Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esracım kuzum kaçırmışım ben cümleyi. Ki beni çok ilgilendiren bir konu. Ben doktrun her defasında yazmasına rağmen gözlüğümü sinemada takmak dışında hiç takmıyorum.Nişanımda bile bazı şeyleri zr seçiyordum kaydirigubbakcemile3 Doktorum madem gözlük istemiyrsun lens kullan dedi, gelecek günlerde alıcam inşallah ama korkuyorum gözüme nasıl takıcam onu? Senin adına çok sevindim, gerçi daha yeni ama nasıl

canım çok farklı olmuşsun saç rengınle vede sana yakışmış. herkesın cesaret edecegı renk degıl ama dedıgın gıbı o bir çılgın

burcişş ne kadar farklı olmuşsun cnm benim fikrim 1 kaç ton daha attır karamel renkli olsa yüzüne daha çok yakışır gibime geldi cnm Şeniz

yok hayatım şimdi bu renk değil zaten ben 2 sene önce bu siteye üye olurken öyleydim o zaman profile o resmi eklemişim öyle kaldı. Geçen böcük görmüş korktum diyor :roflol: Şimdi saçlarım epey uzun. Birde bit kadarki hali vardı çokk kısaydı uzadı bu boydayken turuncu denedik şimdi normal kadın şeklindeyim yani :roflol:

bucuuösgee inanmıyorum boyatmadın dimi saçlarını :1shok:
Nikahtaki halin çok güseldi ya benneyaptımki
:roflol: canım bu nikahtanda önceki haliyerimseniben nikahta işte bunun üstüne bakır yapmıştım herkes çok beğendi. ama yıpranmasın diye kendi rngime dönüp öyle uzattım düğüne yakın gene nikahtaki tonlarda bir şey yaptırıcam. bakır renklerde...yerimseniben

anladım cnm böcük işte ne yapsa vardır bişey :roflol: şimdi daha fıstığım dion ölemi cicim :jeyyar:

ohoo her gıttığım eve hedıye gotrceksem ceyıs kalmaz bende ama sana kaktus getırırım kendım yetıstyıom bılmem sever mısn ama ben gulden cok kaktus severım pozıtıf yönu cok
yoksam gercekten babam onun ıcn mı kapattı-tatlicadiarzu- aksam bı soram

bişi deıl ama kımse korkmadı kaydirigubbakcemile3

anladım cnm böcük işte ne yapsa vardır bişey :roflol: şimdi daha fıstığım dion ölemi cicim :jeyyar:

yok be kuzum öyle birşey diyemem sıradan kalçalı salçalı türk hatunu iştesırnaşık şey
ama aşkısım gene istesin yada başka bir şey istesin gene seve seve yaparım.... :asigim:

he vallahi bir sen korktum dedin :mymeka:

mandalinciğimm çok güzellerrrrr keşke magnetlerinde kırmızı olsaydı buluşmaya kadar bulursam söz sana alıcam cnm benden önce gidicen zati kaydirigubbakcemile3

Şeniz canııııım benim teşekkür ederim arkadaşım . Bulursak birlikte kırmızısını bunlarda benden sana hediye olsun :1hug:

uyy esramız küsmüş mü bizeee fisfisfis
canımcım hayırlı olsun lenslerin .
ohh lensli gelin olcan artık .

burcuum çoook iddialı bi renkmiş yafs..
canım benim yakışmamış değil saçların uzun olsaymış dahada güzel olurdu eminim ama yaşlandırmış biraz seni.
esmer halinle fıstık gibisin turuncu halinle fındık sırnaşık şey

Son düzenleme:

ayyy mandilinim portakalım hiç güleceğim yoktu :roflol:
evet yaşı biraz büyütüyor orası kesinyerimseniben
her zaman koyu renk daha genç gösteriryerimseniben
zaten sarı saçlar içinde bu böyledir insanı olgun gösterir.
Bakır tonları iyi gidiyor bana düğünde de fıstık olalım diymi ama :dance:

Bence de nikahtaki hali çok güzel burcu. Rengi filan çok yakışmış yüzüne ve turuncu saçtan daha küçük görünüyorsun şakkıdı

Bence de nikahtaki hali çok güzel burcu. Rengi filan çok yakışmış yüzüne ve turuncu saçtan daha küçük görünüyorsun şakkıdı

kızlar durun bir tanede kirpi halimi ekliyim:roflol:
onu aşkım istemediği için uzattım.
tanıştığımızda erkek gibiydi kafam:roflol:
neden bu erkekler kısa saçı sevmiyor ki :uhm:

esracım ancak yazdım kusura bakma cok sevındım cnm ya alısmak zmn alır ama düğüne kadr bı iş ok bence

bak dedım burda daha guzel dıe
burcum benımde ıcımde kalsın ıstemem hıcbısey benımde aklıma gelseydı bende yapardım yada bı askım olsydı ıstesseydı yapardım kesınlıkle

ya ben gormemıstım super mıs katıldım sımdı bocuge cnm cok hos
ve orjınal resımler :sm_cool:

sağol tatlım :1hug: sormaa oraya böyle usturupluları koydum kaydirigubbakcemile3 ay yani diğerleri usturupsuz değil daha çılgın fotolar o vakit çok tepki alırım diye korkmuş içlerinde daha normallerini eklemiştim:roflol: ama çok beğenildi:1hug:a.s.

Teşekkür ederim farkedildim farkedildimm delikafadulden

Şimdilik hafif batma var. Bende lensleri takmayı beceremedim optikçime gittim. Oda doktora gönderdi ordaki asistan kızla halletti sağolsun.Süper rahatlık yaa lenslerim aylık ama haftada bir çıkart istersen dedi. Ama geriye nasıl takarım bilmiyorum.
Ben diyorumki 15 gün sonra çıkarayım.Diğerlerini taktırayım nikahta idare etsin beni ..

Yaaa ben de aslında aşkımla nişan fotoğraflarımı koymak isterdim ama yani bu nette herşey oluyor. Başıma bi iş getiririm aşkım oyar beni. Zaten koysam da sadece arkadaşların görmesini isterim

ay kızlarr kısa saçlı fotomu ararkennn çokkkkkkk komik bir fotograf buldum ilk gelinlik giyişim :roflol: arkadaşımın gelinliğini giymiştim. durun sizle bir paylaşayım onu yaa gülün biraz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…