Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladm cnms ehır farklı olunca öyle oluyor hayırlısı
nereye gıdıyon gelın

Mandilin nişan tepsinde şıkmış. Benim herşeyim öyle aceleye gelmiştiki nişan tepsisi alamadık bile. Evdeki gümüş bir tepsiye şık bir dantel örtüldü nişan mekanına öyle getirildi, aklıma tepsi geldikçe hep sinir oluyorum kötükedihüso

hayatım h geldın
sohbet etmen laa resımlerı goremıyom :roflol:

off adam hala aramadı unuttu benı herhal

canım ya bende nisan tepsisisni pek onemsememistim evdeki gumus tepsiyi goturmustuk bizde, ortasına bir gul koymustk bir tek. ama simdi burdaki nisan tepsisi resimlerini gorunce benim niye aklıma gelmediki diyorum boyle bisey, ozaman cok onemsemeistim nasıl bir tepsi oldugunu falan

kesınlıkle olmas bence cnm okadr özen yok sonucta ama hatıra kalsın dersen bı kac poz cektır ama mecbur düğün gunu cektrmen
ayy bende aksam manıkur yaptrdım kız etımı kanatmış suan cok acıyyo:çok üzgünüm:

ay davetıyemı eklememıstım ben neyınereye eklıyoz dun karısıktı bıras
bugun buraya ekleyebılıyorum sanırım
ekledım gittii

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurcak

ay bidehafta sonu kauför ısımıde halettım provaya gıtcem dugunden once

hadi gözün aydın
benimde kuaför durumum belli olacak bu ayın sonunda
gidecekmi kalacakmı kesin belli olacak
kalırsa hiç derdim yok provaya bile gerek yok ki zaten yapmıyor
bigün ben ordayken bi kız gelmişti prova istedi bana güvenmiyorsan başka yere git demişti kıza
eğer rizeye giderse o zaman bittim ben :) kendime biyer bulcam ama kesinlikle provalı olmalı güvenemem çünkü

bunlarda magnet kağt atacı ve kalemi .. malisif kırmızılarını bulamadım

vah vah kırmızı bulamamış yerim seni ben

eski resimlerimi karıştırıyorum nişan tepsimi buldum kaydirigubbakcemile2

Şeniz

ekledım gittii

ben bunu çok sevmiştim hatta resminide çekmiştim
ama nişanlım bu tarz sevmiyor
çok istiyosan senin için 1tane öle basalım sen onu sakla diyor

Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurcak

4 mü :1shok:
iyi günlerde kullan :1shok:

Sağol Arsimacım evet 4 tane. 2 tane çift 2 tane tek kişilik misafir için aldım. Bir de polar battaneyilerim var tabii. Evet ben bir havlu ve battaniye manyağıyım

Esycim 2 tane yeter herhalde. Sendeki normal az değil, benimki anormal kaydirigubbakcemile3

sulfat gule gule kullan cnm cok şık benımde 3 tanecık

arsıma adamla msn konustum henuz dönemdı aksam yanına uğrarım senın ıcın yarın söylerım cnm

Sağol Arsimacım evet 4 tane. 2 tane çift 2 tane tek kişilik misafir için aldım. Bir de polar battaneyilerim var tabii. Evet ben bir havlu ve battaniye manyağıyım

maşallah :1shok:

arsimacıgım hrkez farklı sevıyor kımıne oyle davetıyeler
cocuksu gelıyor sanırım

evet öyle canım
benimkide büyük ya sevmez öyle :)
ama ben bayılıyorummmmmm

Güle güle kullan esmycim, rengi çok güzelmiş. Bana bir de hediye gelirse :1shok: Ki kayınvalidem de almış galiba. Ama benim nişanlımın ailesinin tamamı şehir dışında geldiklerinde kalırlar. Yastık, yorgan, battaniye ihtiyacım olur. Ben de bunun ardına mı sığınıyorum ne kaydirigubbakcemile3

burcuuuuu turuncu saçlı fotonu istiyoruz ama nerelerdesin bakim?
şimdi geliyor bebişimm

ayy evt yaa ama ben ılk baktığımda korktum şaşırdım bısekıl oldum :roflol: aman duymasın he

ayy patron gelmeden adam msn acsa yaa off yoldaymış patron :çok üzgünüm:

duydum böcük dedikodumu yapıyorsunklava: ekliycem şimdi arkadaşlar karar vercek korkunç mu değil mi :dilcikar:

ekledım gittii

canım davetiyenin fiyatı nedir?

canım bunun bende nevresim takımı var çok severek almıştım. ondan sorna çıktı bu battaniyeler neyse sağlık olsun. sen güle gülee kullan canım. çok cicikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…