Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm ben baktımda kanepede oturan halinden bahsediyon demi cnm ?

aynen öle bnm göbüşümde öle lömbür lömbür kaydirigubbakcemile3

sulfat beklıyok delikafadulden

damla cnm ınş hele bı bıtın az kaldı sayılır 2360 tl taksıtım kaldı tsellı edın benı

black evt cnm o ılk yorumu burcu yapmıştı dımek netten cok maynak bırı gıbı hıssetrdım kendımı ona öle yazmış:roflol: yorumun ıcın cok mersı tatlum

ne demek cnm bnmki kızmasa bende senin gibi albüm yapardım özellikle sordu resim falan koydunmu die hayır koymadım istersen bak dedim çünkü nete güven olmuyor cnm yorum içinde bşy değil cnm Şeniz

Yaaa kızlar sizi bekletiyorum ama sorun var galiba yüklenmedi, tekrar deniyorum

ben koydum seceneklerden sadece ark gorsunu ısaretledım bazıları gormuyo ama bazıları goruyo aman salla benı alıp ne etsınler album sayfalarımda cok gerıde kaldı zaten
ayy bızımkısı yemek yapıyy ben bı bakem

uyy amanın:jeyyar: jeyar kılıklı hatun senı
ıkısıde cok guzel ama alttakı favorım gule gule kullan cnm

evde ızlerım ohh ıyıkı habeerlerden sonra

ben bırazdan cıkarım kızlar sımdıden ı aksamlar dılıyorum belkı gıremem dıe dedım

tmm yanı ınş
daha arcelığe uğruycam arsıma ıcın
sonra eve gıderım babam yoktur ınş yoksa tv ıcın kavga edıyok olmadı komsuya gıderım

Blackqueen canım pashmina için yarın eklicem herkesin burda olduğu bi anda eklerim yine, ama seninkini de isterim

biliyorum arkadaslar konu disi olacak yine
bir konuyu baska bir topiye tasimak mümkün mü
bir konu actim sohbet bölümüne gelinlik bölümüne tasimak istiyorum
bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…