Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anam ben prog damışsım hasan byın köftesıne:roflol:

HAYATIM yok cnm nerden cıktı ben senle neden koınusmayımkı sana h geldın dıycektımaraya mustafalar gırınce sasrıdım sonrada cıktım ondan yanı tatlım

nan komşu bız benzıyok mu harbıden

Slm kızlar ben geldim bugün işlerim vardı ama ankarada felaket yağmurlar yağdı maruz kaldım ıslandım kaydirigubbakcemile3 bi geçmişi okuyayım

aZeLYa55, baberko, burcuözge+, esmy, esra_karadeniz+, gel_bebek_gel, GLCNNN, ikraaa, karalahana, morçilek, offff, pembelipembe, p_nr, sweet_drop, tobi, uğur böcüğü, _HaYaTiM_ topik dolup taşıyo bugün :teytey:

bende burdayim :çok üzgünüm:
bende sadece ceyiz almalar durdu dört ayim var ozamana kadar almam gereken seyler var ama artik aydan aya

BEN HEPSIYLE gayet resmı ve mesefelıyım kötümü

neden kötü olsun canım bence en iyisi bende öleyim kayınvalidem zaten yok görümcelerimle bayramdan bayrama görüşüyoz eltimle de hiç muhatap olmuyom gıcık kapıyom karıya beni çekemiyo sanırsam :dilcikar:

valla çok neşeliyizzzzz ohhh yandan yandanhihoyyytsositosositokaydirigubbakcemile2:teytey::dance::sm_cool:

kız gülçinn üzülme cnm site eskiye döndü buraya ekle resimleri burda kaldıımız yerden devam edioz bakma kimse bişi eklemio geyik dönüo çünkü şuanda kimse yeni bişi almadıı
valla sabahtan beri takip ediyorum yazdıklarınızı :)) yazmam yazmam ama dayanamadım valla D

yaz bacım ne sessiz duruon kaydirigubbakcemile3

mandalın kız annen nasıl bırı:roflol:
benım hıc öle bı derdım yk kaynana gorumce eltı:dilcikar:

komşu ımam bayıldı mı cektı canın la yapam gelde

elti eltiyi çekemez derler ama doğrumudurki:uhm:
benim annemle yengoşumla evlerimiz altlı üstlü birbirlerinden çıkmazlar..ya o onda ya biz onda...yemekleri bazne akşam birleştirir yeriz falan çok sevyolar birbirlerini

benzioz heralde komşu baksana öle diolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

yawrim ne ballısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
ayy yüce rabbim duy sesimi benimde bir televizyonum kaldı ne olur bir yerden gökten mökten düşüversin yaaaaa:1shok: hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına... :1hug:

kızlar gittik bir saat pasta yapmaya neler olmuş neler vallahi....

esram ben pek anlamam türban modellerinden ama gayet estetik ve şık şekercim... yerimseniben
kayınvalideye gelince takma güzelim yaaa vallahi sizi anlıyorum demek isterdim ama ne görümcem var ne kaynanam nede eltim :sm_confused: öyle free bir şahsiyetim.... :uhm:
ama bir tanecik kayınvalidem çok asil bir kadındı keşke yaşasıydı derim hep :1rolleyes: nur içinde yatsın :asigim:

benim kaynana adayım we gorumcem suan melek benı hedıyelere boguyorlar inş ilerde degişmezler

Sinay_21 Allah gönlünüze göre vermiş, ayy azcık şansından bize de bulaştır :) Umarım işlerin hep rast gider böyle canım

esmy canım ben de giremedim az önce.Veritabanı hatası verdi.

Resim eklicem çanak çömlek resmi onla uğraşıom yaff -tatlicadiarzu-

ESRA GİDER BENCE CNM AMAICIGOZUKUYORR
CADI KAYNANA HEE NEOLDU BAKAM

esracım olabılr cnm bıde önden gorseydık
aman bu kaynanalar hep böle mıkafamçokkarıştı

esracım boswer sıkma sen o tatlı canını elbısende turban modelıne çok gusel sanada çok yakısır

esracım bence güzelmiş başörtüsünün modeli. Öyle yaptır.
ama nie canını sıktı kayınvalide hanım?

esra kız napıyo o kaynanan senin..
sahi kızlar ya görümcelerle eltilerle kayınvalidelerle aranız nasıl :uhm:

Sağolun canlarım aşkitomla konuştum keyfim yerine geldi. Gıcık kadın ya ama aramıza giremiyor.

Elbise türban konusundaki yorumlarınıza teşekkürler ballarr.. Lahanacım elbiseni yakası biraz daha yukarda olacak kollarında şifonun altına astar konulacak. Ben arkadan bağlanan modelleri sevmiyorum bakalım böyle bir model düşünüyorum...

kizlar sizi neseli görmek güzel, ben panik atak bir insanim rahat olamiyorum bir seyi güzel yönden bakamiyorum bu yüzden cogu zaman karamsarimdir. nese katiyorsunuz seviyorum bu siteyi iyiki üye olmusum

ama sizin hisiniza yetismek okadar zorki hangi ara okuyup cevaplari yadiriyorsunuz hayret vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…