Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim kaynana adayım we gorumcem suan melek benı hedıyelere boguyorlar inş ilerde degişmezler
aman aman hep böyle devem eder inş. kıs ben seni nişanlı sanıyodum:tomato: orda yazıyo ya 2.5.2007 o ne
ayy nebilimm takip etmek daha zevkli gibi bide daha tanımoyrum yaa
delikafadulden
tanılırız cnm sen yaz hele kaynaşırız uzak durma

burda bir kiyafet konusu var bende görmek istiyorum cokacimcoook

Kızlar sitedeki en neşeli bölüm burası galiba, allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun.

yoo hiçte kötü değil çok muabbet tez ayrılık getirir derler zamanla olur herşey bence

[

gel bebek amın senide cnm
GLCNNN CIM BURAYA EKLEYEBILIYORSUN DIREK RESIMLERİ
EVET VALLA MESAFEYE DEVAM OZAMAN YAPIM GEREGI COK SICAK OLAMAM ZATEN BİDE ELTIDEN ORTU OLMAZ DERLER GORUMCEDEN OLURMU HANGISI DAHA IYI hihoyyyt

üzülme esroşum sen

kaynananı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikce altına odun atmalı:roflol:

kizlar sizi neseli görmek güzel, ben panik atak bir insanim rahat olamiyorum bir seyi güzel yönden bakamiyorum bu yüzden cogu zaman karamsarimdir. nese katiyorsunuz seviyorum bu siteyi iyiki üye olmusum

cnm saolasın. neden güzel yönünden bakmıyosun. 3 günlük dünya neden kendine zehir ediyosun bebişim. RAhat ol bırak herşey mükemmel olmasın kendine biraz izin verde hata yap bişey olmaz korkma. bişeyler yapan insanlar hata yapar sadece unutma. karamsar hiç olma pat diye yap kimseye karşı bişeyleri savunmak zorunda değilsin öyle istedim yaptım de. Hiç birzamanda pişman olma ve gamsız ol kaydirigubbakcemile3

aman aman hep böyle devem eder inş. kıs ben seni nişanlı sanıyodum:tomato: orda yazıyo ya 2.5.2007 o ne

yok canım daha nişanlı degılım askerım gelsın oda olacak inş tarıhe gelınce aşkımın hayatıma girdıgı gün

bütün gün çarşıdaydım neler aldım neler,
ama şimdi çıkmak zorundayım yarın fotoları ekliycem :) bekleyin
herkese iyi akşamlar

hşb cicim tmm böcüğüm sen izle bende bir yandan izliyom bide buketi görcem bu arada kim eklicekdi dün sölemişti senin için yarın koyarım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…