aman aman hep böyle devem eder inş. kıs ben seni nişanlı sanıyodum:tomato: orda yazıyo ya 2.5.2007 o nebenim kaynana adayım we gorumcem suan melek benı hedıyelere boguyorlar inş ilerde degişmezler
tanılırız cnm sen yaz hele kaynaşırız uzak durmaayy nebilimm takip etmek daha zevkli gibi bide daha tanımoyrum yaa
delikafadulden
Sağolun canlarım aşkitomla konuştum keyfim yerine geldi. Gıcık kadın ya ama aramıza giremiyor.
Elbise türban konusundaki yorumlarınıza teşekkürler ballarr.. Lahanacım elbiseni yakası biraz daha yukarda olacak kollarında şifonun altına astar konulacak. Ben arkadan bağlanan modelleri sevmiyorum bakalım böyle bir model düşünüyorum...
ayy nebilimm takip etmek daha zevkli gibi bide daha tanımoyrum yaa
delikafadulden
Kızlar sitedeki en neşeli bölüm burası galiba, allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun.
yoo hiçte kötü değil çok muabbet tez ayrılık getirir derler zamanla olur herşey bence
selam güzeller bi süredir yorum falan yazmıyorum
açıkçası sitenin bu yeni hali beni rahatsız etti (yorumlar bi tarafa resimler bi tarafa)
bak mesela ben simdi resim ekliycem öbür tarafa buraya yazıp haber mi vericem
yada burdan aşkıma kıyafet ve iççamaşırı aldım mı diycem?
saçma bence,
evlilikten önce gelin katı olur ya, ona benzer birşey bu da damat katı :)
neden kötü olsun canım bence en iyisi bende öleyim kayınvalidem zaten yok görümcelerimle bayramdan bayrama görüşüyoz eltimle de hiç muhatap olmuyom gıcık kapıyom karıya beni çekemiyo sanırsam :dilcikar:
kizlar sizi neseli görmek güzel, ben panik atak bir insanim rahat olamiyorum bir seyi güzel yönden bakamiyorum bu yüzden cogu zaman karamsarimdir. nese katiyorsunuz seviyorum bu siteyi iyiki üye olmusum
ama sizin hisiniza yetismek okadar zorki hangi ara okuyup cevaplari yadiriyorsunuz hayret vallah
aman aman hep böyle devem eder inş. kıs ben seni nişanlı sanıyodum:tomato: orda yazıyo ya 2.5.2007 o ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?