Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubis windy pomudu ne ya:))

çizgi film kız ben çok severim çizgi film izlemeyi. resimdeki ayıcık winy bal düşkünü bide zıplayan kaplan var orda tiger onuda çok seviyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinay, balım bizde indirim kuponuylan aldıydık tvyi karlı olmuştu. amme seninki daha bi karlı olmuş .

. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Pashmina, aZeLYa55, A_eda, baberko, BaŞıYaZMaLıKıZ, bktbb, dkb, EGoiST, esmy, esra_karadeniz, fdeda, funda41, karalahana, laydbird, mandilin, Pufilota, p_nr, razilug85, simgeart, sinay21, TuRuNCu, _HaYaTiM_+

Gene en kalabalık topic burasııı

yakışır sana
yakışır sana
kk resim eklemen yakışır sana
alemde teksin
değişilmezsin
hayat sen bizim herşeyimizsin
ekle artık resmını

yarın resmimi eklicem kızlar şu an ofiste kayıtlı resmim yok evden yüklemem lazım fisfisfis

yineee beeennn

esra kız napıyo o kaynanan senin..
sahi kızlar ya görümcelerle eltilerle kayınvalidelerle aranız nasıl :uhm:

aZeLYa55, baberko, burcuözge+, esmy, esra_karadeniz+, gel_bebek_gel, GLCNNN, ikraaa, karalahana, morçilek, offff, pembelipembe, p_nr, sweet_drop, tobi, uğur böcüğü, _HaYaTiM_ topik dolup taşıyo bugün :teytey:

selam güzeller bi süredir yorum falan yazmıyorum
açıkçası sitenin bu yeni hali beni rahatsız etti (yorumlar bi tarafa resimler bi tarafa)
bak mesela ben simdi resim ekliycem öbür tarafa buraya yazıp haber mi vericem
yada burdan aşkıma kıyafet ve iççamaşırı aldım mı diycem?
saçma bence,
evlilikten önce gelin katı olur ya, ona benzer birşey bu da damat katı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…