Kızlar sitedeki en neşeli bölüm burası galiba, allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun.
BEN HEPSIYLE gayet resmı ve mesefelıyım kötümü
aZeLYa55, baberko, burcuözge+, esmy, esra_karadeniz+, gel_bebek_gel, GLCNNN, ikraaa, karalahana, morçilek, offff, pembelipembe, p_nr, sweet_drop, tobi, uğur böcüğü, _HaYaTiM_ topik dolup taşıyo bugün :teytey:
BEN HEPSIYLE gayet resmı ve mesefelıyım kötümü
selam güzeller bi süredir yorum falan yazmıyorum
açıkçası sitenin bu yeni hali beni rahatsız etti (yorumlar bi tarafa resimler bi tarafa)
bak mesela ben simdi resim ekliycem öbür tarafa buraya yazıp haber mi vericem
yada burdan aşkıma kıyafet ve iççamaşırı aldım mı diycem?
saçma bence,
evlilikten önce gelin katı olur ya, ona benzer birşey bu da damat katı :)
valla sabahtan beri takip ediyorum yazdıklarınızı :)) yazmam yazmam ama dayanamadım vallaD
neden kötü olsun canım bence en iyisi bende öleyim kayınvalidem zaten yok görümcelerimle bayramdan bayrama görüşüyoz eltimle de hiç muhatap olmuyom gıcık kapıyom karıya beni çekemiyo sanırsam :dilcikar:
anam ben prog damışsım hasan byın köftesıne:roflol:
HAYATIM yok cnm nerden cıktı ben senle neden koınusmayımkı sana h geldın dıycektımaraya mustafalar gırınce sasrıdım sonrada cıktım ondan yanı tatlım
nan komşu bız benzıyok mu harbıden
Bu arada eda bacı tv sormuşken sizle bi heyecanımı paylaşıyım nişanlımla LCD tv istiyorduk ama düğün masrafıyla hayatta alamayız dioduk küçük bişi alalım ilerde borcumuz bitince alırız dedik neyse aradan 1 hafta geçti bi elektronik mağazasında indirim var bizim istediğimiz 106 ekran 2.500 TL ydi o gün kampanya yapmışlar 2.100 artı 12 taksit nişanlım beni aradı alalım mı ödemede bana yardım eder misin?ederim tabi dedim akşam çıkıp bakalım dedik işlerden bi türlü fırsat olmadı derken bize bi akşam telefon geldi bilmem ne marketinden yaptığınız 50 liralık alışveriş sonunda çekilişe katılmışınız 106 ekran LCD tv kazandınız çarşamba günü gelip alın delikafadulden nişanlım dedi sen mi arattın dalga mı geçiyo biri:roflol: inanamıyoruz ta ki çarşamba günü kocaman tv yi görene dek kısa lafın özü Allah evlenecek kullarına gerçekten yardım ediyormuş nişanlım bir kaç gün olayın şokunu üstünden atamadı ve hala inanamıyoruz 106 ekran bi LCD tv sahibi olduk hemde 5 kuruş vermeden :roflol::roflol:
esra canımm....
ben kına kıyafetini kendi sitesinden zaten biliyordum.bala nın çok güzel abiyeleri var.
elbisen çok güzel.
türben modelinide beğendim .ben normalde böyle şeyler sevmiyorum ama özel günlerdede mecburuz sanırım .bir anlamı kalmıyor yoksa.
bu resimdeki kızın suratına çok gitmiş.esmyninde dediği gibi şifon değilde saten yada başka bir kumaştanda yapılabilir.
ben beğendim sen elbisenin yakasını nasıl yaptırdın kapattırdın mı?
ESRA GİDER BENCE CNM AMAICIGOZUKUYORR
CADI KAYNANA HEENEOLDU BAKAM
esracım olabılr cnm bıde önden gorseydık
aman bu kaynanalar hep böle mıkafamçokkarıştı
esracım boswer sıkma sen o tatlı canını elbısende turban modelıne çok gusel sanada çok yakısır
off esracım napalım idare et bişey deme nişanlınıda üzme en gergin günler şimdi
orijinal resmi görünce hatırladım.senin diğer gösterdiğin resimdeki gibi de olabilir yada salıkta olabilir orijinalindeki gibi diğeri topuz gibi duruo?
esoşum sıkma canını tatlım boşver ya bu kaynanaları benim kaynanam yok Allahtan olsa herhal döverdim kötükedihüsobu arada türban hoşmuş yalnız sakın kulaklarını açıkta bırakan türbanlardan yaptırma
esracım bence güzelmiş başörtüsünün modeli. Öyle yaptır.
ama nie canını sıktı kayınvalide hanım?
esracım, elbiseni zaten çok beğenmiştim ama türban konusunda pek bilgim yok. o yüzdne bişi diyemiycem. kaynananıda takma onun yüzünden birbiriniz yıpratmayın bizim başımızdada var bir üsrü şey kim nederse desin duymuyorum sende öyle yap duymamazlıktan gel.
esra kız napıyo o kaynanan senin..
sahi kızlar ya görümcelerle eltilerle kayınvalidelerle aranız nasıl :uhm:
ayy nebilimm takip etmek daha zevkli gibi bide daha tanımoyrum yaa
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?