Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunlar çeyizimdeki tarihi eser değerindeki fincan takımı ve porselen tepsi :) tee babannemin çeyizinden.
ekledim öylesine. .

bunlarda magnet kağt atacı ve kalemi .. malisif kırmızılarını bulamadım

mandalinciğimm çok güzellerrrrr keşke magnetlerinde kırmızı olsaydı buluşmaya kadar bulursam söz sana alıcam cnm benden önce gidicen zati kaydirigubbakcemile3

ay davetıyemı eklememıstım ben neyınereye eklıyoz dun karısıktı bıras
bugun buraya ekleyebılıyorum sanırım
ekledım gittii

sanki daha öncede gördüm birisi dahamı ne yaptırmıştı çok ciciler hihoyyyt

Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurcak

sulfatcım hayırlı olsun güle güle kullan

BİR TANESI BU HEDIYE GELMISTI

güle güle kullan güzelim hediyeni kaydirigubbakcemile2

Böcüğüm sağol tatlım. Senin de varmış kız, yeter alma. Söyleyene bak :roflol:

canım boşweeeer üzülmeye değmez inan nişan tepsisi. Gerçekten mutlu olalım yeter. Bende bi çok konuda üzmüştüm kendimi ama unutuluyor salla gitsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

esmy dawetiyen hayırlı olsuun. şirinler.

sulfatcım batteniyen çok sewimli güle güle kullan canım.

Burcum ve blackqueen teşekkür ediyorum tatlişlerim. Daha güzelleri sizlerin olsun a.s.

ayyyy çıldırazaaaam, nefret ediom patronumdan.12de çıkmam lazımdı aradım 1i geçer dior klava:
Sulfat o kadar battaniyeyi netcen kız kaydirigubbakcemile3 Ya ben misafir için battaniye almıcam, bana kimse yatıya gelmes -tatlicadiarzu-

esmy dawetiyen hayırlı olsuun. şirinler.

burcu 500 tanesi 350 tl
mandilin sulfat tesesekkurelr kızlarrr

esmy davetıyen cok seker arsıma koyuncada demıstım bayıldım yaa:asigim: battanıyede beleşmış :jeyyar: gule gule kullan

burcu hadı bakım beklıyok senı

esmy ben de seninki tarzında bir davetiye istiyorum.Olmazsa bir karikatürcü bulup resmimizi çizdirip, matbaaya o resmi örnek olarak verces bakalım gerçi o kısımlara daha çok var kaydirigubbakcemile3

Evett kızlar böcükün kotktuğu turuncu kafalı halimi ekliyorum :dilcikar:
Karar sizin...

Son düzenleme:

ben gelebılırım belkı nerden bılıyon cımrı gelın:dilcikar:
bende 3 tane var ama hıc bırını ben almadım mısafr ıcnde kullanılır kendımede eskıden ceyıs mağazamıs vardı son hatırası o kaldı:çok üzgünüm:
3 yıl önce ceyıs mağazamız vardı babam abıme kızdı bıgunde sattı hemde cok zarar ettık ıcınden bı iğne almk kısmet olmadı :çok üzgünüm: yoksa ne kaa guzel gecelıkler nevresımler battanıyeler vardı hala içim yanar hatta anneme sunlardan bana nevresım dık demıstım acelesı yok demısyı bıde

Küsüm sizeee :dilcikar::dilcikar:

Ben bugün herşeyi daha bi güzel görüyorum sizce neden dedim kimse bişi dememmiş. Kimse benle ilgilenmiyoo:dilcikar::dilcikar:

Dün akşam gözlüklerimden kurtulup lens taktımdaaa...

:1shok:anneeeeeee burcu gelmışşşşşş
şaka nan ama cok şaşırmıstım ılk gorduğumde sonra dedın ya nışanlanmadan önce dıe ohh cok şükürkı sımdık öle deılmış dedım:roflol:
ama bu benım fıkrım sımdık kat kat kat guzelsın

aaaaaaaaaa hayırlı olsun tatlımmmmm:sm_cool:
nasıl alışabildin mi rahat mı ???

esmy davetıyen cok seker arsıma koyuncada demıstım bayıldım yaa:asigim: battanıyede beleşmış :jeyyar: gule gule kullan

burcu hadı bakım beklıyok senı

esmy ben de seninki tarzında bir davetiye istiyorum.Olmazsa bir karikatürcü bulup resmimizi çizdirip, matbaaya o resmi örnek olarak verces bakalım gerçi o kısımlara daha çok var kaydirigubbakcemile3

oyy oyy esracııgm bende dıyorum esrada bugun bi değişiklikvar ama nee delikafadulden
hayırlı olsun cnm
azelyacagıım karıkatur ıyı fıkır ben resımlılere kbaktım pahalıya gelıyor oyuzden yaptırmadım ama bir tane resımlı ornek var elımde hatıra kalsın diye
böcük thanks beles olunca daha guzel oluyor herşeyyyhihoyyyt

burcişş ne kadar farklı olmuşsun cnm benim fikrim 1 kaç ton daha attır karamel renkli olsa yüzüne daha çok yakışır gibime geldi cnm Şeniz

Sen gelirken yanında hedaye olrak battaniye getir kaydirigubbakcemile3 Hem ilk sana sererim kaydirigubbakcemile3
Canım çeyiz mağazanısı babacığın satmasaydı senin yüzünden iflas ederdi bak kaydirigubbakcemile3
Kızmadın dimi benneyaptımki

Esrakaradeniz, çok sevindim senin adına, kusura bakma ben yazını görmemişim..

Canım teşekkür ederim iltifatın için :1hug:
İşte tarz meselesi bu saçımlaykende dolmuşta bile soranlar olmuştu saçın numarasını.
Geldi geçti o zaman yaptık bir daha ömrüm boyunca yapılacak bir saç değildi.
Aşkım çok stiyordu ben zaten zır deli denedik işte:1rolleyes:
Şimdi saçlarım uzadı vede kendi renginde ama düğüne yakın turuncu değilde bakır tonunda br renk yapıcam kısmetseyerimseniben

bucuuösgee inanmıyorum boyatmadın dimi saçlarını :1shok:
Nikahtaki halin çok güseldi ya benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…