayım bakalım

off ama bence ogun cekıl ogunun heycanı baska ogun baska biguzellık olur bence
nezama dugundu senn

karalahanacıgım evım mecidiyeköy işim gıyımkent
evlenıpgıdecegım yer seyrantepe

haklısın canım ya ogun baska ama benim dugunum nisanlımın memleketinde olacak yani burdan oraya gidilecek ve ben dugun gunu nekadar az is olursa okadar iyi olur dıye dusunuyorum zaten cok yorulacagız :bbo:
benim dugun 1 agustosta canım insallah

Turuncuuuuuuuuuuuuu

özelden attığın msj cvp yazdımmmmm öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…