tek kelimeyle süper :lepi:
haklısın canım ya ogun baska ama benim dugunum nisanlımın memleketinde olacak yani burdan oraya gidilecek ve ben dugun gunu nekadar az is olursa okadar iyi olur dıye dusunuyorum zaten cok yorulacagız :bbo:
benim dugun 1 agustosta canım insallah
anladm cnms ehır farklı olunca öyle oluyor hayırlısı
nereye gıdıyon gelın
selam kızlar
Mandilin nişan tepsinde şıkmış. Benim herşeyim öyle aceleye gelmiştiki nişan tepsisi alamadık bile. Evdeki gümüş bir tepsiye şık bir dantel örtüldü nişan mekanına öyle getirildi, aklıma tepsi geldikçe hep sinir oluyorum kötükedihüso
Mandilin nişan tepsinde şıkmış. Benim herşeyim öyle aceleye gelmiştiki nişan tepsisi alamadık bile. Evdeki gümüş bir tepsiye şık bir dantel örtüldü nişan mekanına öyle getirildi, aklıma tepsi geldikçe hep sinir oluyorum kötükedihüso
anladım canım ya. benim bu provayla ilgili fikirlerim varda. yani soyleki provada eger herseyi tam olarak yapıyorlarsa ben dugun albumu için resimleri ogun cektirmek istiyorum yani 2 saat dugun gunu fotografcıda ugrasmak istemiyorum. mesela dugun gunu de iki poz cektirilir onların içinde bulunsun diye, of bilmiyorum ya. kafam bu islerle oyle mesgulki hic biseye konsantre olamıyoru adam akıllı uyuyamıyorum bile ben, surekli yorgun gorunuyorum surekli gerginim :bbo:
ay bidehafta sonu kauför ısımıde halettım provaya gıtcem dugunden once
bunlarda magnet kağt atacı ve kalemi .. malisif kırmızılarını bulamadım
eski resimlerimi karıştırıyorum nişan tepsimi buldum kaydirigubbakcemile2
ay davetıyemı eklememıstım ben neyınereye eklıyoz dun karısıktı bıras
bugun buraya ekleyebılıyorum sanırım
ekledım gittii
Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurcak
Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurc
sulfat annen haklı kız kac olmus ben ıkı tane varr azmı
arsimacıgım hrkez farklı sevıyor kımıne oyle davetıyeler
cocuksu gelıyor sanırım
Sağol Arsimacım evet 4 tane. 2 tane çift 2 tane tek kişilik misafir için aldım. Bir de polar battaneyilerim var tabii. Evet ben bir havlu ve battaniye manyağıyım
arsimacıgım hrkez farklı sevıyor kımıne oyle davetıyeler
cocuksu gelıyor sanırım
şimdi geliyor bebişimmburcuuuuu turuncu saçlı fotonu istiyoruz ama nerelerdesin bakim?
ayy evt yaa ama ben ılk baktığımda korktum şaşırdım bısekıl oldum :roflol: aman duymasın he
ayy patron gelmeden adam msn acsa yaa off yoldaymış patron :çok üzgünüm:
canım davetiyenin fiyatı nedir?ay davetıyemı eklememıstım ben neyınereye eklıyoz dun karısıktı bıras
bugun buraya ekleyebılıyorum sanırım
ekledım gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?