Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol::roflol::roflol::roflol: Ay koptum yaaa kız o ne damat öyle.

Cidden kısa saçlı çok afillisin balım ama uzun saçta yakışmış benim arkadaşıma..

gene aboww dıyem:roflol:
ben dıyom sana koyu yakısıyo dıe cok guzelmışsın ama ben okadr kısa yaptıramazdım sen delı mısn nesın:roflol:
tellı turnam benım:1hug:

ayrıca yazmayı unutmuşum
en guzel halın sımdıkı zamandakı burcu halın:icecream:

ay inanmıyorum sana koptum gulmekten delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
he vallahi bende şimdi hatırlayınca koptum :roflol:

gene aboww dıyem:roflol:
ben dıyom sana koyu yakısıyo dıe cok guzelmışsın ama ben okadr kısa yaptıramazdım sen delı mısn nesın:roflol:
tellı turnam benım:1hug:

işte herşey uç noktalarda bende ortası yok böcük :roflol:
inan varya şu an hiç bir şey kalmadı içimde hepsinden hevesimi aldım :1rolleyes:
ve varya kimisi vardır lise yıllarında azıtır öyle değildim ben:roflol: lise son sınıfa kadar saçlarını öererek okulu bitirmiş ender tiplerdendim:roflol: içimde ki cevherler sonradan çıktı :roflol: bu renk kendi saç rengim yerimseniben

ılk resımde mercan sıtesınde lux daıre yazıy ama son ıkı hane cıkmamış yoksa arardım kesın alırım o lukuss daıreyı:roflol:
bıde ıkıncı gelınlık kımın orası neresı balonlar neyım
kardeşınde cok yakışıklı :jeyyar: kardesın var ama demıyonn he:dilcikar:

Eveeet nişan fotoğrafım bakın hemen silicem. Fotoğraflar aşkımın bilgisayarında kalmış bunlarla idare edin

Son düzenleme:
aaaaaaaa ben bu kirpi saçlı burcuyu çok beğendim çook sewimli olmuşşsun canım ya .
damatta kız değil mi çok komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sulfat:jeyyar: nee kaadar guzelmışsın sen yaa benden bılem:roflol:
tabıkı saka
allah ayırmasın süpersın elbısen bı harıka ayy daha ne desem bılemedım-tatlicadiarzu-

Eeeee bakan bakmıştır artık. Ben siliyorum onları. Esmy teşekkür ederim bitanem, hepinize, hepimize mutluluklar

ayy ayy aman Allahım yafs burdaki kızların hepsimi güzel olur yaa
sulfatcım maşallh elbisende sende çok hoş görünüyorsun.

Kız sulfat elbisenle alev alev yanıyorsun hee :jeyyar: Çok güzel olmuşsun canım çok yakışmışsınız. maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…