bunlar çeyizimdeki tarihi eser değerindeki fincan takımı ve porselen tepsi :) tee babannemin çeyizinden.
ekledim öylesine. .
bunlarda magnet kağt atacı ve kalemi .. malisif kırmızılarını bulamadım
ay davetıyemı eklememıstım ben neyınereye eklıyoz dun karısıktı bıras
bugun buraya ekleyebılıyorum sanırım
ekledım gittii
BİR TANESI BU HEDIYE GELMISTI
Mandilin nişan tepsinde şıkmış. Benim herşeyim öyle aceleye gelmiştiki nişan tepsisi alamadık bile. Evdeki gümüş bir tepsiye şık bir dantel örtüldü nişan mekanına öyle getirildi, aklıma tepsi geldikçe hep sinir oluyorum kötükedihüso
şimdi geliyor bebişimm
canım davetiyenin fiyatı nedir?
canım bunun bende nevresim takımı var çok severek almıştım. ondan sorna çıktı bu battaniyeler neyse sağlık olsun. sen güle gülee kullan canım. çok cicikaydirigubbakcemile5
mandalinciğimm çok güzellerrrrr keşke magnetlerinde kırmızı olsaydı buluşmaya kadar bulursam söz sana alıcam cnm benden önce gidicen zati kaydirigubbakcemile3
[
güle güle kullan güzelim hediyeni kaydirigubbakcemile2
esmy dawetiyen hayırlı olsuun. şirinler.
burcu 500 tanesi 350 tl
mandilin sulfat tesesekkurelr kızlarrr
ayyyy çıldırazaaaam, nefret ediom patronumdan.12de çıkmam lazımdı aradım 1i geçer diorklava:
Sulfat o kadar battaniyeyi netcen kız kaydirigubbakcemile3 Ya ben misafir için battaniye almıcam, bana kimse yatıya gelmes -tatlicadiarzu-
esmy dawetiyen hayırlı olsuun. şirinler.
burcu 500 tanesi 350 tl
mandilin sulfat tesesekkurelr kızlarrr
canım fiyatıda iyiymiş gerçekten vede bende sevimli bir şeyler olsun istiyorum bakalım soruşturuyorum bir yandan :1hug:
Küsüm sizeee :dilcikar::dilcikar:
Ben bugün herşeyi daha bi güzel görüyorum sizce neden dedim kimse bişi dememmiş. Kimse benle ilgilenmiyoo:dilcikar::dilcikar:
Dün akşam gözlüklerimden kurtulup lens taktımdaaa...
vah vah kırmızı bulamamış yerim seni ben
Şeniz
esmy davetıyen cok seker arsıma koyuncada demıstım bayıldım yaa:asigim: battanıyede beleşmış :jeyyar: gule gule kullan
burcu hadı bakım beklıyok senı
esmy ben de seninki tarzında bir davetiye istiyorum.Olmazsa bir karikatürcü bulup resmimizi çizdirip, matbaaya o resmi örnek olarak verces bakalım gerçi o kısımlara daha çok var kaydirigubbakcemile3
Küsüm sizeee :dilcikar::dilcikar:
Ben bugün herşeyi daha bi güzel görüyorum sizce neden dedim kimse bişi dememmiş. Kimse benle ilgilenmiyoo:dilcikar::dilcikar:
Dün akşam gözlüklerimden kurtulup lens taktımdaaa...
ben gelebılırım belkı nerden bılıyon cımrı gelın:dilcikar:
bende 3 tane var ama hıc bırını ben almadım mısafr ıcnde kullanılır kendımede eskıden ceyıs mağazamıs vardı son hatırası o kaldı:çok üzgünüm:
3 yıl önce ceyıs mağazamız vardı babam abıme kızdı bıgunde sattı hemde cok zarar ettık ıcınden bı iğne almk kısmet olmadı :çok üzgünüm: yoksa ne kaa guzel gecelıkler nevresımler battanıyeler vardı hala içim yanar hatta anneme sunlardan bana nevresım dık demıstım acelesı yok demısyı bıde
:1shok:anneeeeeee burcu gelmışşşşşş
şaka nan ama cok şaşırmıstım ılk gorduğumde sonra dedın ya nışanlanmadan önce dıe ohh cok şükürkı sımdık öle deılmış dedım:roflol:
ama bu benım fıkrım sımdık kat kat kat guzelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?