canım fiyatıda iyiymiş gerçekten vede bende sevimli bir şeyler olsun istiyorum bakalım soruşturuyorum bir yandan :1hug:
cnm daha sevımlılerıde var butceye gore
saclarınında eskı halını bılmıyorum oyuzden bısey dıyemıyecegım ama zamanalr tonu koyulur heralde sımdı bıras cokturuncu gıbı geldı yerimseniben
burcişş ne kadar farklı olmuşsun cnm benim fikrim 1 kaç ton daha attır karamel renkli olsa yüzüne daha çok yakışır gibime geldi cnm Şeniz
:roflol: canım bu nikahtanda önceki haliyerimseniben nikahta işte bunun üstüne bakır yapmıştım herkes çok beğendi. ama yıpranmasın diye kendi rngime dönüp öyle uzattım düğüne yakın gene nikahtaki tonlarda bir şey yaptırıcam. bakır renklerde...yerimsenibenbucuuösgee inanmıyorum boyatmadın dimi saçlarını :1shok:
Nikahtaki halin çok güseldi ya benneyaptımki
cnm daha sevımlılerıde var butceye gore
saclarınında eskı halını bılmıyorum oyuzden bısey dıyemıyecegım ama zamanalr tonu koyulur heralde sımdı bıras cokturuncu gıbı geldı yerimseniben
tatlişim şimdi böyle değil yerimseniben
canım çok farklı olmuşsun saç rengınle vede sana yakışmış. herkesın cesaret edecegı renk degıl ama dedıgın gıbı o bir çılgın
hele vallahi tam üstüne bastın :roflol:
yok hayatım şimdi bu renk değil zaten ben 2 sene önce bu siteye üye olurken öyleydim o zaman profile o resmi eklemişim öyle kaldı. Geçen böcük görmüş korktum diyor :roflol: Şimdi saçlarım epey uzun. Birde bit kadarki hali vardı çokk kısaydı uzadı bu boydayken turuncu denedik şimdi normal kadın şeklindeyim yani :roflol:
Sen gelirken yanında hedaye olrak battaniye getir kaydirigubbakcemile3 Hem ilk sana sererim kaydirigubbakcemile3
Canım çeyiz mağazanısı babacığın satmasaydı senin yüzünden iflas ederdi bak kaydirigubbakcemile3
Kızmadın dimi benneyaptımki
Esrakaradeniz, çok sevindim senin adına, kusura bakma ben yazını görmemişim..
Canım teşekkür ederim iltifatın için :1hug:
İşte tarz meselesi bu saçımlaykende dolmuşta bile soranlar olmuştu saçın numarasını.
Geldi geçti o zaman yaptık bir daha ömrüm boyunca yapılacak bir saç değildi.
Aşkım çok stiyordu ben zaten zır deli denedik işte:1rolleyes:
Şimdi saçlarım uzadı vede kendi renginde ama düğüne yakın turuncu değilde bakır tonunda br renk yapıcam kısmetseyerimseniben
anladım cnm böcük işte ne yapsa vardır bişey :roflol: şimdi daha fıstığım dion ölemi cicim :jeyyar:
ohoo her gıttığım eve hedıye gotrceksem ceyıs kalmaz bendeama sana kaktus getırırım kendım yetıstyıom bılmem sever mısn ama ben gulden cok kaktus severım pozıtıf yönu cok
yoksam gercekten babam onun ıcn mı kapattı-tatlicadiarzu- aksam bı soram
bişi deıl ama kımse korkmadı kaydirigubbakcemile3
mandalinciğimm çok güzellerrrrr keşke magnetlerinde kırmızı olsaydı buluşmaya kadar bulursam söz sana alıcam cnm benden önce gidicen zati kaydirigubbakcemile3
Şeniz canııııım benim teşekkür ederim arkadaşım . Bulursak birlikte kırmızısını bunlarda benden sana hediye olsun :1hug:
uyy esramız küsmüş mü bizeee fisfisfis
canım beniim hayırlı olsun lenslerin .
ohh lensli gelin olcan artık .
burcuum çoook iddialı bi renkmiş yafs..
canım benim yakışmamış değil saçların uzun olsaymış dahada güzel olurdu eminim ama yaşlandırmış biraz seni.
esmer halinle fıstık gibisin turuncu halinle fındık sırnaşık şey
Bence de nikahtaki hali çok güzel burcu. Rengi filan çok yakışmış yüzüne ve turuncu saçtan daha küçük görünüyorsun şakkıdı
ya ben gormemıstım super mıs katıldım sımdı bocuge cnm cok hos
ve orjınal resımler :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?